mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 01:49:29

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Pen
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 43   Dol
Natisni
Avtor Tema: Pen  (Prebrano 118394 krat)
0 članov in 19 gostov pregleduje to temo.
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #45 : četrtek, 04.12.2008 : 11:03:33 »

O, Pen je postal en tak ornk peso.
Sem ga popolnoma slučajno imela priliko videt ravno ko so ga pripeljali v zavetišče. Mi smo pa prišli po Missy. Eden ven in takoj novi noter Huh. Bil je pravi mali pikec.
Lepo je videt kako je zrasel Smiley
Logiran
MaksiMaša
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 919

« Odgovor #46 : petek, 05.12.2008 : 20:52:40 »

O, da mi je bilo biti takrat tam, da bi lahko na lastne oči videla in slišala... No, zdaj že vse dobro...

Prav ostro še imam sliko v glavi, ko smo se pripeljali k Poloni, ko smo na dvorišču za trenutek počakali, da ga je Polona šla iskat. Polona je sicer strašno drobna, a ko sta prišla skozi vhodna vrata, ko sta prihajala proti nam, se mi je zazdelo, da se tako izjemno suhcan, da sem se prav vprašala, kaj naj bi objela? Kostke? Zobke, ki so se majali? A ga sploh smem stisniti? Kakoooo je droben, same noge, noge in uhlja..... Samo zamislim si lahko, kako je revež podhranjeno izgledal, ko sem ga dvignila jaz Smiley)))

In tudi  danes ga ni prav dosti. Menim, saj ne vem ta trenutno natančno, saj je od kastracije že skoraj  3 mesece, da nosi okoli 11  - 11,5 kg, lahko se tudi malo motim, a prav dosti že ne. Višina niti ni več vprašanje, ne premore  pa še mišične mase, kar je tako očitno, ko se postavi ob drugega hrtka. Trening, trening, trening... Smiley
Logiran
alfa
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 71

« Odgovor #47 : petek, 05.12.2008 : 22:25:39 »

Smiley Smiley Pen res si pravi suhec, ampak vsekakor imaš še dovolj časa, da si nabereš še kakšen kilogramček več. Moj Alf je imel pri tej starosti že 16 kg  Roll Eyes, ampak on tako ali tako ni za primerjavo ker je xxl varjanta whippeta  Smiley

Lp
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #48 : ponedeljek, 08.12.2008 : 10:35:45 »

Vsekakor mu je sedaj Ok. Mišična masa pa tudi še pride, ni vrag. Mi je pa vseeno čudno, kako da je bil taka grintica, pa ni bil zapuščen ampak lastniški.
Je pa res, da hrtkov kot pasme ne poznam in ne vem kakšen naj bi pravzaprav sploh izgledal toliko star mali hrtek.
Vesela sem, da ima stalen dom, kjer se dobro počuti. Privoščite nam še kakšne fotke, ker so res šponske Cheesy Wink Smiley
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #49 : ponedeljek, 08.12.2008 : 19:36:55 »

No, zdaj pa takole izgleda:

Zdaj imamo novi "place to be".... zdaj imamo štenge. Sedem med njima, Maksom in Penom, fotram zdaj enega in zdaj drugega z njunimi priboljški in da se razumemo, vedno so boljši Maksu pasji in Penu mačji. Pogosto se med čakanjem na vrsto dotakneta tudi s smrčki in elektrika ne preskoči več, no, vsaj ne tako hitro in v tej navedezni simbiozi funkcioniramo vsaj nekaj prekrasnih trenutkov Smiley

A vse lepo ima hiter konec:), pa je situacija sledeča:  Pen bi še sodeloval, pa ga ima Maks že dovolj in pasji revež steguje svoj gobček, vohlja in upa, da vanj še kaj pade, se pusti tako, po mačje pod bradico čohljati, Maks pa z neverjetno hitrostjo bobna po njegovi glavi, da, verjemite mi, prav konkretno bobni Smiley. Je pa res, da smo prišli do točke, ko Maks repetira krempeljce le ob najhujših primerih, kot npr. ko je Pen že s zadnjo taco v zgornjem štuku, ali pa ga  dobi, ko maček paradira po kuhinjskem oknu. Torej, ko ga tolče po glavi in pogosto zraven še vokalno opremi situacijo, ne morem zadržati gromkega smeha, pa Maksa moje čisto neresno dojemanje situacije, ko on zganja cirkus, nemudoma spravi ob živce in jo ucvirna navzgor po stopnicah in s Penom ostaneva tam, sede in malo blesavih pogledov, tako, kot ene občinske sirotke in le čas bo prinesel, kar pač bo, midva s kužijem pa lahko upava, da ne še kakega novega inštrumenta, temveč premirje:)))

Lp, K
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #50 : ponedeljek, 08.12.2008 : 20:18:21 »

Oh vi uboge občinske sirote  Grin  Grin  Grin kakšen dober opis drame, na glas se režim  Grin
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #51 : torek, 23.12.2008 : 22:16:05 »

No, sej drugače mi pa ni treba vedno na mačka čakat, da bi se igral...se znam tudi sam....ja.....a si kdo upa vzeti mojga ježka? Aa? A si? AA?...

Pen (alias Huda Zver)

* 23122008533.jpg (40.05 KB, 300x300 - pogledano 490 krat.)
Logiran
miskica
živim tukaj
Sporočil: 3.338

« Odgovor #52 : torek, 23.12.2008 : 23:11:39 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Pen, na tejle fotki si pa svetoven!!!
Logiran
oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748

« Odgovor #53 : sreda, 24.12.2008 : 19:38:07 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Pen, na tejle fotki si pa svetoven!!!
podpis!
Logiran
ironcat
rad pišem
Sporočil: 448

« Odgovor #54 : sreda, 24.12.2008 : 19:43:46 »

Kakšna huda fotka Cheesy
Logiran
ka ty a
živim tukaj
Sporočil: 3.919

« Odgovor #55 : sreda, 24.12.2008 : 22:11:43 »

Jaz si ne bi upala vzeti tvojega ježka.

Res dobra faca na tej fotki Wink
Logiran
SoNy*
novinec
*
Sporočil: 35

« Odgovor #56 : sreda, 24.12.2008 : 22:21:09 »

Tak netopirsko-vampirski kuža s temi zobki in ušesom.
Grin
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #57 : sreda, 24.12.2008 : 22:30:50 »

Takole!

Na današnji posebni dan in še bolj poseben večer ( aja, veste, to je moj prvi Božič), je bil jedilnik sledeč:

Zajtrk:

7 briketov od ta zunanjih dveh, sicer sosedovih, mačkonov...(.hm, sej bi pasal še kakšen, pa sta ostale ponoči pospravila:))
9 briketov, tistih, od znotraj, k moja šefi misli, da so zame taboljši
Voda, malo meni, malo podstavku, tačkam, šeflinim copatom
Šuh, kaj pa vem, velik je, težek, kot strela, ga najdem običajno takole, za froštik, v predsobi, pa še nikol mi ni ratalo, da bi kaj dosti okusil, ga zmer prav kmalu odnesejo, kdo ve, morda ga imata pa tud moja tavečja rada za zajtrk

Malica:

Eno ali pa dve najdeni stvari, samo malo, za pokušino
izdatno vode
moja kostka za žvečenje

Kosilo:

12 briketov (huh, da vam povem, pazim na linijo, pa ob vsakem polnjenju ust z briketi, naredim en krog po dnevni sobi)
voda, tista s tal, ker je boljša
mandarina ( ok, to je bila manjša napaka, bljaaaaaak)
ena zlata in ena rjava bučka z jelke
kemični (beri: tinta je neuzgrtavžna, nikol več, prisežem !!!)

Malica:

copati, ta beli, od šefle, glih prou mokri še od zajtrka
...nič drugega, ker se šparam za praznično večerjo !!!

Večerja:

briketi od znotraj
voda
mal enga meska, ki je fuuuul slan
ena zelena kroglica, ravno tako slana, tud ne bom več, nikol!
štirikrat za oblizniti kremšnito
kocka sira
malo kasneje še ena kocka sira
voda ... tud tista, ki je v posodi...

..... zato pa, foooooolk, mene bo razgnalo..... in zdaj ne morem več......

... Lahko noč in vsem lep, nežen, topel in kosmat Božič!!!!

Pen s familijo

* 24122008538.jpg (46.42 KB, 300x300 - pogledano 442 krat.)
Logiran
alfa
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 71

« Odgovor #58 : sreda, 24.12.2008 : 22:38:55 »

Grin Grin Grin, Pen res si zelo sit, zadnji čas, da lepo zaspiš  in si še malo posončiš zobke  Cheesy.

Lp
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #59 : četrtek, 25.12.2008 : 11:33:42 »

O, Penči, ti si pa zgledno praznoval  Cheesy kaj ti je pa Božiček prinesel, tega pa ne poveš, ha?  Wink  Cheesy  Cheesy
Logiran
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 43   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Pen
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.