Hojla,
Po dolgem času se vama spet malo oglašava. Kolikor sem jaz seznanjena iz literature, naj bi bila življenjska doba KP okrog 15 let, kar je mogoče nekaj let manj kot manjše "izvedbe"
Pač nekaj minusa let na velikost... Ampak če so ta leta kvalitetna, je vseeno ali jih je 5 ali 15, ker jih je vedno itak premalo, a ne.
Tudi mene zanima, če je Cani KP - na sliki ni videt, razen, če je še mladič. Bi bilo pa zelo lepo videt enega aprikojčka KP-ja, ker je pri nas že prava poplava črnuharčkov (pa brez zamere... saj je vsak itak najlepši
). Če ne bi imel moj Sai energije za tri, bi se absolutno odločila za naslednjega KP v apriko barvi ali pa čokoladni (take barve je bil moj prejšnji Isko, ki je odraščal z mano 17 let).
Ko se spravim dat v album še nakaj slikic, jih bom tudi prilimala sem, da boste videli, kako pridno rastemo in še vedno razgrajamo in kravžljamo živčke Špeli
Pozdravček in
vsem KP-jem in njihovim dvonožnikom od naju s Saiem
PS. Amelie - jaz Saia vozim strišt v Studio nege (ti je že Jana napisala). Res so odlični in Saiu ni panike preživet tiste 3 urce, da ga skopajo in ostrižejo. Priporočam...