mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 07:32:39

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Boston terier
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 19   Dol
Natisni
Avtor Tema: Boston terier  (Prebrano 91201 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #45 : sreda, 25.08.2004 : 21:44:52 »

Julki želim lepo razstavljanje v Nemčiji,malčkom pa čim več vragolij,taka kot je tačrn je bila naša Sena,zmeraj taglavna.
LP Neva
Logiran
daisy
rad pišem
Sporočil: 479

« Odgovor #46 : petek, 10.09.2004 : 01:06:29 »

v sloveniji smo dobili novega bostonca skotenega na hrvaskem  Grin
po mojih podatkih ki pa mislim da so dokaj tocni
imamo okoli 10 psov ki niso vpisani v slovensko rodovno knjigo in 17 ki so vpisani. kar lepo kajne
Logiran
daisy
rad pišem

« Odgovor #47 : ponedeljek, 11.10.2004 : 21:52:31 »

moji malcki so odsli v sirni svet. dva sta dobila dom pri elitnih vzrediteljih in predsednikih kluba za bostone v evropi, dva pa krasita domovino. povprasevanaj po mladicih je bilo veliko in tako sem mislim izbrala najboljse med njimi.
in ne boste verjeli, malcki so od moje alice, ki je kljub 13 prvastvom za nekatere tukaj na forumu slaba psica  Wink. pa se posteno sem jo kupila, tako kot nekateri za svoje pse ne morejo rec. Grin
Logiran
altervita
živim tukaj
Spol: Moški
Sporočil: 4.029

« Odgovor #48 : sreda, 13.10.2004 : 04:05:40 »

ej, jaz ju vedno menjam...katera je julča, pa ktera je alice na tvoji slikci? A tako kot piše, z desne proti levi? Men osebno je leva bolj všeč. Na slikci mislim. v živo je itaq alice, ker zmer prva pride v roke se cartat, heheh...
Logiran
daisy
rad pišem

« Odgovor #49 : nedelja, 17.10.2004 : 02:46:11 »

na sliki sta tako kot je podnapis.
navadno pa ne pride alice prva ampak julka  Wink. ona mora bit v centru pozornosti. no sedaj jo medi izpodriva  Grin
Logiran
ChUcK_Sara
gost
« Odgovor #50 : sreda, 10.11.2004 : 15:29:44 »

oja..jaz pa poznam obe bostonke od daisy..pa medija tut..trije cukerčki!!!
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #51 : petek, 19.11.2004 : 11:53:05 »

Ko gledam tele vaše slikice moram rečt, da so srčkani kužki. Moje prvo resno srečanje z Bostonci je bilo prejšnjo nedeljo na GR. Spoznala sm se z eno prekrasno italjansko Bostonko in obe sva si ble blazno simpatični. Polizala me je po celem obrazu in mi kar sama zlezla v naročje  Grin

Tudi lastniki so bili zelo prijazni in smo malo poklepetali...... imena kužike si pa nisem mogla zapomnit, ker je bilo dolgo eno vrstico Shocked

lp
Logiran
daisy
rad pišem

« Odgovor #52 : petek, 19.11.2004 : 12:25:43 »

dobro poznam vzreditelja, poznam lastnico in tudi psičko ki je luškana in kot se za bostonca spodobi prisrčna Cheesy, imena si pa tudi jaz nisem zapomnila.
moji bostoni so vsi v novih domovih kjer so zadovoljni in lastniki srečni da jih imajo. ob priliki pa kaka slikica iz novih domov.
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #53 : petek, 19.11.2004 : 14:24:35 »

Ja, lepo bi bilo, če bi vidli kakšne slikice. Upam pa tudi, da mi bo naslednjič uspelo spoznat še kakšnega slovenskega Bostončka....... mogoče januarja...

lp
Logiran
LunaGarnet
novinec
*
Sporočil: 30

« Odgovor #54 : nedelja, 02.01.2005 : 20:25:57 »

Najprej lp vsem!

joj, joj, teli bostončki so me pa čisto prevzeli!!!!
Mogoče kdo ve za koga, ki namerava pariti spomladi ali poleti...?
Lp
Logiran
LunaGarnet
novinec
*
Sporočil: 30

« Odgovor #55 : sreda, 12.01.2005 : 11:08:31 »

Vem, da tole ne spada pod to temo, a je tista o bostončkih žal popolnoma "mrtva", za razliko od vase, ki je med najaktivnejsimi!   sram  Sicer pa sta ti dve pasmi (bostončki in frenčiji) sorodni...  Wink

Torej, zanima koga nakup male bostonke (boston terrier), stare 6 mesecev, ki je sicer nepravilno obarvana (ima prevec beline), kar samo pomeni, da ni primerna za razstavljanje in nadaljno vzrejo?
Kogar zanima, naj mi prosim pise na email!

Res se Vam vsem opravicujem, da sem se malo pritihotapila v tole vaso lepo temo, ampak res bi rada pomagala omenjeni lepoticki!
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #56 : sreda, 12.01.2005 : 11:25:35 »

PK, ne glede na aktivnost teme spada tvoje sporocilo pod bostone in ne pod francoske buldoge, zato je prestavljeno.

Me pa zanima, ali je tale bostonka tvoja in ce je, zakaj isces zanjo druge lastnike, obenem pa sprasujes za spomladansko leglo (glej sporocilo zgoraj), v neki drugi temi pa si navdusena in si zelis kupiti crnega shar peia?
Logiran

Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #57 : sreda, 12.01.2005 : 11:39:01 »

Tudi meni ni bilo popolnoma jasno ali kupuješ ali prodajaš Bostona  Undecided. No v vsakem primeru pa upam, da bo kužika dobila ljubečega lastnika in verjamem, da se bo hitro našel........ na slikci je pravi srček in če bi lahko, bi šla takoj z mano  Wink.

lp
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #58 : sreda, 12.01.2005 : 12:29:39 »

Ory!

Kje si pa ti sliko vidla?
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #59 : sreda, 12.01.2005 : 15:04:44 »

Linchaich, poglej pod oglas BOSTON TERRIER, ki je bil oddan dne 10.01.2005 (oglas namreč). Mislim, da govorijo o isti kužiki  Undecided.
Logiran
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 19   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Boston terier
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.