mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 07:32:11

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Boston terier
Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 19   Dol
Natisni
Avtor Tema: Boston terier  (Prebrano 91460 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Blumina
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 186

« Odgovor #165 : sreda, 12.04.2006 : 12:38:32 »

Ojla, lep pozdrav vsem bostoncanom. Al kako se vam rece Roll Eyes
A mi lahko kdo namigne na koga naj se obrnemo po informacije o dobrih vzrediteljih? Kako je z legli pri nas?
Hvala za info.
Blumina
Logiran
Blumina
nekaj malega že vem

« Odgovor #166 : sreda, 12.04.2006 : 13:31:05 »

Ups, sele sedaj sem se spomnila, da ne smem sprasevati taksnih stvari Undecided
Jana oprosti!
Bomo privat debatirali Wink
Blumina
Logiran
maticko
novinec
*
Sporočil: 49

« Odgovor #167 : četrtek, 13.04.2006 : 17:55:26 »

živjo!

čeprav se zanimam za fr. buldoga mi je ta pasma tudi zelo všeč, a vem zelo malo o tej pasmi. so živahnejši od francozkov? v čem so boljši? in katere so njegove pomanjkljivosti? upam da mi boste odgovorili Smiley

lep pozdav!
Logiran
gina1
odvisnež
Sporočil: 657

« Odgovor #168 : četrtek, 13.04.2006 : 18:07:04 »

Blumina - definitivno je daisy pravi naslov za VSA tvoja vprašanja .  Wink

Pa res, daisy - kako pa kaj "malčka", verjetno že čisto prava pubertetnika Shocked, je kdo ostal doma, pa kako novo fotko bi....
Logiran
honney
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #169 : četrtek, 13.04.2006 : 18:41:17 »

No, kako lepo je videti, da se tudi na bostonih nekaj dogaja Smiley. Takoj na začetku vsem en velik pasji cmok od naše male zverinice, ki se je razvil že v pravega gospodiča. Maticko tudi midva sva nihala med francozkom in bostonom pa mislim, da sva se prav odločila. Buddy je tako zelo posrečen, da sploh ne najdem besed s katerimi bi ga lahko dovolj dobro opisala. Osebno se mi zdijo bostončki idealni spremljevalci za nekoga, ki si želi majhnega kužka z velikim srcem in predvsem veliko energije Cheesy. Govorim iz lastnih izkušenj, vendar mislim, da lahko brez težav posplošim na večino bostončkov-so čisto pravi carji. Buddy je več kot odličen spremljevalec, odlično se razume z vsemi pasjimi, mačjimi in ostalimi živalskimi prijatelji, je izjemno inteligenten, poslušen, učljiv, hkrati pa ravno dovolj nagajiv, da je vsak dan z njim nekaj posebnega. Vendar pa kupiti bostončka ni ravno preprosto. Legel je v Sloveniji zeloooo malo, kar pomeni da se boš moral ponj odpeljati kam v tujino. Glede na to, da si se odločil za nakup psička  ti to ne bi smelo predstavljati ovire-kajne? No, zaenkrat dovolj Wink.
Aja, še en pozdravček Brinu in Luni od bratca Buddya
Pa pa
Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.633

« Odgovor #170 : četrtek, 13.04.2006 : 18:57:36 »

Jaz bi pa slikiceee Cheesy honney.
Logiran
honney
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #171 : četrtek, 13.04.2006 : 20:03:21 »

Zdej smo pa tam... Slikc je en kup in se bom zelooo potrudila, da ji bom čimprej na net spravla. Vem lenuh sem... Torej kmalu Buddy tudi v vsej svoji vizualni lepoti Cheesy,
pa pa
Logiran
Blumina
nekaj malega že vem

« Odgovor #172 : petek, 14.04.2006 : 09:46:03 »

A meni pa ne bo nihce pomagal?  Huh
A kdo pozna Daisy? Na privat se ne oglasi, tukaj tudi ne? Ima kdo njeno telefonsko? Privat prosim.
Hvala
Blumina
Logiran
rem
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.248

« Odgovor #173 : petek, 14.04.2006 : 11:00:29 »

Blumina poglej na Zs Smiley
Logiran
daisy
rad pišem
Sporočil: 479

« Odgovor #174 : četrtek, 10.08.2006 : 23:25:08 »

dolgo me ni bilo. če koga kaj zanima naj mi piše na moj  mail. glede na to da niti ne vem kaj se lahko piše, kaj se ne sme, o če čem se lahko in o čem ne ne boljše da se niti ne oglašam. sem pa vedno na voljo na ***** ali na mobiju.
moje živali so ok. v torek pa dobijo novo družbo :-)
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #175 : četrtek, 10.08.2006 : 23:31:29 »

Zivjo daisy, res po dolgem casu. Smiley

Pises lahko o svojih psih ali na splosno o boston terierjih (ali katerikoli drugi pasmi, vprasanju, polemiki...), kolikor hoces in kar hoces, ce le ni povezano z vzrejo ali vzrediteljem. Prav tako sem ne gredo nobeni kontaktni podatki in povezave na psarne ali vzreditelje, ki niso clani mojpes.neta z ustreznim paketom.

Torej, vabljena, da nam spet poves kaj o Alice in Julki, ce ni ze kaksna nova bejba pri tebi Wink
Logiran

daisy
rad pišem

« Odgovor #176 : četrtek, 14.09.2006 : 17:53:42 »

pri meni vse po starem. alica in julka sta ok. novih prebivalcev pri meni zaenkrat še ni. nekaj se pogovarjam o samcu da bi prišel za določen čas toda še nič ni jasno. če pride pride kmalu in ostane do svetovne, tako da bo šel tudi na kako razstavo z mano. ta bo samo z začasnim prebivališčem pri meni. s stalnim prebivališčem pa še ne vem kaj bo prej ena večja ali spet ena mala punca  Wink
če kogar koli kaj zanima o bostonih, leglih, vzrediteljih naj mi piše ma moj mail.
Logiran
rem
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.248

« Odgovor #177 : četrtek, 14.09.2006 : 22:48:44 »

Kaj pa stara ljubezen bokserka bo?
Logiran
daisy
rad pišem

« Odgovor #178 : četrtek, 21.09.2006 : 00:36:23 »

rem, prva ljubezen vedno ostane prva pa čeprav jih imaš potem še veliko  Wink
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #179 : sreda, 25.10.2006 : 00:05:35 »

Honney,

huh, koncno sem vas nekje nasla (sem se sele vceraj spomnila, da bi lahko pogledala sem ..).

A se nic vec ne sprehajate po Tivoliju? Luna ze pogresa Buddyja .. Smiley Sem rekla, da je ne spustim z nobenim psom vec, razen z Buddyjem, ker z njim vsaj kaj uboga oz. jo lahko ulovimo .. zadnjic mi je pobegnila na zeleznisko progo, par minut za tem je pa vlak sel mimo.

No, upam, da se spremljas kaj tole debato ...

LP, Teja & Luna
Logiran
Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 19   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Boston terier
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.