mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 12:39:04

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Boston terier
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 19   Dol
Natisni
Avtor Tema: Boston terier  (Prebrano 90955 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
LunaGarnet
novinec
*
Sporočil: 30

« Odgovor #105 : ponedeljek, 08.08.2005 : 18:03:55 »

Andi,

hvala, sem ze tako vazna, zdaj sem pa se za par centimetrov zrasla...  Roll Eyes Res hvala za komplimente...
Razstavljati je pa sprva nisem imela namena, mi je bilo pravzaprav tudi vseeno ce je pravilno obarvana ali ne, amapk zdaj, ko sem jo ze ravno dobila pravilno obarvano, razmisljam... Pa tudi ko gledam malo slikice iz razstav, se mi zdi da se kuzki prav lustno druzijo...
Mislim, da jo bom poizkusila, pa bom potem videla kako naprej...

Za srecanje, pa resnicno upam, da se bomo zmenili in seveda lahko pride tudi kdorkoli drug, tudi ce samo "pofirbcat"...  Wink
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.750

« Odgovor #106 : ponedeljek, 08.08.2005 : 18:27:19 »

LunaGarnet, tisti malček je z mano  Wink in ni Bostonček, pač pa Chihuahua  Smiley. Kako velika pa bo tale tvoja malčica? Kolikor vem obstajajo trije razredi (teža, velikost)....

lp
Logiran
LunaGarnet
novinec
*

« Odgovor #107 : torek, 09.08.2005 : 13:46:13 »

Ooooo Chihuahua, Ory!!!! Ravno ko sem se KONCNO odlocila kaksen kuzi mi najbolj odgovarja, sem si rekla ali chihuahua ali pa bostonjcek - tistega, ki prej najdem... Ampak jaz bi full rada belo... Me kar malo daje, da bi Luna dobila enega malega "kompanjoncka"...  Grin ju ze vidim... Daj, pokazi se ti kaksne slikice!!!
Kaj pa tale tvoja slikica, ni to AST? Imas tega tudi???
Moja pujsika pa se bo mislim, da kar v najmanjsi razred vpisala!  Smiley Ne verjamem da bo imela dosti vec kot 5kg, ze mamica je mala, tata pa se manjsi!!!  Grin
Si iz Lj Ory? Lahko bi se kaj srecali, da moja se malo civavico ovohlja... Te se ni!  Smiley Jaz sem sicer iz Lj, ampak drugace sem vecinoma na obali...
Pozdravcek
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #108 : torek, 09.08.2005 : 17:53:10 »

Hoj!
Sem z Ljubljane - Šiške in bi se lahko kdaj dobili. Moj mali še ni imel priložnosti spoznati kužkov in zaenkrat se jih boji. Včeraj je srečal Pudlico in jo veselo oblajal......zraven je pa še z repkom mahal  Smiley. Sem se odločila, da greva Septembra v malo šolo, da se malo socializira  Wink.
Kužika na slikici je Ory in je mešanka. Njena mama je Staffordshire Bull terrier.

Slikice obeh najdeš tukaj:
http://christina.moj-album.com/

lp
Logiran
LunaGarnet
novinec
*

« Odgovor #109 : torek, 09.08.2005 : 20:30:59 »

Joj, ker cukercek je tale Billy! He he, se mu vidi da je pravi vrazicek!  Grin Pa Ory in Asa sta tudi prekrasni! Cisto kot staffordke izgledata!
Jaz pridem najbrz ze v ponedeljek v Lj in bi bilo res krasno ce bi se kaj dobili... Me prav zanima kako bi Billy oblajal mojo Luno Grin pomoje bi bila cisto sokirana  Cheesy
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #110 : sreda, 10.08.2005 : 18:33:57 »

Evo jih, Mishkotove in Chuckove prijateljice, Julia in Alice. (od Daisy).
http://www.moj-album.com/slike/671776/YcpgEsJovZCMuV7S.v.jpg
http://www.moj-album.com/album/862357/
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #111 : sreda, 10.08.2005 : 18:38:23 »

Moon, ti si pa res fotograf  Grin! Ti bom enkrat zatežila, da boš še mojega poslikala.......
LunaGarnet, ko boš v Ljubljani, mi kar pošlji sporočilo in se dobimo. Sem ugotovila, da mora Billy spoznati čim več kužkov, ker se trenutno še vseh boji. Mogoče je samo taka faza, ampak jaz hočem, da je socializiran.......

lp
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #112 : sreda, 10.08.2005 : 19:56:19 »

Moon, ti si pa res fotograf Grin! Ti bom enkrat zatežila, da boš še mojega poslikala.......
LunaGarnet, ko boš v Ljubljani, mi kar pošlji sporočilo in se dobimo. Sem ugotovila, da mora Billy spoznati čim več kužkov, ker se trenutno še vseh boji. Mogoče je samo taka faza, ampak jaz hočem, da je socializiran.......

lp
Heh, velja. Hm, a lahko midva z Misunom tut prideva..? Igre ni nikoli dovolj. Grin
Logiran
LunaGarnet
novinec
*

« Odgovor #113 : sreda, 10.08.2005 : 20:11:04 »

Moon, res so lustne slikice!!! Cigava je pa tista mala argentinska dogica? Ker cukercek... Daj , pridi se ti, super, me prav zanima kako bo!  Grin Pomoje jih ne bomo ustavili...

Ory, moja mala se je na zacetku tudi vsakega in vsega bala, pa sem jo namenoma vsem takim stvarem izpostavljala - tudi ropotu, kuzkom, ljudem,... pa je ocitno pomagalao, ker je razlika ZELO ocitna...

Joj, upam, da pridem ze naslednji teden, komaj cakam, da vidim se vase male nagajivcke!!!

Lp
Logiran
LunaGarnet
novinec
*

« Odgovor #114 : sreda, 10.08.2005 : 20:21:13 »

Joj, Moon, sele zdaj sem dobro pogledala vse slikice - ker pozercek tale Mishko! Prav naglas sem se smejala!  Grin Grin Grin Res je faca! Pa kako sta spala s tistim kuzkom... Hehe Res so super slikice!
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #115 : sreda, 10.08.2005 : 22:55:26 »

Hvala Grin Grin Grin Tisti mali argentincek je pa trenutno se na prodaj , in je od tavelikega argentinca bratec. Mlajsi seveda. Tisti starejsi je pa moj oz. nas. Grin No,sprocita uro in datum. Pa bom videla ce lahko pridem Grin
Logiran
Reina
novinec
*
Sporočil: 39

« Odgovor #116 : petek, 12.08.2005 : 19:16:29 »

Zivjo Moon in ostali Smiley,
sem zasledila da je mali argentinc naprodaj, namrec moj znanec se zanima za tako mrcinco Wink pa bi te prosila, ce mi poves kaj malega o njem, od kod je in seveda cena.
Se opravicujem ker sem falila temo Roll Eyes ne se jezit Roll Eyes

BTW, vasi bostoncki so pravi cukri, sama sem mela obdobje bostona Roll Eyes Lips Sealed
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #117 : nedelja, 14.08.2005 : 17:40:59 »

LunaGarnet, ko boš v Lj kar sporoči  Wink..... ti bom na zasebno poslala!

lp
Logiran
JennyK
rad pišem
Sporočil: 435

« Odgovor #118 : nedelja, 14.08.2005 : 18:25:49 »

Upam, da boste izdali kraj in datum srečanja tudi sem, na splet!?   Smiley Če bo čas, bi se tudi midve z Jenny z veseljem pridružili... Hvala!
Logiran
LunaGarnet
novinec
*

« Odgovor #119 : ponedeljek, 15.08.2005 : 10:50:07 »

joj, jaz sele za vikend pridem...  Sad Lahko se v soboto dobimo, ce ste za... Kje, pa prepustim vam  Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 19   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Boston terier
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.