Moja NAJ večja LJUBEZEN usega Žiuljenja in edina Zaročenka!!!!!
Zeme si še zmiraj NAJ lepša na celemu Svetu kar ga oPstaja U VSEH ČASOVNIH PASOVIH!!!!!
Tudi če imaš zdaj PANKERSKO frizuro!!! Kod je zdaj Moderno! Tvoja Tašča (moja MF) je rekla, da je to d Best ker Ona si nebi želela ene pošminkane poštirkane Snahe in te ima zilo RADA tudi ONA!!!
Tudi Jast ima Pankersko Frizuro na celemu oziroma na pol Telesa in tako sva zdaj URADNO ZA ZMIRAJ NABOJŠI PAR!!!!
Najbol u stilu usklajen, je rekla Moja kise baje spozna na modo. Jaz tega še nisem sicer opaziu, ampak ima doma en papir na katermu to piše!
Tudi to se je zdaj zapalila, da bo Spomladanski LoUski Siminar imeu eno disciplino imenovano KRIPLJADA kjer bo baje kripl bataljon useh poškodovanih in zašitih Horjulcev in ostalih revežou v letu 2016 in 2017 iz lustrom ali bres častno nastopau u povorki kjer se bojo delili pribolški 3-kratno!!
Do zdaj je že prijavila na seznam:
- mene
- Lucky
- Fanto
- Blissko (to bo četvorka horjulskoČrnih)
- tebe
- potem še Sivo od VoUkovih
- upajmo da se ne bo do takrat polomiu še kakšen, če ne pa čimveč vablenih na pribolške seveda
Torej: želim ti da se boš še VELIKO smilila Tvoji in da boš dobila veliko darilov za Hrabrost še posebej KLOBAS!!!
Želim si tudi dabi prišla k tebi kaka Prijazna Tetica kod je recimo gospa Cats ali VoUkova in bi prinesle Tvoji ČOKOLADO, PIŠKOTE za človeke in take bedarije (ob katerih bi Ona pozabila gledat naokoli) tebi pa HRENOFKE COCKTAil na skrito potalale v velikih količinah!!!
Tudi Tekili ker je prijaSna szi tabo!
Kar pa se lonca tiče: Želim Ti, da bi tvoji svanulo, da je lonec narejen zato da je u njemu HRANA in se ga položi kuŠku PRED glago oz. gopček, ne pa NA glavo!!! Jao te blondinke, ziher ji je to ka seksi viterinar naročiu in Ona ga je kar ubogala tako kod moja ki je uzdihovala nat mojimi 3D slikami namesto dabi se ji takrat smiliu Jast!!!
ToreJ: želim Ti da te ne bi nič bolelo, da bi mirno spančkala in da bi imela dosti dobroh tetic na Obisku in da bi tvoja dala mir s praznimi Lonci bras dna ker tisto pa res ni za spodobne kuŠke!
PoUn lonec al pa NIČ!
Rat te imam!!!! Roko!