Prav Lepo Podauleni usi!
Nekaj novic iz našega Brloga: Jast sem Uredu. Še sploh, ker je bila učeraj Sobota in sem se do sitega naJedla.
Starčica Sherry je tud Uredu - oziroma ima bolše in slaPše dneve. Kakšn dan se tud zaleti u Vrate recimo ...
ker pozabi, da so Vrate že skoz tam. Zilo dobro pa vidi u primeru, če midve iz Tequilo kaj žicava, pol je pa takoj tudi ona zraven.
Rekon Valescentka
TekVila samo še učasih pozabi, da ima štiri noge in ne samo treh. Že kar lepo hodi. Dober mesec po Operaciji smo tako res iz TaHudga ven. Včasih že tud mal dirkava - seveda samo, če se
Meni da. En Pamž mi pa že nebo diktiral, Gdaj bom Jst tekla in gdaj ne.
Ampak! Seveda sledi "ampak". Jo je pa zagrabila ena zapoznela Puberteta, TekVilo namreč, in je spet malo bolj na Kratkem Štriku, hehe.
Naprimer je tako pred katkim
Pojedla kopalniški Tepih u Vrtcu. Ne u celoti pojedla, pač pa naLuknjala, sPraskala in zGrizla.
In to iz čistega Dolg-Časa in iz Objestnosti; nč ni bila u Kopalnico zaprta al pa kaj podobno groznega. Baba KoJn je tako morala kupit nov tepih. In to čiiiiiist enakega kokr je bil prejšnji, je rekla lastnica Vrtca - od KoJna še starejši Kojn.
Po temeljiti Raziskavi Trga smo našli tooooočno tak tepih, ga tudi Financirali
/zdaj ziher spet ne bo za moje Klobase / in ga Slavnostno predali. Sam kaj.
Že naslednji fa**ng dan je pocestni Terijer naredila TO ISTO!!! Nebom komentirala Spljoh!
Plus, kokr da to še ni blo Zadost, se je odločla uČeraj na iZprehodu Kojna šavsnit.
No, ni ji uspelo, ampak jo je hotla prav tko Zares - ker ji je Kojn povlekla iz Gopca slasten posušen Dr**
in jo potem za kazen nameravala pripet na Štrik. Ščene majhno se je v Momentu spremenilo v
Mad Tequila III, zato jih je fasala po Trmastem TeriJerskem Frisu in zakazen se je še kopala u Banji potem. Ker je Smrdela. Sicer nevem, zakaj sva se morali kopat tud midve s Sherry ki nisva jedle nobenga shita,
ampak tako pač je.
Kojn se je potem takoj poDiplomatila - al pa mogoče
poKonzulirala?
- po Telefonu s tisto taHudoTršico. Ugutovila je, da sicer razmišlja kr prav, vseeno pa so bili nasveti od Tršice Zilo in Nadvse dobro Došli.
Hkrati se je še u Mislih zahvalila Vesolju, da mi TeriJerji ponavadi ne tehtamo 50 kil tako kot Pradica, ker potem baje Živlenje z nami nebi blo tko Simpl.
No lepo prosim, JST sem seveda naj-pridnešejši TeriJer useh časov, pa neglede na to kolk tehtam.
Je tako? - Na spodni sliki se čist točno vid Gdo je Priden in Gdo je Baraba. 'Neda?
- Vam želim še lep preOstanek za eno uro podalšanega Wikenda! Svojmu Zaročencu pa pošiljam Lupčke
in Lizke
iSpod Koutra:
Cockta,