Uffff.
Končno sem se spet malo OrganiZerala in lahko napišem kaŠno poročilo iz našega zmešanega Gospodinjstva.
Kot veste, se nam je prejšnji mesec pridružilo Tole. Po imenu Tequila San-Rajz. Al kwa.
Kot je bilo za pričakovat, je morala takoj v Nemško šolo. Da se je mal Otesala, hehe....
Kar pa ni blo tko slabo za naju s Sherry, ker sva zato tudi Mi Dve u tem času pojedli več pribolškou kokr prej u celem letu skupaj.
Med drugim smo se za 10 dni podali tud Namorje!
Kjer je bilo fino, čeprau na momente mal pre Vroče.
Tam smo počeli razne stvari. Naprimer čuvali hišo.
Pa prid čez Vrate, če si upaš!Hodili smo na Isprehode ob Obali. Ker plavam Jast recimo ne. To pa že ne!
Nekateri niso mogli nikamor brez Žoge.
Samo en dan je bilo malo slaPše vreme. DeŠ ni padau, je pa Zilo pihalo. Baba Kojn je rekla, da tam okrog pečin izgleda kot na Irskem. Jast še nisem bila na Irskem, ampak Veter me je pa res Skor oTpihnu.
Da o Sherry ne govorimo
spljoh.Glodali smo
smrdljive Dišeče Palčke iz Vampou.
Seveda je bilo treba poskrbeti tudi za zadostno količino
Vitamina De. To naredimo tako, da se
Sončamo. Tudi v dvoje, pač. Zaradi vročine se je bilo seveda treba tudi
Senčiti. Ogorčeno sporočam, da tega skoraj nikoli nisem mogla početi brez Prilepka!!!!
Ko je bilo treba preveriti, kaj bere TaStara, sem se jaz prišunjala lepo
pod njen ležalnik.
Tale Smklja Tequila pa je precej predrzna in ji je ležalnik kar lepo
zasedla. Sam poglejte to!
Ta današnja mladina res nima Nobenih Manir!
Kam smo prišli...
In ona naj bi bla s ceste?!
Ma to je TaStaro spet neGdo nategnu. In ji podtaknu psa z britanskega dvora. Kot sm že rekla.
Pametna seniorčica Sherry je večino dneva prespala na hladnem v kući.
Pretežno v svoji potovalni kabriolet - košari. Kii jo je začela uporabljati kar Skos, ne samo za naKavo.
Občasno je prilezla ven in se malo
posončala. In pocrkljala.
Midve, ki še imava vse Zobe, sva se za hrano morali tudi mučiti!!! In jo izbezati iz Konga.
Baba Kojn pa je Za Zajterk gledala
Jadernice is Terase.
Ob večerih pa smo skupaj komentirale kičaste sončne zahode. TakoZvane
Tequila Sunset. Zadnji dan nas je bilo seveda treba skopati.
Iz Šamponom.
Tko da sporočam svojmu Zaročencu Rokotu da ima Moja čist iste Popadke kokr njegova.
Res ne vem, zakaj tolk težijo iz temi Šamponi? Ko pa vendar tako Smrdijo?
Moker kuŠek 3x:Tudi Sherry se ni izognila kopanju, pa bi si Človek (in Pes) misliu, da ima BK kaj spoštovanja do starejših. Na-a.
Mokra starčica:Mokra Tequila:In mokra Jst:Tequila je očitno tudi ljubiteljica Pamžev
in tako je njen novi Naj Bolši prijatelj naš mlajši nečak Jon. Oba sta čist Zaljubljena en v druzga....
Na Zilo malo Slikah smo vse tri skupaj - zato, ker NeGdo od nas treh skoz poskakuje
in ne zna bit pri miru. Sem rekla Kojnu:
Tražili ste - dobili ste! No, zdaj smo pa žal spet doma.
Naš Ardeč ležalnik še stoji in sploh je Use po Starem.
In vas zdej use prav lepo pozdravlamo. Upamo, da ste danes v Senci in imate veliko Vode.
Sam ne tiste iz Šlauha!!!!
TemVeč za Pit!
In če boste šli kaj Namorje se imejte lepo.
In če vam ne bojo dali Usak dan za jest jih ugriznite u Nogo! Tako. Bom Jst organiZerala en Jesenski Sindikalni Upor, boste vidli. Kaj se pa to pravi, sam ob Sobotah.
Ćao!
SherryTequila in zmeraj vaša - sam najbolj pa oT Rokota -
Cockta!