Helou!
Na deževno Soboto (
Sobotaaa, yeeeee ) se javljam dežurna reporterka Cocktica s svežimi novicami. Najprej potrjujem, da sem danes že dobila
Zajterek. Nadalje mi
vsled nemogočega vremena ni bilo treba dve uri capljati po lužah, česar sem bila Zilo Vesela, vendar me
bržkone to še čaka.
Dasiravno se bom poskusila izogniti.
Medklic: Prosim če opazite moje znanje
arhaične Slovenštine, kar sem pridobila Učeraj ko sem bila na enem Izobraževanju. Ki sicer ni imelo prav nobene Zveze iz arhaično Slovenštino, ampak tam je bilo tko pametno Okolje, da sem že samo s prisotnostjo in glodanjem Bikovke pač Automatsko pobrala kar nekaj dodatne Intililegence. Nje.
Predavanje, na katerega sem bila Prisilno oTpeljana,
je pa bilo za Psihopate. Al neki tacga, nisem si dobro zapomnila.
Če povem bolj po domače, bilo je za Babe Kojne. In to za take, ki so še prav posebej veliki Kojni! Kot je naprimer Moja.
Prišla je torej Peščica Kojnov in Use so bile čist Naudušene. Ubogo prijazno Predavatelco so gnjavle skoraj dvojno dozo časa kokr ga ona ponavadi poravi za taka Predavanja. In so postavljala Uprašanja. In so težile: "A nam boš to poslala?" Pa: "A nam boš to TUD poslala?" Pa: "A ziher nam boš poslala?"?
Meni je bila kar mal Nerodno, vam povem.
Skor so
Hiper Ventilatorirale ves čas, vam povem. To je podobno kokr takrat ko se nam kuŠkom cedijo Sline.
Moram pa priznat, da sva tud Jst in Sherry kar mal špičle Ušese in poslušale. Psiho-Tršica je imela očitno tud za naju zanimiv glas. Da o Piškotih ne govorim.
Spoznala sem novo Perjatelco Chiaro, ki je ena Zilo Simpatična mlada
Klavirka Kavalirka. Sem ji bila kar malo Fouš njene Vitke linije! Prava
Mekenenka je, tud grama nima preveč na Rebercih. In še Zilo Pametna je, ker hodi u neko šolo za Terapeute!
Iz Rešpekta ji zato nisem pojedla
Briketov iz Lososam, pa čeprav jih je prijazno pustila kar tam, na dohvat Gopčka.
Seniorki Sherry pa se za Rešpekt in Bonton sladko je** .
Ta je po kratkem Razmisleku planila u Chiarino skledo in se fletno nabasala z Lososki. Čeprau je bil šele Petek!
Potem je pa zadovoljno smrčala u svoji Košari. Moja pa nič!
In PsiholoŠka Tršica tud nič!
In taHuda Tršica is Pasje šole prav tako nič.
Komaj čakam da bom tud Jast dosegla ta Nivo ko bom lahko počela Use kar mi bo padlo napamet. In me nebo noben Kregau.
Takrat si bom za začetek kupila eno
Sekirco. Kaj več o
Misteriju Sekirce pa naslednjič!
Vsem mojim Perjatlom želim Slastno Sobotno Kosilo!
Cockta, po novem tudi
psihopatsko izobražen kuŠek