mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 19:02:27

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Strani: 1 ... 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 ... 133   Dol
Natisni
Avtor Tema: Cockta in Šnops  (Prebrano 324224 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874

« Odgovor #1470 : ponedeljek, 01.12.2014 : 22:20:52 »

Seniorčica zlata, mi stiskamo pesti in tace, da boš kmalu boljši. Do takrat pa uživaj v takšni oskrbi kot ti jo nudijo tvoje. Kiss
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #1471 : ponedeljek, 01.12.2014 : 22:24:22 »

Koki, lubica, a ji hrano tudi pretestiraš? Da ji ne bi Tastara dala kak čuden futr, a veš Wink
Logiran
retriverka
nekaj malega že vem
Sporočil: 182

« Odgovor #1472 : ponedeljek, 01.12.2014 : 22:58:09 »

Seniorčica dajmo te bacile iz tebe že enkrat spravit. Mogoče bi mularija morala malo bolj z repi migati okoli tebe, da bi bil prepih in bi jih kar odneslo. Da pa lupčke talata seniročici je pa itak samoumevno, a niso nekoč pravili, da bi naj bila pasja slina naravni antibiotik...

ps... upam, da dobiva vsaj Kekec pašteto... ali pa Carico hehe SmileySmiley
Logiran
rava
živim tukaj
Sporočil: 3.641

« Odgovor #1473 : ponedeljek, 01.12.2014 : 23:18:38 »

Miška mala, zdaj pa popapi Noro Gobo, se nabildaj in naredi red pri hiši  Kiss Kiss Kiss
Logiran
Jasmina&Tara
rad pišem
Sporočil: 393

« Odgovor #1474 : torek, 02.12.2014 : 00:43:09 »

Sherry, sotrpinka Sad, pri nas se kužni kašelj vleče že v 5.teden Lips Sealed, panatus+smrekovi vršički še niso učinkovali. Bom probala še s česnom. Hitrooo se pozdravi. ŠccŠcc kašelj!   Kiss
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #1475 : torek, 02.12.2014 : 01:28:12 »

KokTica - ti si zaslužiš posebno Klobaso za Nagrado kersi tako PrizadeUna Bolničarka in Skrbnica gospe Sherry! Upam dabo tvoja Zmaja znala cent Tvoj Trud in te posebej Usak dan!!! Nagradila is Klobasami ali Kokta Hrenofkami ali Pašteto! Cool
Če tamala Papiga dobr ponaUlja za tabo si tut Ona zasluži HrenoFko. Wink

Jast Pošiljam Tvoji prjatelci Sherry dobre Misli in Upam da jo bo Kašel čimprej iSpustil! Semi zdi pa zilo Lepo da ima svoj Mir in svojega kuŠka na Kauču Afro

Roko Kiss

Logiran

Unikatne tablice in portretki
pudelj
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.450

« Odgovor #1476 : torek, 02.12.2014 : 07:52:58 »

Sherry,cimprej se pozdravi.Keli in Kiara ti posiljata poljubcke.
Logiran
SinM
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.250

« Odgovor #1477 : torek, 02.12.2014 : 07:59:09 »

Samo, da je malo bolje...  Kiss Kiss
Logiran
Cats
živim tukaj

« Odgovor #1478 : torek, 02.12.2014 : 09:00:34 »

Včeraj sem brala - česen lahko en mali strok na 9 kg teže na dan.
Logiran
No Jinx
živim tukaj
Sporočil: 5.323

« Odgovor #1479 : torek, 02.12.2014 : 22:59:03 »

Včeraj sem brala - česen lahko en mali strok na 9 kg teže na dan.
Kje? A je skaj drugega pametnega tam napisanega?  Smiley

Kako je mala bolnica? Bolje?  Kiss
Logiran
Cats
živim tukaj

« Odgovor #1480 : torek, 02.12.2014 : 23:19:38 »

Kje? A je skaj drugega pametnega tam napisanega?  Smiley

V knjigi Zdrava pasja kuharica (Anne in Straus, 2014). Piše, da se čebula ne sme dajati v nobeni obliki, ker povzroča slabokrvnost, česen pa strt v dozi, ki sem jo napisala, če veterinar za pasmo ne svetuje drugače.
Logiran
No Jinx
živim tukaj

« Odgovor #1481 : torek, 02.12.2014 : 23:21:45 »

Tole knjigico bos ti meni enkrat poodila, a ne? 
Logiran
Cats
živim tukaj

« Odgovor #1482 : torek, 02.12.2014 : 23:22:20 »

Če jo uspem kje kupit, rade volje. Ta, ki jo zdaj berem, je iz knjižnice. Je pa luštna.
Logiran
No Jinx
živim tukaj

« Odgovor #1483 : torek, 02.12.2014 : 23:59:52 »

Ah, brezveze. Potem pa uzivaj v branju in povej, ce se kaj pametnega najdes.  Smiley
Logiran
Pepsi
midi
Sporočil: 6.033

« Odgovor #1484 : petek, 05.12.2014 : 19:45:34 »

Ojla!

Jast Medcelinska sestra (kar se strokovno po nemško reče ZwischenKontinentalSchwester) - še naprej vestno opravlam svoja Dela in Naloge. Nebom se preveč Hvalila ker zilo velik namesto mene opravjo tud Nore Gobe, ampak naša senjorita kašljajo maaaaalo manj.   veselje In papajo tudi kar sama, tako da sem bila poHvaljena in sem tud Jast danes že dobila Klobaso, pa čeprau ni Sobota.  njami

Glede Sobot na splošno pa me je danes zilooooo Razveseliu Poštar. Kimi je prineseu Opomnik za taStaro, ki gaJe narisau moj Perjatu Roko! (Njega imam Jest Zilo rada, kar ste itak zdej tud Usi razkrinkal ko sem mu poslala Pašteto. Na tem Forumu nič ne ostane iSkrito, še LJubezen ne...  Roll Eyes )

Narisau mi je pa Tolele!

- in sicer Iz Namenom da taStara Šavra nebo Nikol Več Pozabila da je usaka Sobota slovesen dan: Tedenski Praznik Lačnih Kuškou!  Cheesy

No, tale Magnjetek sem jadrno kar iz Smrčkom prilimala na Frižider, da ga bo taStara Usak dan vidla. In to Več Krat.  Če bo slučajno Gdaj dol padu gaBom pa s Tačko tud ceu Teden nazaj držala, če bo Treba! Samo da se Sobota Nikol Več ne pozab!!!  trmoglavka

Zraven sem pa u Koverti dobila še nekaj priBolškou - res hvala, dragi Perjatu! Pa še eno čokoLado, ki pa je nekam sumljivo iz Ginila neznano Kam.  Huh 

Jst mislm, da jo je Pojedla dvoNožna Čokoholičarka čeprau je gor pisalo Životinjsko Carstvo in je torej bilo Evi Dentno da je bila namenjena meni ki sem Životinja. Je tako?  Sam kaj. Ko Naša vid Čokolado ji pade Mrak na Oči in ni sposobna druzga kokr u Hipu jo Požret.  huh

Sem pa zato našla in natančno preVohala slikco iz Ovitka od Čokolade in tud to je moj Perjatu Roko izbrau vrhunsko! Njemu se res pozna da je iz Umetniške Družine. Rispekt, stari moj!  Afro 

Samo poglejte to fotko, genau passend k moji kot da bi jo neGdo fotoGrafirau od Bliz. Tisti ki Mojo poznate sam rečte, če ni ista ona. Pljunuta!

Jst bi drugač rekla, da je to na sliki Koza. Pa tud če ni.  In sicer vrste Brdska Koza. Kar se še posebej sklada z našo Tastaro kadar si pozab depelirat noge. Imata s tole Kozo čist genau enake, vam povem, pa mi kar verjamte na besedo ker teh slik nočte gledat.   Evil

No, pa Adijo do naslednjega Jaulanja!

Cockta  Cool

Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Strani: 1 ... 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 ... 133   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.