PoZdrauleni Usi!
Učeraj se nisem mela nič časa Oglasit ker je bila Sobota. Dobila sem Zajterek IN še kosilo.
Sem kar malo debelo Gledala. Potem pa sem u Kafiću srečala še teto Cats, ona ima pa Zmiraj Polne Žepe priBolškov. Iz Katerimi tud ni prau nič Škrta. Tko kot je Moja recimo.
Sitega ŽeloTčka sem tako na hitro posnela še nekaj Selfijev. No teta z Mački mi je pri tem mal Pomagala. Zilo mi je Ušeč da jih je posnela Samo od Mene, od Mladiča nič. Že tko Vsi skoz samo Njo gledajo, črnuhinjo
pa sm Jast Velik Lepša in se Bolj Svetim!
Iz tega Tazadnjega Selfija je pa razVidno da je TaSTara že prepovedala
kontaminirano Kontinuirano dajanje Pribolškov in tako sem spet lahko samo Žalostno gledala u Luft....:
Glede Nagradnega Uprašanja uZvezi z diPlomo pa Moja sporoča da
ste Use Zmagovalke ker imate Tako Dobre Ideje! Naprimer:
Milografija
Mučenje in komandiranje lačnih živali
Zilo blizu!
Mikrokuškologija?
-Ja, u smislu Komandiranja Vseh kuŠkovih MikroVlaken
Medsebojni odnosi in razumevanje
-- nenene, is Tega pa še rabi Poseben Siminar
TA MA ŠESREČO DASO JO UZEL MOJA JE TOLK
STARABABA
DABI MOGLA JET U ŠESTO UNI VERZO KATERE
SPLOH
ŠENI
Teta Rava zmeri Direkt Zadane
In zato, ker ste Use imele Prav
grem lahko k vsem vam za Eno Popoudne na Obisk in sigurno mi boste dale kaj Za Jest. 'Neda?
Kar z Mojo se zmenite Gdaj, jst mam skoz Čas. Sploh če lahko mal pobegnem iz tega Nemškega Kontracepcijskega Lagerja.
Ultra prvo mesto in Najprvešejšo nagrado pa dobi Šolana Teta Aleksandra iz Nemčije ki je uganila Takorekoč u Nulo! Ona je pa Rekla:
Uf, moderne vode... Medien- und Kommunikationsmanagement???
- To je pa isto kot
Marketing in sodobni mediji kar piše klele na Enmu Listu iz štamPilko, sm prav dvakrat Preverla. Alzo -
aPsolutno Erste Štele!
To je pač samo še en Dokaz da u Ino Zemstvu so Zadeve bol TransParentne, Kakovostne in Celo Vite.
- Prosim če opazite koko se je tud Moj Besednjak kr naenkrat oBogatil.
In prosim teto Aleksandro, da Čim Prej Pride in me Prevzame za Ceu Dan da bom Vsaj en Krat u žiulenju sita in pre Čohana. Jupiiiiii!
Zdej bom pa nehala in bom še mal Gledala TeVe. Mogoče bo kej ot Hrane? Upanje je Pol Zdravja so rekl.
Upam daste vi tud naDopustu in se Vaše Velik z vami ukVarjajo!
Pridkana in Vesela Cocktica