Daaaan!
Uf, kolk dogaja u moji temi! Vidim, da so tete firbčne.
Moji se zdi Zilo smešno, da eni mislijo, da se je Poročila. Že Prešernov France je reku da
"ni ga junaka, ki bil bi ji kos". In tako bom še naprej tud brez Čohalnika, ne samo brez hrane.
Ampak:
Jazd vam moram povedat, da sem hudo potrebna oddiha u kašnem Louskem Revirju, ker je za mano Zilo Stresen Wikend. Na Momente sem celo razMišljala da bi se oTselila, sam sem se pol odločila da bom še mal poTrpela. Ker se mi ne da spet kašne nove Mame uzgajat, tole Mojo sem si glih dobro ukrojila po svojem oKusu.
TaStara se mi je že neki časa zdela hudo sumljiva. Kar zdelo se mi je, da bo ušpičla Kašno Neumnost - še sploh, ko sem jo slišala po Telefonu govort Iz Polono. Sem špičila Ušesa ampak nisem dobr Štekala za kaj gre. Mal sem pa se tud bala, da se me je Naveličala in me bo šla Zamenjat, ker zmeri bruham pa driskam po Kostkah - to se pa nespoDob za Hudega Terijerja, ne.
Potem je rekla, da gre u Horjul.
In je šla. Brez mene! Nesramnica. In je s sabo privlekla Tolele. Tolele!
Tolele je en čist navaden Intruder, ki najeda Moj Dušeuni mir. Kot sem že povedala, sem Nasmrt uŽaljena, zato sem en večer preživela u Prostovoljnem Izgnanstvu u spalnici, medtem ko se je Intruderka prilizovala TaStari sto na uro. Sherry si je naspidiranko samo dobro ogledala in jo prevohala, potem pa se je Dostojanstveno Odločila da njej tega niTreba prenašat in je šla spat v svoj Kotiček. Kot da se ni nič zgodilo. Jazd, Sirota, pa čist na konc z živci.
Da vidmo zdej, če zna ta Pamž sama kaj napisat:
Žiujo Jst sem Šnops!
- No sej. Kej več pa ne zmore. Bom kr Jazd nadaljevala z opisom.
Starost: 8 mesecev.
Barva: horjulsko črna. TaStara si pridržuje pravico Reklamacije u kolikor bo barva čez neki čas abŠlesala. Kar se s horjulskimi psi zilo pogosto zgodi, kot je na tem Forumu splošno znano. Imamo na sumu, da jih tam na hribčku mal namakajo u
Perwoll Blek Medžik, čez neki Časa se pa to dol isPere in se pač iSkaže da sploh niso Črni ampak Arjavi.
Dlaka: načeloma dolga (bo enkrat, ja, ko bo Zrasla....trenutno jo ima bol Mal, ker jo je teta Smet Ošišala. Ziher zato ker u Horjulu ni bla Pridna).
Teža: trenutno 6 kg
velikost: manjša oT Mene. Kar pomeni, da jo bom po potrebi Nabutala.
Šape: neproPorcijonalno velike - mal Novo Fundlandske.
Praksa iz črnogorske joge: obvlada stopnjo 3 (očitno je že nekje vadila)!
Smrklja je zasegla je tud mojega Rakuna (mojega Rakuna! Pa nevermajnd da se že pol leta nisem zmenila za njega spljoh).
Večino časa pa je - tko pravi Moja - samo Lušna pa Fletna za Požrt. (roll-eyes) - Ja Požre nej jo pol, a ne? Da bo spet mir u hiši. Ne pa tak đumbus pa Polita voda pa Moje igrače krade pa u Mojo posodo rine pa na Moj prostor se uleže pa Moje pribolške lovi pa z Mojo zobno pasto bi si zobeUmivala pa Pred mano se rinla u vrsto za česat pa da sploh več ne naštevam.
TaStara jo sicer ne šljivi - Use dobi TaZadna, hehe.... Prau ji je. Baje se mora naučit Ordnung Und Disciplin, karkol že to je. Bom uprašala teto aleksandro aus Dojčland če mi preVede.
No če sm čist poštena, mal sem že dirkala z njo ampak sem se ubistvo Zmotila. Zato sem jo pol po končanih krogih preVentivno mal narenčala. Da Nebo mislila da sva zdej kar Perjatelce, ne. Se bo pa še kar mal potrudila, Šavra.
Pa še neki: Pokvarjenega Psa je Posvojila! Ker nima Gumba za Isklop! Če se pa že slučajno po pomoti izŠteka iz iletrike, pol pa to traja približno 4 minute.
Pol pa jovo naNovo.
Taklemamo...ker mora Šnops še na en Ritopik nazaj u Horjul, še useeno mal Upam da jo bo pol tam Pozabila....upanje je pol Zdravja baje.
No in zdej boste usi rekli "iiiii", pa "o kolk fajn", sej vas poznam. ? Nobenga Razumevanja za to, kar nama je šla ušpičit - Sherryki na stara leta, men pa u cvetu Mladosti in tik pred Doktoratom is Črnogorske Joge. Konc je miru....A sploh Gdo sočustvuje Iz Mano???
Cockta pripis od Sherry: men dol visi...dokler sem Jst taglavna in dobim taprva za jest, me prou briga
pripis od Šnopske:
a gremo prevale delat? A gremo prevale delat? A gremo prevale delat' Ne? Zakaj ne? Pejd no, gremo prevale delat! (...itd.
- nevemkako se napiše un znak za Neskončno)