Hojladrija, Perjatli!
Kljub temu, da je ravnokar začelo dežeVat lahko Jazd poročam o dokaj usPešnem DoPoldnevu.
U našem Gospoinjstvu danes nekaj Praznujemo!
Sam škoda k je glih Sobota, ko dobimo za jest Itak - namesto da bi biu recimo Tork. In bi poštenPes potem Jedu dva Krat u tednu. No ja, kaj čmo...
U glavnem: Moja so Stanovalka, ena Zilo Fina Dama pasme Širk-jork
(al neki tacga, kapavem) - je danes stara 14 let.
Jazd nevem kolk je to, ampak Moja pravi da je to velik več kokr sem stara Jst. In tako ji je naročila Torto. No, sej...men jo ni še nikol.
Ampak lepo po vrsti:
Najprej smo šli na TaDolg Sprehot. Na vaški Fejsbuk. Je blo kar velik novic za prebrat, pa tud sama sem jih nekaj Twitnila.
Slavljenka se je tkole usedla med Rumene Trompetice. Tud Jazd sem se hotla ampak me je TaStara spodila stran. Ker danes ni Moj Dan, je rekla. Ne štekam - a ni moj Dan Usak Dan?
Tkole se zgleda pr Štirinajstih - Zilo Moder Pogled u Nedogled:
Ko smo prišli nazaj is SpreHoda nama je pa TaStara pokazala eno Kost. Jazd sem se že Veselila ker vem da Sherry nemore več glodat Kosti in sem mislila da bo to pol vse Zame. Ma jok brate....iSkazalo se je, da je to ena Finta u Levo, ker je samo Zgledalo kot Kost u bistvu je bla pa Torta. Narejena is DivJačine in podobnih dobrot.
Opomba za teto Jano: tuki TaStara išče Smajlija Kise ObLizuje paGa neNajde.Tole iz Diujačino ji je ziher Roko svetovau da naj skuha, al pa kašna druga Prijazna Teta. Ker ona sama itak Pojma Nima in bi kupila Torto is Korenja naprimer. Al pa iz Nutelle, česar pa pol mi KuŠki nesmemo in potem Požre use Sama.
No pol je blo pa takole - Senijorki najprej ni blo jasno N-Č:
Kaj pa je tolele? Kaj si mi prnesla?
Ja dej mal bližje....pr teh letih si pa že zaslužim, da mi Use pred Nos prineseš, a se ti ne zdi?
No tkole je mal boljš, Servis na Ardečem povštru. Naj se ve, Gdo je Kraljica.
Da vidmo. No ja, sej diši še kar dobr?
Bom mal poskusla. Mmmmmm.....res ni slabo! Njam!
Mene je naPodila, nesramnica. Bejž ti stran, je pihala. To je MOJE!
Moram povedat da se me je potem TaStara usMilila. Tole TaFino torto je razRezala in sem jo tud Jast dobila Za Malco. Sem zglancala Posodo do viSokega Sijaja, tko da bomo še za iletriko prišparal ker Nebo treba Nič U Stroju Pomivat. Topogledno sem Zilo UpoRabna.
Ravno po malici se je pokazalo Sonce!
Ker staRejši Človeki in Psi po tako obilnem Obroku radi mal pomeditirajo, si je Sherry izbrala Počitek na Ležalniku in mal zaDremala.
Jast sm pa bolj Kmetica in sm Ležala kar na Tleh. Tud tam sem si Fino pogrela TreBušček.
Ko bo konec Plohe gremo pa spet na Sprehot. Use bom morala na novo poTwitat drugač Nebo Noben vedu da sem bla tam!
Vas lepo posdravlava Midve:
uiber zaposlena Cockta in Svilena Starčica Sherry