mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 07.11.2024 : 11:50:38

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 133   Dol
Natisni
Avtor Tema: Cockta in Šnops  (Prebrano 321998 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
rava
živim tukaj
Sporočil: 3.641

« Odgovor #795 : sreda, 07.11.2012 : 00:25:38 »

kako je punči?
Logiran
Pepsi
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 6.033

« Odgovor #796 : sreda, 07.11.2012 : 10:37:28 »

Helou evribadi! Smiley

Naša Pepca ustrajno še naprej iz Dneva u Dan dokazuje, da je Korenina. Ve ta starejše se boste spomnle mogoče da je Učasih bla na televiZiji ena otdaja k se ji je reklo Kavelc in Korenina. In evo, Moja pravi da bi Pepsi z lahkoto tamnoter nastopala. Smiley

Jast  se počutim mal zapostauleno, čeprav usak dan dobim mal ribice al pa mal piščančka. Ampak ona pa dobi ŠeBolš ot mene!  Pa sploh se ji n-č ne pozna, da je kaj uboga reva kokr nej bi bla. Ona bi kar šibala sem in tja, prav nazaj jo je treba držat. Use Žogice smo pospravili - ker če jih vidi, bi dirkala za njimi. Ta ni normalna, vam jest rečem. In še povem po pravic' pa po resnic', da nisem čist prepričana, da ni šla Pepsi na kakšen liftink. Ne pa na MedicinSko OpeRacijo. Ker men deluje mlajša kot kdajkoli. Tud dr.vet. je reku, da se drži bolše kot kakšni enoletniki po takem posegu. In zdej je TaStara vsa važna in hepi.

Ajlavju maj frend - čuvajka Sherry preverja, če Pepsi zmore še dva koraka:

Zdej gremo tud že na sprehod skupi, s tem da se Pepska polovico časa nese u naročju. Ampak ona se sploh ne bi nesla, in se razburja....Neverjetno, kolk ma energije, štepsl dvokilski.   - Tako da je Moja še najbl zadovoljna, ko smo doma in se naštimamo na kavč. Pepsi nama dvema celo dovoli, da smo vse tri skupaj na Milki, ki je drugač samo njena dekca in u normalni Situaciji je dozdej zmeri name renčala kadar sm hotla še jast tam ležat. Roll Eyes

Moja počasi dobiva nazaj Usa tista Leta za katera se je zadnjič med OpeRacijo postarala. Ampak to pomeni tut da mi nič več skos prste ne gleda - glih učeraj sem bila fejst napi***** ko sm hotla enga Vrapčka pojest. - Ma nima kej na mojem vrtu delat, je tako?! Evil

Cockta
u Imeriki smo zmagal sam še tuki moramo press Cheesy

Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Pepsi
midi

« Odgovor #797 : sreda, 07.11.2012 : 10:46:20 »

Aja pa Šivi se ZloLepo celijo, to je najbl važn pa sem pozabla povedat .   veselje  Sm se očitno že nalezla starostne pozabljivosti od Moje, evo... Roll Eyes

Koktič
Logiran

(Anonymous)
SunnyDay
živim tukaj
Sporočil: 5.364

« Odgovor #798 : sreda, 07.11.2012 : 11:07:25 »

Bravo, bravo, le tako naprej! objem Hitro okrevajte! Kiss
Logiran
uncas
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.368

« Odgovor #799 : sreda, 07.11.2012 : 11:47:44 »

Super novice!!!
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #800 : sreda, 07.11.2012 : 15:09:02 »

Cheesy Kiss ljubezen objem
Logiran
luna7
midi
Sporočil: 7.656

« Odgovor #801 : sreda, 07.11.2012 : 15:33:21 »

Super! Samo tako naprej, draga penzionerka.  Kiss Kiss Pa podanike dobro štimaš, vidim!  Wink
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #802 : sreda, 07.11.2012 : 15:44:44 »

Za v zapisnik izjavljam, da ubogi Cockti dajo za jest enkrat na teden in to verjetno ob sobotah, tako da je v sredo že čist na klocnah in je danes bila komaj živa od lakote, ki jo je čist enmal za prvo silo pozdravil kos rogljička in šalčka smetane. Sirota, sirota duša terierska Sad
Logiran
Mačja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.086

« Odgovor #803 : sreda, 07.11.2012 : 16:49:29 »

A njena misli, da ma pitona doma, al kva?  Angry Njih se namreč futra enkrat na teden  Evil
Ni čudno, da je Cockta hotela vraPčka ujet, že ve, kaj je to lakota  Evil Evil Evil
Logiran
Pepsi
midi

« Odgovor #804 : sreda, 07.11.2012 : 18:02:06 »

Oh, še hvalabogu za zlato teto Cats, ki vsak oPčasno razkrinka krute živlenske razmere u katerih jst živim in trpim.  Wink

Danes me je Moja vlekla po sprehodu še na tržnico. Je rekla, no pejd z mano, revca, da se boš počutila mal bolj pomembno. Očitno je pogruntala, da sm fejst zapostavlena zdaj ko se Use vrti okol RekonvalesCentke.  Ampak dokler sva hodili tam med stojnicami, se nisem počitila nit'  mal bolj pomembno, to lahko rečem. Povsot ena sama Zelenjava. Nikjer nobenega Meska! Undecided

Potem je pa sam BohNebeški od nekod prinesu teto Cats.   Afro  Z mojo sta se hitro zmenili, da je čas za en štamperle, kot se za stare pijandure spodobi.  In tako smo se use tri  napotile u bližnji lokal. Nekaj sem vohala u vrečki od tete Cats in res - čim sta udobno namontirali svoji riti, je ven potegnila Klo-Base!     veselje  Na vrečki je pisalo Cocktail Hrenofke, tko da so bile u bistvu izdelane prau posebej Zame. Oh, čist sem bila blažena.... Teško razumem, zakaj mi jih nista postregli kar tam On D Fejs Of D Plejs - ma kakšno kuhanje, bi jast tud surove pojedla bres problema.  Smiley  Reeeeees sem bla lačna in tako je teta Cats prišla do spoznanja, da dobim za jest samo ob sobotah, kar je Moja potem tut kar priznala in zdej jo bo teta Cats prijavla na eno Društvo, je rekla.

Potem sta naročili namesto štamperleta naročili vsaka svojo - kavo.   Roll Eyes  Ma Gdo bi jih razumel, te babe.  No, jast pa sem se že kot majhen Kuža  naučila "kuj železo, dokler je vroče" oziroma u pasjem prevodu "glej kot tazadna sirota, dokler kej z mize ne pade". To sem z leti še precej iZpopolnila in voila - rezultat je bil dost takoj. Sem dobila mal Rogljička pa še mal smetance, da mi ni več tolk zelo krulilo po Želotčku.

Ampak tud to še ni vse. Kauč za sedet je biu Ardeče barve!  super Kokr u Horjulu!  In sem obudila spomine na svojo Karantanijo - al kaj je že tist, ko sm bla u Horjulu na opazovanju, če sem nora.   (Hehe, niso me pogruntali.... Evil)   Na kratko sem se potem malo priliznila k teti Cats in od olajšanja prav po Mačje zapredla.

Evo mene na Ardečem kauču s še Edino, ki me razume in me ne pusti stradat - The One And Only Cats:

Zdaj pa spet špilam tretjo violino klele doma....phhhhhhh  Roll Eyes
Sirota Jerica Cocktica
Logiran

(Anonymous)
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #805 : sreda, 07.11.2012 : 19:10:00 »

O, teta Cats, hvalabOgu, da te je Mila doma strenirala in da znaš pridobljeno znanje aplicirat tut na pSe, ne sam na mačke  Kiss
Logiran
No Jinx
živim tukaj
Sporočil: 5.323

« Odgovor #806 : sreda, 07.11.2012 : 21:14:38 »

Koktič, kolk sem jaz vesela, da si teto Cats srečala!  Cheesy Po mojem bi sicer omedlela od lakote in kdo bi potem v tvoji temi poročal, te vprašam, kdo?  Angry
Logiran
Mačja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.086

« Odgovor #807 : sreda, 07.11.2012 : 21:47:31 »

Hvala, teta Cats, ker skrbiš za uboge sestradane žvale  Kiss
Logiran
sanco1a
živim tukaj
Sporočil: 6.031

« Odgovor #808 : sreda, 07.11.2012 : 22:43:23 »

ja, sej, svoje ima na ful strogem režimu, da ja ne bodo hruške, tuje hodi pa futrat Tongue
Logiran
SunnyDay
živim tukaj
Sporočil: 5.364

« Odgovor #809 : četrtek, 08.11.2012 : 09:09:54 »

Cocta, pa še reci, da nimaš sreče v lajfu, no! Wink Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 133   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.