'Čeer!
Pepska je prišla domov. Gaza na trebuščku je nič ne moti. Sama pije vodo, pojedla pa je tudi
cele četrt a/d konzerve in malo sira. In se odpravila počivat na svojo priljubljeno Milka dekico. Midve s Sherry sva jo temeljito prevohali - mal čudno diši, moram rečt.
Ampak sva bili vseeno zadovoljni, da je nazaj. Stanovanje je kar prazno, če en član manjka.
TaStara je čist iz sebe od veselja, ker se Pepsi očitno čist v redu počuti in jo pusti kar pri miru, midve s Sherry pa preventivno skoz mal kontrolirava. U Medicinskem smislu, se razume.
Tele slike niso glih vrhunske kwalitete ampak to je mensezdi zato da se PaciJentka nebi preveč uzneMirjala.
"Khm. A bi tkole mal sedela.....? Al bi se rajši kar ulegla, to je zdaj vprašanje."
- "Sem razmislila in se bom kar ulegla.
Tkolele.""Ej, Perjatelca, a si u redu? Čaki grem še jst k teb ležat, da ti ne bo dolgčas."
"Peeepsi, a se greva igrat? Ne? Dej no, mal si dolgolčasna...."
Takle mamo. Na kontrolo gremo u ponedeljk, šive pa bomo pogrizli ven čez 14 dni. Tole Mojo jasno skrbi, da ne bi Pepska ponoči kaj bruhala al pa kej takega
- pa sem ji lepo povedala, naj neha Paniko zganjat, ker Pepsi je ena Korenina in nas bo na koncu še vse preživela. Se u njenem imenu tud Jest prav lepo zahvaljujem Usem, ki ste danes stiskali šapice in pesti.
Lepo vas use pozdravlam in želim mirno noč!
Medicinska Sestra Cockta
tud jaz sem dobila malo sira press