mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 05.11.2024 : 17:34:28

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Strani: 1 ... 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 ... 133   Dol
Natisni
Avtor Tema: Cockta in Šnops  (Prebrano 321659 krat)
0 članov in 30 gostov pregleduje to temo.
Cats
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266

« Odgovor #1725 : četrtek, 23.07.2015 : 20:09:27 »

Koki, perjatelca moja,

čakam in čakam že par dni, če bom kje zasledila, da je Vaša vložila tožbo čez Mercator, ker v svojih publikacijah piše žaljive neresnice, kot je recimo (citiram): Tequila je vijolično obarvana babura. dokaz

Da temu vašemu ubogemu apšlesanemu detetu rečejo babura, pa še vijolična, to je pa višek. Vaša Oh-Tako-Zavedna pa N-Č. ČE bi o njej pisali, da je babura, bi pa dvignila halo, stoprocentno  Roll Eyes

Ker vem, kako boli nepravičnost, te lepo pozdravljam, pa tudi ostale sotrpinke.

M.
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #1726 : četrtek, 23.07.2015 : 23:47:23 »

Tazadna fotka je najbolj zmagovalna, ker dejansko zajame celotno in brezmejno Koktičkino trpljenje... objem

Tazadnja fotka me je spraUla do SoUz ko sem jo videU!!!

Boga boga moja najLepša Zaročenka! Kiss

Ostau sem breS besed Cry

Cockta, pridi k meni pri nas je SUŠA!!!

Ampak čez 2 dni tudi mene peljejo na Morje Cry

Ljubim Te Kiss Roko!
Logiran

Unikatne tablice in portretki
Pepsi
midi
Sporočil: 6.033

« Odgovor #1727 : petek, 24.07.2015 : 09:49:12 »

čakam in čakam že par dni, če bom kje zasledila, da je Vaša vložila tožbo čez Mercator, ker v svojih publikacijah piše žaljive neresnice, kot je recimo (citiram): Tequila je vijolično obarvana babura. dokaz

Shocked  KaŠna neSramnost!
Tega oGlasa mi še nismo zasledili, drugače bi Kojn sigurno kaj komentirala. Tamala nebi nič rekla, ker itak še nezna brat. Tongue

Ampak kako si ti vedla, draga Mila, da sem Jast glih včeraj morala nest na Pošto eno Prepečeno (mogoče Pri Poročeno?  Lips Sealed ) Pošilko, prau direkt za na to firmo Mečkator?!  Ki trdi, da je Tequila vijolčasta?!  Angry 

Ker oni grejo Moji dost na Živce. In sicer najprej Službeno  pol pa še Privat. In tako jim je poslala eno jezno Pismo. Nisem prebrala ampak kadar je Huda se tud Jast rajši skrijem podMizo, tako da tud tiste gUspe tam najbrš nebodo prau vesele.

Mila, ti si res prava Jasno Vitka!  Afro  Škoda ker si muca pa se pol ne smeva marat - vsaj Uradno ne  Wink

Te pozdraulam Jst Cockta
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Mižonny
midi
**
Sporočil: 2.390

« Odgovor #1728 : nedelja, 26.07.2015 : 01:10:35 »

Draga SkosLačna Cockta!
Midva othajava na morje in tudi meni se bo godila taka krivica, kot se godi tebi Sad. Miži se bo važil s plavanjem huh, jaz bom pa sedel na obali in pazil, da me ne uščipne grozna rakovica Angry. Če bom moral slučajno namočiti tačke in če me bo BK slučajno takrat slikala Roll Eyes, ti pa pošljem svojo safr sliko, da boš videla, da nisi edina reva na tem svetu objem.
Te pozdravlja prijatelj Sonny Cool
Logiran
aleksandrak
midi
*
Sporočil: 1.893

« Odgovor #1729 : nedelja, 26.07.2015 : 17:09:23 »

Mi se tudi odjavljamo, ker gremo Namorje, ceprav mi kosmati nismo cisto nic vodni. Dobro, ena BK je cisto morska, druga je prilagodljiva, macki bosta hepi, ker se bosta lahko valjali po rdeci zemlji (ko bosta na povodcu Roll Eyes)...
 huh Sonny, cisto razumemo tvoj safr, nas tud n'c ne vprasajo, samo v avto nalozijo, pa v tisto vrocino... tule imamo danes prijetnih 15° ...
Logiran

Wer auch immer gesagt hat, dass man Glück nicht kaufen kann, hat die Hunde vergessen. (G. Hill)
Pepsi
midi

« Odgovor #1730 : nedelja, 02.08.2015 : 20:54:23 »

Dragi moji Perjatli!
Jast sem se morala danes SPET kopati iz Šamponom.   trmoglavka  Topa zato, ker sem zjutraj sledila Zmešani Tequili. Ki se je podala direkt na sveže pognojeno Njivo.    Evil  Ko sem pogruntala da je tam prav Fino, se nisem pustila pregnat dol in sem Temeljito iSkoristila nekaj minut za Vohanje in Dirkanje.  plesalec

Neboste pa verjel Gdo je tudi dirkal po Njivi? Sherry!  Shocked  Čist se ji je zmešal od veselja!  In se je obnašala kokr da je Mladič!  Shocked  TaStara se je najprej neki držala za Glavo. Pol se je pa začela smejat in nas je pustila pr Mir.   Cheesy    Sicer sm Jst vedla da bo pol sledila kaŠna kazen - ergo, Banja - ampak se je iSplačalo.

Pa še Malico smo dobile po kopanju.  njami  Čeprau ni Sobota.  Sej - sam poglejte ta priliznjen Bejbi Fejs, ki se skooooz mota okol TaStare in ponižno gleda.  huh  Sej ni čudn da ne more bit jezna in pol še pozabi, da nas je že nafutrala.

Zdaj se nam tud Dlaka tko Šajna kokr da nas je Gdo Zglancal in Spoliral:

Če mene vprašate sicer močno Smrdimo,   bruham  ampak Kojn ima očitno rajši ta Šamponski Vonj kokr pa po gnoju. Človeki ste pač čudni - sou sori , ampak ste res.  Roll Eyes  Lahko takoj svojga kuŠka vprašate in vam bo Sigurno to Potrdil.

Drugač pa se pri nas dogajajo tud manjši Čudeži. Tako npr. Sherry ne podi več stran Tequile, tem več sta celo mal poležali skupaj na Ležalniku.  Shocked  In če dobr pogledate tole spodnjo Sliko boste vidl da tamala Smrklja,  namest da bi bla zadovolna,  neki zavija z Očmi! Ta je res uiber Predrzna.

Redno tud čofota po Vodi. Je ni za ustavit.

In potem moram še Jast močit tace!  Roll Eyes Grrr!  Ker pač nemore bit samo tamala neka Junakinja tem več moram tud Jast pokazat mal Korajže.

Nisem pa Jazd Morskipes tko kot tale:

https://www.youtube.com/watch?v=_zv044jOJIk

No tko ... komaj čakam da vas spet use kaj vidim. Še posebej tiste Tete ki mi zmer dajo kaŠne Pribolške. Ker tega dobim doma čist Premal, to mi lahko verjamete.

Lepo vas Pozdravlam, svojga Zaročenca   ljubezen  pogrešajoča in po njem Močno Hrepeneča

Cockta  Smiley

Logiran

(Anonymous)
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #1731 : nedelja, 02.08.2015 : 21:12:17 »

Koki, sveže pognojene cvetlice naaaajlepše cvetijo in dišijo, povej to BK
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #1732 : nedelja, 02.08.2015 : 21:13:36 »

..., tako da ste kar prav naredile, ko ste se šle mal pognojit  Afro Kiss
Logiran
SinM
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.250

« Odgovor #1733 : ponedeljek, 03.08.2015 : 07:01:24 »

Pepsi ne razume, da je zdej back-to-nature čist in.  Roll Eyes
Logiran
pudelj
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.450

« Odgovor #1734 : ponedeljek, 03.08.2015 : 07:04:07 »

Keli in Kiara bi se vam rade volje pridruzile pri valjanju po gnoju.Uzivajte se naprej!
Logiran
Mižonny
midi
**
Sporočil: 2.390

« Odgovor #1735 : ponedeljek, 03.08.2015 : 14:26:13 »

Cockta Kiss, mogoče vas bo pa vaša od zdaj vsak dan u Gnoj peljala, če je to tako poživilo Malo Miss Kiss. Daj ji malo časa, da razmisli o tej opciji, Babe Kojni majo dolgo lajtungo Lips Sealed
Najina je še hujša Roll Eyes. Vsak dan naju tušira, ko še mokra Roll Eyes prideva iz morja Angry. Pa ko bi morje vsaj malo dišalo po Gnoju ljubezen, da bi lahko uživala par minut u žlahtni dišavi ...  Cool
Tvoja zvesta prijateljna, Sonny in Miži objem
Logiran
čarka
živim tukaj
Sporočil: 3.288

« Odgovor #1736 : ponedeljek, 03.08.2015 : 14:41:47 »

Tale vaša celinska plJaža z bistro vodo in čistimi kamenčki je pa takoooo vabljiva  Cheesy, da sploh ni čudno, da zamika še tako zaprisežene NEvodoljubce  Afro dopust
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #1737 : torek, 04.08.2015 : 03:11:48 »

Naj-Dražja moja Cocktica Kiss Kiss

Strašansko sem VeseU da se ti je uspelo kvalitetno odišavit u Najboljših Parfumih!!! bravo plesalec

Hkrati sem Jezen na Taščo ker ne ceni tega prav N-Č in teje oskrunila S Šamponom!!! Tose ne iSpodobi! Angry

Sama sreča da se Ti je oTkupila usaj is Malico!
ker če tega nebi bilo bi Jast takoj iz Nujno pošto ot Tle is Hrvaškega poslau Arbitražo al kako se že temu reče ko je po poročilih in se usi ustrašijo!

Drži se in Jast držim pesti da vas bo še peljala na tisto Aromaterapijo na Njivo is Gnojem ki tudi Šeriki zilo dobro dene Afro

Ti si zame najlepša na sliki is Šajnano dlako Kiss Kiss Za Vedno Tvoj
Roko!
Logiran

Unikatne tablice in portretki
Pepsi
midi

« Odgovor #1738 : nedelja, 09.08.2015 : 10:17:58 »

Dober dan.

Ker ne vem, kam naj tole napišem, bom pa kar k nam. BK je danes Zilo huda na vse neOdgorne lastnike kuŠkov! Kar je sicer bolš kokr da je huda na nas, ampak vseeno.

Danes Zjutraj nas je celo uro spremljal en veeelik kuŠek  brez Lastnika. Še nikoli prej ga nismo srečali, pa tud ostali Sprehajalci ne. Ker smo vsacga vprašali, če ga Gdo pozna.  Undecided   KuŠek nam je nagajal. Predvsem Sherry, ki jo je trikrat povaljal u Mokro Travo da je bila še bolj Skuštrana kot Bitlsi. In čist nesrečna, ker se ni mogla se u miru Sprehajat.  Angry  Pa tko rada gre Zjutraj ven, ko še ni Vroče.  Undecided

Jast sem tega kuŠka fejst napi***** in ga podila stran, ker mi ni bil Ušeč.  S Tequilco sta se pa mal igrala in Ravsala. Potem ko je minila že skoraj ena ura, se je končno pustil prijeti za Okolovratnico. Pa je BK klicala na dve številki ki jih je imel na Obesku. Na eni številki se ni noben oglasil, na drugi so pa rekli aja .... kje pravte da ste ga našli? Uuuuu, to je pa daleč! In potem mal tišine, pa a ga lahko dostavte tja pa tja, k mi še spimo?  Shocked Shocked

Moji je čist poču Filem. Čist!  jezen  Ker ona bi šla po mene tud peš do Maribora če bi se Jast tam izgubila. Itak!

Teli Lastniki pa očitno nemarajo prav Zilo tega kuŠka ... al kaj? Lips Sealed  Pol ko jim je par stvari povedala u telefon, je tist gospod reku da "bo pač vstal in se pripeljau".  Se teŠkim srcem in Zilo neZadovoljen. jezen  trmoglavka 

Upamo da kuŠek ni biu pol doma tepen. Čeprav se nam zdi, da je bil.  Sad

Kire budale, ej!  butnglavc 

Jast sem Zilo vesela da nimam take Lastnice, pa čeprau dobim samo ob Sobotah kosilo.  Tongue In vi Usi ste tud lahko veseli, ker vaše bi vas tudi iskale po kolenih vsePovsod.

Lepo Nedejlo želim vsem,

Cockta, reševalka izgubljenih kuŠkou  Smiley

Logiran

(Anonymous)
luna7
midi
Sporočil: 7.656

« Odgovor #1739 : nedelja, 09.08.2015 : 11:16:08 »

Hehe, jst sem že kar mirno odgovorila, da če ne bodo prišli, bom poklicala zavetišče, potem bodo pa morali tja hodit po njega in ponavadi jim kaj zaračunajo. Potem pa kr pridejo...  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Ne razumem pa tega, da ga je potem treba še zgarbat.  bruham bruham
Logiran
Strani: 1 ... 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 ... 133   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Cockta in Šnops
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.