Ojla!
Jast Medcelinska sestra (kar se strokovno po nemško reče
ZwischenKontinentalSchwester) - še naprej vestno opravlam svoja Dela in Naloge. Nebom se preveč Hvalila ker zilo velik namesto mene opravjo tud Nore Gobe, ampak naša senjorita kašljajo maaaaalo manj.
In papajo tudi kar sama, tako da sem bila poHvaljena in sem tud Jast danes že dobila Klobaso, pa čeprau ni Sobota.
Glede Sobot na splošno pa me je danes zilooooo Razveseliu Poštar. Kimi je prineseu
Opomnik za taStaro, ki gaJe narisau moj Perjatu Roko! (Njega imam Jest Zilo rada, kar ste itak zdej tud Usi razkrinkal ko sem mu poslala Pašteto. Na tem Forumu nič ne ostane iSkrito, še LJubezen ne...
)
Narisau mi je pa Tolele!
- in sicer Iz Namenom da taStara Šavra nebo Nikol Več Pozabila da je usaka Sobota slovesen dan: Tedenski Praznik Lačnih Kuškou!
No, tale Magnjetek sem jadrno kar iz Smrčkom prilimala na Frižider, da ga bo taStara Usak dan vidla. In to Več Krat. Če bo slučajno Gdaj dol padu gaBom pa s Tačko tud ceu Teden nazaj držala, če bo Treba! Samo
da se Sobota Nikol Več ne pozab!!!
Zraven sem pa u Koverti dobila še nekaj priBolškou - res hvala, dragi Perjatu! Pa še eno čokoLado, ki pa je nekam sumljivo iz Ginila neznano Kam.
Jst mislm, da jo je Pojedla dvoNožna Čokoholičarka čeprau je gor pisalo
Životinjsko Carstvo in je torej bilo Evi Dentno da je bila namenjena meni ki sem Životinja. Je tako? Sam kaj. Ko Naša vid Čokolado ji pade Mrak na Oči in ni sposobna druzga kokr u Hipu jo Požret.
Sem pa zato našla in natančno preVohala slikco iz Ovitka od Čokolade in tud to je moj Perjatu Roko izbrau vrhunsko! Njemu se res pozna da je iz Umetniške Družine. Rispekt, stari moj!
Samo poglejte to fotko, genau passend k moji kot da bi jo neGdo fotoGrafirau od Bliz. Tisti ki Mojo poznate sam rečte, če ni ista ona. Pljunuta!
Jst bi drugač rekla, da je to na sliki Koza. Pa tud če ni. In sicer vrste
Brdska Koza. Kar se še posebej sklada z našo Tastaro kadar si pozab depelirat noge. Imata s tole Kozo čist genau enake, vam povem, pa mi kar verjamte na besedo ker teh slik nočte gledat.
No, pa Adijo do naslednjega Jaulanja!
Cockta