Dober Dan! In Veseu Podalšan Vikend!
Spet se javlam Jst, do konca Izmučena in Mal-Tretirana čistokrvna horjulska Gozdna TeriJerka. Mam tud papir kjer točno to Piše, da nebo Gdo reku da si kaj izMišljujem svoje poReklo.
U glavnem:
Lajf Saks. Moj Lajf pa še prav posebej.
Moja Dnevna ruTina je do nezavesti uzurPirana s strani Gnilga Jajca, ki mi je bilo Nesramno Podtaknjeno brezDa bi Mene Gdo kej uprašal.
Sem točno poGledala in u moji poGodbi ni nobenga člena kjer piše daje dovoljeno naknadno Posvajat še Dodatne Pse. Ergo, gre za eviDentno Kršitev poGodbe in razmišlam da bi Tastaro KazenJsko oVadila. Se bom posVetovala na Louskem Siminarju čeGdo pozna kašnega nobel odVetnika - Roko ga sigurno pozna, ker njega so enKrat že dePortiral nazaj u Horjul pa se je Uspel rešit. Pa mogoče še Gdo drug od So-Trpinov razmišla da bi blo treba protesTirat za naše pravice. Zato je Louski Siminar ena taka Idealna Priložnost, da se Sindikalno Organizeramo.
Sem pa danes končno lahko posnela svoj Selfie.
Ampak seveda - nikakor neSmem bit zvezda samo Jazd temVeč sta se lahko
selfkali tudi Sherry in Šnops. No sej. Alkoholikom je pr naši Hiši dovoljeno marsi Kaj. Jst moram pa milo gledat, trdo Garat in nakolenih prosit za svoj košček kloBase.
Kar je tud razVidno is Pričujočega Selfija, namreč moj Žalosten pogleT:
Vsled kislega Vremena se je Sherry selfkala kar doma, udobno na Kauču Ležeča in polna Modrih Misli v Oblačku nad Glavo. Se ji NitiPodRazno ni dalo naTaDolg Sprehod.
Pogledi su nam govorili više od rijeći:Šnops, naš Dežurni deBilko (po domače tud Sveder, Tečnoba, Gniu Jajc in po potrebi še marsi Kaj) - se itak ne zna Selfkati, ne da bi isto Časno zraven počela še Usaj Eno Stvar, še rajš pa Dve.
Na pričuJoči Selfki je bilo tako NaPrimer nujno treba grist Travo:
Polek tega ta Pes tud NeŠteka, da je med Slikanjem treba bit Pr Mir.
Tako je med nekaj Totalno Neuspešnimi Poskusi selfkov nastal tudi Sledeč Primerek, iz katerega je Jasno razVidno, da temu Otroku u Lajfu Čist Preveč Dogaja:
Podnapis:
"A še ni? A še ni? A s' ti ziher, da še ni? Dej da pogledam, mogoče je pa že!" No, sej....hudo, vam rečem. Nasleden selfi je
čista pomota - ker Jast nočem bit iz Njo skupi u Kadru ampak tuki sm podlegla, ker je bil u igri sir:
- pa še mal sira, za katerega poPotrebi dam tudi Tačko. Česar
nekateri še neZnajo.
In tole, prosim lepo, je pravTako Čista poMota - uBistvu Narobe Vidte!
Sem pa Zilo Zadovoljna ker se TaStara končno več ne tišči skoz k Meni - ona je namreč ljuBitelj Psov u naRočju.
Hvalabogu mam Zdaj vsaj petMinut miru občasno, ker se ves Čas
neGdo Drug tišči
kNjej.
- In pol ma Pripombe da zdaj pa neMore Cajtenga Brat. Ja kar je Hotla, to zdaj ima.
Nje? Podnapis:
"Čaki se bom še mal bolj k tebi prilepla, se mi zdi da še nisem zadost bliz" Taklemamo.
Za konec pa še ena slika ki ni Selfi temVeč je bila narejena meni zaHrbtom ko sem nič Hudega Sluteča Prebavljala Sobotno Kosilo na Postli in kaj se je zgodil? Ja kaj. Intruderka je prilezla in se je
Ulegla k Meni!!!
Pa to je Višek preDrznosti. Vam povem, da je samo zato nisem Takoj Spodila, ker sem imela Preveč Polen žeLodec in se mi ni dal.
Ampak bo ona že še vidla. Nikol neBom KapituLirala u Celoti. Ker to se pač NeSpodob.
Lepo vas PoZdravlam,
ne daj se Cockta press