Pozdravljeni vsi!
Jaz sem Cockta. Občasno se javim v kakšno drugo temo, zato me nekateri že poznate. Svoje pa do zdaj še nisem imela, ker je moja nova mama bolj za luno in ji limanje slik na forum ne gre najbolje od rok. Kakšna krivica, jaz pa tako lepa....
-Mislm kva!
Sporočam, da se imam fajn. Baje da sem najbolj razvajen pes v Evropi. No, tukaj bi jaz imela še kaj za pripomniti, saj mi je cel kup stvari prepovedano:
- ne smem sama krast palčk iz omare, kar smatram za popolno šikaniranje. Kako pa naj drugi vejo, kdaj bi jaz palčko?
- Ne smem nagajat yorkicama in se igrat z njunimi žogami - itak so brez veze, ker so čist premehke in imam rajši svoje. Vsake toliko zato zanalašč kakšno razcefram v prafaktorje - sam kaj, ko takoj dobita nove, pol mam pa spet delo.
-Ne smem lajat na ljudi v našem parku - ja kako pa naj potem povem, da nimajo tam kaj iskat? - In podobno, tako da tole o razvajenosti ne drži najbolj.
Všeč mi je, da veliko hodim na sprehode in imam kar nekaj pasjih prijateljčkov, s katerimi po mili volji dirkam. To, da sem najhitrejša, je menda jasno, a ne?
Tudi dominantna baje hočem bit - sicer ne razumem najboljše, kaj to pomeni. Ampak dokler vse ostale obrnem na hrbet in jim dam vedet, da se bomo igrali po moje, je meni prav. -Me je pa zadnjič ena predrzna čivava ugriznila v uho. Kako si upa! Sem bila močno užaljena in sem dala to tudi vedet s cviljenjem - evo, pa me spet nobeden ni resno jemal. Še več, smejali so se mi! Če bo šlo tako naprej, bom prosila eno od yorkic, da napiše pritožbo v Horjul (jaz še ne znam pisat) - ker se na trenutke počutim resno ogroženo in bi morala Polono vprašat, če o tem v pogodbi kaj piše.
-Razvajena, pa ja... a jaz? To pa že ne
No, zdaj bo tale moja probala prilepit nekaj slik (pa da jo vidim). Če ji ne bo ratalo, me bo sram, ampak se bom vseeno še kaj javila. Do takrat pa vsem lajam:
hov - hov - hov! Mojim prijateljčkom horjulčkom iz Tivolija pa še en ekstra
hov!Vaša Cockta
-Ufff...saj bo počasi. Za začetek je nalimala ta majhne, naslednjič bo mogoče že ta normalne. Dost zaprte glave je, vam rečem - se jaz veliko hitreje učim. Sam ne ji povedat, da sem jo zašpecala, pol me ne bo hotla krtačit jutri! To mam pa zlo rada