Piki_ca: pridem drugo na RD. OK?
Hja, ja, 5 novih je ze v slo, 6. pride ta vikend (oz. nekaj dni kasneje, ker se gredo spotoma potepat po Nemciji)
Med njimi ni nobenega kratkodlakega. 2 sta v okolici Lj, eden na stajerskem, 1 v moji blizini (pazi se BZ
), "moja" psica je v Nm (to bos mela lahko ti pod kontrolo
), ena psica je pri Idriji.
Tebi in Pikici zelim VELIIIIIKO srece na izpitu!! Zaupaj psici, ne bit zivcna, pa bo!! Potem pa porocaj o rezultatu, ok?
Ksenja, a si vidla, da je v Zagrebu (na Evropsko) prijavljenih samo 21 bernardincev (13 samcev in 8 samic)? Nic pa ne pise, kako so razdeljeni po dlaki
Tako da se kar pripravi, da bos videla kaksnega bernardinca
No, mi smo se ta vikend potepali po Nemciji. Obiskali smo klubsko razstavo, kjer je Bina dobila odlicno 1. Za naziv klubski prvak se ji pa ni dalo vec laufat
se ena slikica:
http://www.tyronica.si/fotke/all/razstave/2007/bina-klubska-nemcija.JPGdrugi razlog, zakaj smo odsli v Nemciji, je pa Orbie
. To je nasa nova pridobitev. gre za 9 tednov staro dolgodlako samicko Orbie vom Hellenstein.
na sliki je skupaj z Bino:
Je pa Orbie neverjetna: nic jokanja na voznji, sobno cista od prvega dneva, fuuuul pogumna -nobene panike na razstavi, kjer je bila z nami... fuuuul je faconarka
Lp Jana