Hvala v.d. možu za fotke
Aja, dober večer vsem. S Pegico smo pihali še eno svečko, šest jih že šteje moja punca.
Še vedno je ista dobrovoljna prijaznica.
Od prihoda dveh škratov je malo prikrajšana za avtomobilske izlete (prtljažnik premajhen za psa in voziček
). Ampak na naše tradicionalno "morje" v Prekmurju je pa seveda šla. Samo zanjo (no, in za kufre
) smo zrihtali šoferja, ki jo je peljal gor in prišel iskat za domov.
V Prekmurju smo imeli tudi dva pomembna obiska - Eponco in Bineta od horjulske Bri
(in njegov fotoaparat)
takole je zgledal naš vsakdan - jaz mladiča lovim, Pega pa izvaja nadzor
(foto Bine, seveda)
S škratoma so že "na ti". Pegica jima vsako jutro spuca ušesa, ona dva jo imata verjetno za drobni inventar, ker ves čas na vratih od dnevne gledata njeno silhueto, ko se odprejo vrata od avtomobila pa še pred mojo glavo zagledata Pegičino, ki preverja, če sta še v svojih stolih
Pegica ju ima sicer zadnje čase veliko raje kot prej
Mladina je namreč začela jest že vse kaj drugega kot le mleko po flaški. Naša baba je končno dočakala OTROŠKE PAPICE!
Ker se še lovimo, ker so okusi vsak dan drugačni, ker je včasih vroče, včasih pač ni volje za jest skuhano itd., ob vsakem obroku ostane
vsaj kaka skledica zanjo. Na srečo moja Pegulin ni tako izbirčna kot omladina, ki en dan npr. veselo melje bučko s teletino, drug dan pa je to že zanič. Ona se ne brani ne sadja, ne žitnih kašic, še manj pa zelenjavice in meseka
In sva dve zadovoljni - jaz, ker hrana ne gre v kanto, niti na mojo zadnjo plat kot maščobne obloge, in ona, ki ima vsake tri ure malco (KONČNO je dočakala urnik hranjenja po njenem okusu
) Tako da, kot kaže, ne bo zahtevala ločitve zaradi zanemarjanja
To je v bistvu to od nas in o nas
Lepo vas pozdravljamo, Vsi Pegini