V ponedeljek smo se pripeljali domov. Uro in pol z vlakom in 1 urco z letalom, pa smo že pristali v Sloveniji
Vožnja je potekala mirno, verjetno je veliko pripomoglo že to, da me je psička poznala od prejšnjega 10-dnevnega obiska. Večino poti je prespala, na letališču pa je bila prava mala zvezdica. Zvedava, pridna, tiha, igriva.
Kmalu si je s svojim brundanjem prislužila naziv godrnjavček. Ma, praktično ni nikoli tiho, ves čas se oglaša
oz. godrnja, brunda..mali medvedek. Evo, še dlaka je prav taka kot od kakšnega plišastega medvedka, opranega z mehčalcem
Ponoči nismo pridni, večkrat se zbujamo, tulimo. Le 2x mi je uspelo spati do pol 6ih, sicer pa do 4ih.
Enako je čez dan, čeprav se potrudimo, da jo peljemo na vsaki 2 uri ven (aja, to v dopoldanskem času, ko sem v šoli), popoldne je pridna. Zjutraj se ponavadi polula od sreče, ko pririta do nas, sicer pa je sobno čista.
Ja, ima zelo smešen način pozdravljanja..hodi kot kakšna rakovica postrani in ves čas miga z repkom, kaj repkom, bolj pravilno je, če rečem celo ritko
ko pokažeš prst, se takoj nastavi za čohanje - prevali se na hrbet.. Zelo rada skače, pleza, grize za nos in ušesa ter liže
Zelo dobro se odziva na žvižg, name priteče s takšno brzino, da je en dva tri za mojim vratom ali pa jo ujamem kar v skoku
Ja, priznam, tudi podere me na tla
Z Iris se čudežno kar dobro razumeta, notri je sicer prisotnega malo renčanja, zunaj se pa Iris ne meni zanjo, pa če ji Roo po glavi skače.
Mala najraje prenaša čevlje (danes nam je v času kosila iz veže v dnevno sobo znosila prav vse pare čevljev in copat, pa še natikači z balkona so se znašli vmes
) in kroži okrog kavča (ne pomaga, če ji zagradim dostop za kavč, ki je ob steni, vse prepleza ali zbeza stran) - tako da vedno pride čisto prašna ven
Psov se boji, zaenkrat smo se uspešno spoznali s šeltijem, prt-jem, papillonom, presenetljivo je bilo, da je hotela še k beaglu. Gre počasi, a smo vztrajni. Si je pa najdla novo žrtev za njena izživljanja - prijateljičinega zajčka đipsija
on se sicer ne meni prav posebno zanjo, tudi ko se znajde na njem, ona pa je čisto nora nanj
Še par fotk, posnetih po prvi noči (ne vem ali se to šteje za prvi ali drugi dan, na letališče sva prišle v ponedeljek pozno zvečer).