moonbeam, krasen pes
v takšne sem zacopana, ker je podoben mojemu srčku
za mojega ne vem točno med čem je mešan, ker je najenček. kakšen NO-husky ali celo kak border, nekak ustreza tem trem na videz.
Ja taki so najlepši
(se opravičujem tistim, ki imate čistokrvne-sej so tisti tud
)
Tako ko razmišljam o pasmi, ki je idealna zame vedno pristanem pri pseh srednje rasti kot je roki. Mora biti obvezno malo kosmat-psi brez dlake ne pridejo v poštev (tko da imamo kaj za česat
) In pa morajo bit aktivni
Nobenih lenuhov
Joj ko se spomnem Rokija ko je bil še mlajši... Sej ni mogel biti pri miru. Seveda rad je in če bi imel stalen dostop do hrane bi bil
bajsek. No zato smo pa mi tu, da jim damo koliko je prav. Drugače pa obožuje hrano. Košaro ima v kuhni in če mu jo slučajno neseš ven iz kuhne je takoooooooooooooo nesrečen
Ko se kuha vedno spremlja proces. Tko pač je
moonbeam - res je krasen! tudi jaz bi bila glede teže na tvojem mestu mirna in presrečna!
si pa super temo začela - jaz pri mojemu tudi pojma nimam, kaj naj bi bila njegova idealna teža (je manjši svaljkec), tehta 11.5 kg; skrbi me, da je presuh, kajti ko je imel slabih 13 kg, je bil rečeno, da izgleda super - je dietne brikete (zaradi alergije, ogromno svežih rib, in konjskih zrezkov
)... apetit ima strašanski, giblje se tudi ogromno... zase si vedno govorim, da je bolje premalo kil, kot pa preveč... za Skokija pa res ne vem... bom vprašala naslednjič ko greva k veterinarju
lp, maja
Majas, ja moj je tudi zaradi diete shujšal. Tko ko sem razmišljala, te kile pri psih so veliko bolj kritične kot pri naših
Zdaj se redno tehtava in ne leze več navzdol. Bom pa po vseh teh komentarjih malo pomirjena-sploh pa moj fant, ki mu tečnarim sto na uro
Če je Roki srečen-je Irina srečna in potem je srečen tudi Boštjan-moj fant
Tko je, da mora biti Roki vedno srečen
Tale skoki mi je pa tudi posrečen
Berem že kr nekaj časa njegovo temo
Pa tista slikca kjer so ga našli
Zdaj je pa videt v sedmih nebesih
ob vseh teh ribah in konjskih zrezkih
Pravi skoki je.
Jaz bi ti svetovala, da redno pišeš težo in spremljaš kako se spreminja, ker če bo šla še navzdol potem je treba nekaj ukrenit. Kr vprašaj veterinarja.
Pozdrav Skokiju od Rokija