Drage juniorke (in juniorji)!
2. maja ob 14. uri ste vabljene na 1. neuradno tekmo Junior handlinga!!!
Potekala bo v Mengšu na Slovenski cesti 5 (malo ven iz Ljubljane proti Kamniku) in sicer kar pri nas doma Smiley
Vabljeni ste čisto vsi: tokrat tudi tisti, ki imate nerodovniške pse (ali mešančke) pa bi se radi preizkusili v junior handlingu. Tekmovanje oziroma bolj srečanje bo sestavljeno nekako iz treh delov:
- vaja (tukaj bomo zaposleni čisto vsi-tisti, ki že poznamo pravila junior handlinga bomo pomagali tistim, ki jih še ne poznajo)
- tekmovanje (ki bo potekalo v dveh starostnih skupinah, sodnica pa bom tokrat kar jaz Tongue )
- druženje (namenjeno kakšnim pasjim debatam in seveda temu, da se imamo fajn in se malo spoznamo, rečemo kakšno na temo razstav, junior handlinga...)
Starostna omejitev navzgor je 18 let, navzdol je ni. Prav tako ni kakšnih posebnih omejitev glede kužkov, razen tega, da so zdravi in da jih vodnik obvlada (!) ter da niso agresivni do drugih psov in ljudi. Če kdo nima svojega (primernega) psa je seveda vseeno vabljen, tekmoval pa bo ali z mojim Aaronom ali pa z enim od tistih, ki jih bom uspela dobit 'na rezervo'- mi je pa potrebno predhodno javit, da bom lahko kaj zorganizirala.
S seboj rabite:
- Zložljiv stolček
- Razstavno vrvico (nekaj jih imam sicer jaz, vendar ne prav veliko)
- Kakšni prigrizki, pecivo, piškoti bodo tudi zelo dobrodošli-nekaj bom pa tudi jaz priskrbela
- Za vsak slučaj palerino (čeprav upam,da takrat ne bo deževalo)
- Pasje priboljške
- Veliko dobre volje Wink
Nagrade bodo za prav vse tekmovalce (pokalčki), simbolična cena pa je 5 eur.
Potrebno se je predhodno prijavit in sicer najboljše bi bilo do 30.aprila, da bom vedela zaradi nagradic...
Moj e-mail:
lana.premk@gmail.comSporočite mi pa naslednje podatke:
1. Ime in priimek
2. Datum rojstva
3. Naslov
4. Kuža: ime, pasma, spol, datum rojstva (če pa svojega nimate, mi to sporočite, pa vam bom javila kako in kaj)
Vprašanja pa sprejemam na mail, telefon (051 213 155) in tu.
Zemljevid pa v kratkem.