mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 13:23:25

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 423 424 425 426 427 [428] 429 430 431 432 433 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 370307 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
Albert
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 535

« Odgovor #6405 : sreda, 19.08.2009 : 09:24:08 »

Super...čisto blizu...potem se pa res lahko dobimo...lahko tudi k nam domov pridete če želite?!

LP
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #6406 : ponedeljek, 24.08.2009 : 21:10:45 »

Hude fotke Smiley
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #6407 : petek, 28.08.2009 : 09:43:50 »

Pozdravljeni!

Tudi sama razmišljam o nakupu èivave, vendar bom prej dobro premislila in dobila èim veè informacij, preden se bom odloèila. Ker imate vsi tukaj èivave doma, me najprej zanima, kako vzdržni so ti psi in kako dolge sprehode zmorejo? Imam namreè pritlikavega pudlja, s katerim zelo rada hodim na sprehode in bi rada, da bi šla èivava zraven. Jasno mi sicer je, da tak pes ne more v hribe, zanima pa me, ali gre lahko npr. na Šmarno Goro ali je to že preveè zanj?
Zanima me tudi, h katerim boleznim so nagnjene in kako se razumejo z drugimi?

Najlepša hvala za odgovor že vnaprej in lep pozdrav.

Pozdravljena,

Kot so ti ze ostali omenili, ni nobenega razloga zakaj ne bi Chihuahua pocela skoraj vse kar pocnejo drugi psi (no, morda ga ravno ne mores vpisati na tecaj obrambe Wink). Ne glede na to, da so majhni, so izjemno hitri, energicni in zdravi kuzki ki rabijo gibanje. Chihuahua je vedno na nogah in v pogonu (moje izkusnje) in kamor koli se obrnes, ti sledi kot senca. Moj Billy hodi z nami laufat, v hribe in na doooolge sprehode po podezelju. Pa v hribe ni hodil samo poleti, pac pa smo ga enkrat vzeli pozimi in si predstavljas koliko napora je rabil, ko se skakal z ene stopinje v drugo. Na koncu je bil res malo utrujen, pa ga je mami enostavno vrgla v nahrbtnik za ene pol urce in potem naprej Smiley.

Drugace pa nore fotke folk!! Vsake toliko se ustavim pri nasi temi in uzivam ob pogledu na male Smiley!

lp
Logiran
Albert
odvisnež
Sporočil: 535

« Odgovor #6408 : sobota, 29.08.2009 : 17:09:27 »

Moja največja srčka  Kiss  ...bratca, ki sta tudi najboljša prijatelja  Kiss Kiss Kiss

Logiran
mopsika
otrok do 14 let
**
Sporočil: 55

« Odgovor #6409 : nedelja, 30.08.2009 : 16:54:41 »

Kok sta lušna!
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #6410 : ponedeljek, 07.09.2009 : 14:50:54 »

Cute Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #6411 : ponedeljek, 07.09.2009 : 18:33:57 »

Albert, zelo simpatični čivavici imaš, prav lepo skupi pašeta! Kiss Smiley
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 209

« Odgovor #6412 : četrtek, 10.09.2009 : 21:19:48 »

Živijo Smiley

Naša JOLLY pa danes praznuje osmi rojstni dan..
Želimo ji še veliko trdnega zdravja in naj bo še naprej tako zlata "punca", kot je bila do sedaj. 

Damjan&diamonds

Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #6413 : četrtek, 10.09.2009 : 21:38:38 »

Čestitke Jolly in še mnogo let ti želim! Kiss Smiley
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem

« Odgovor #6414 : četrtek, 10.09.2009 : 21:52:02 »

V imenu Jolly....najlepša hvala Lynn Smiley Smiley
Logiran
nezzek
živim tukaj
Sporočil: 4.483

« Odgovor #6415 : četrtek, 10.09.2009 : 21:52:21 »

uau te barve pa še nisem videla!! Smiley
Vsee naii naii pa še veliko srečnih let!! Kiss
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem

« Odgovor #6416 : četrtek, 10.09.2009 : 21:56:02 »

Hvala za čestitko Neža ! Smiley

Sicer pa je Jolly black&tan punca...in čivavice so tudi v tej barvi, kar precej pogoste. Je pa to ena izmed mojih najljubših barv.

LP,

Damjan

Logiran
chihuahua
novinec
*
Sporočil: 21

« Odgovor #6417 : sobota, 12.09.2009 : 10:59:57 »

Pozdravljeni lastniki čivav!
Že zelo dolgo si želim čivavo (pred leti sem že pisala v to temo), a prej ni bilo časa poleg dalmatinke vzgajati še enega pasjega člana, potem pa nam je ta mesec zaradi odpovedi ledvic, ko ji niti (druga) infuzija več ni pomagala, umrla naša 9 let stara psica in še vedno žalujemo za njo, po drugi strani pa me ubija misel na to, da ni več pasje igrivosti v našem domu in si želim, da bi sprejeli novega pasjega člana v našo družino ter jo s tem lažje pozabili.  Cry
Se mi zdi, da je zdaj končno primeren čas za nakup čivave in da se bo (upam) moja želja uresničila, vendar problem tiči drugje. Do zdaj sta mi starša vsa ta leta, ko sem jima govorila o čivavi, dala vpogled čtivo o njej, skratka vso možno literaturo, dajala pozitivne znake češ da bomo takrat, ko bo čas za to malo bitjece, sigurno šli gledat mladičke in enemu omogočili lepo življenje pri nas. In zdaj, ko je vendarle napočil primeren čas, se oče še strinja z mano, mama pa je mnenja, da ne bo ONA skrbela za psa, medtem ko bom jaz med tednom v Lj zaradi študija.  Roll Eyes Tudi ko je šla sestra študirat pred leti, je dalmatinko videla samo čez vikende, ostali pa smo se pač ukvarjali z njo namesto nje in lepo skrbeli zanjo. Res ne vidim problema. Prostora v naši hiši je več kot dovolj za čivavo, imamo celo poseben (zdaj prazen) prostor poleg kopalnice, kjer bi lahko spala, jedla in hodila na začetku na potrebo, kasneje pa ven, ko bi ji to priučili. Skratka, ima vse pogoje za normalno, da ne rečem več kot luksuzno  Grin bivanje pri nas, tudi na stroške pri naših dosedanjih psih še nikoli nismo gledali kot na stroške, pač pa smo to vzeli v zakup glede na veselje, ki nam ga je pasji prijatelj prinesel v naše življenje. In prepričana sem, da če bi mama videla vsaj enega mladička (ko bodo kje legla), bi se v hipu raznežila in ga sprejela.
Kako ste se s tem sproprijeli drugi? Koliko časa dnevno namenite svoji čivavi oz. čivavkotu? V Lj bi jo z veseljem vzela s sabo, ker živim v stanovanju, vendar pri lastnici, ki pa že ima majhno psičko in mucko, pa tudi dovolila mi verjetno ne bi, da bi v stanovanje prišel še en hišni ljubljenček.  Undecided Za svoje pse sem skrbela že od majhnih nog, zdaj pri teh letih pa me doma tretirajo kot nekoga, ki si je za rojstni dan zaželel živalco in ga bo ta muha minila kakor hitro bo našel kaj bolj zanimivega!  Roll Eyes
Kakorkoli, že nekaj časa kontaktiram različne psarne (eno iz Srbije, eno iz Slovaške, pa tudi eno slovensko) in čakam, da bo možen ogled legel. Zanima me, ali je treba leglo rezervirati že vnaprej za nakup, četudi še ne vidiš legla ali se to rezervira po nekaj ogledih, ko vidiš prve korake mladička?
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem

« Odgovor #6418 : sobota, 12.09.2009 : 15:27:54 »

Živijo  Wink

Pretekli teden sem s svojimi čivavami obiskal stanovalce v Domu starejših Hrastnik. Bilo je zelo prijetno popoldne tako zame, moje kužmane kot tudi za prenekaterega starostnika, ki je užival v družbi mojih kosmatincev.

Lp,

Damjan

http://www.moj-album.com/slike/4027518/HwWzXSPkF76pRZev.jpg

http://www.moj-album.com/slike/4027518/x2jwcKSXQw7mDc1q.jpg

http://www.moj-album.com/slike/4027518/jK06SiwCURh0WbQE.v.jpg
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #6419 : sobota, 12.09.2009 : 17:36:40 »

O ful lepo, da ste obiskali Dom starejših, vem da so bili sigurno zelo veseli.. Kdo pa ne bi bil, takih prikupnih malih kužkov.. Kiss

Lp, Sara

Logiran
Strani: 1 ... 423 424 425 426 427 [428] 429 430 431 432 433 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.