mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 22:37:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 396 397 398 399 400 [401] 402 403 404 405 406 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 371111 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
metkus
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 46

« Odgovor #6000 : četrtek, 13.03.2008 : 20:03:20 »

Pozdrav vsem!

Metkus - danes mala šola odpade. Namesto tega je predavanje, ob 17.30 v prostorih kluba (brez psov). Naslednji teden pa spet normalno naprej - v čet. ob 18 uri.

Lep pozdrav, Marička & family

Pozdravljeni Smiley

Mi2 z Alfom imava ju3 dopoldne malo solo, za novi termin se je prijavilo zadostno stevilo ljudi Cheesy in tako boma se mi2 sodelovala. Sicer samo po zmoznostih oz. koliko bo Alf zmogel, ker se ni dovolj star.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #6001 : četrtek, 13.03.2008 : 20:36:17 »

Zappa, v vlogi koga ali cesa pa nastopas tukaj z obvescanjem o nekih klubskih dejavnostih? Menda se ne dogaja spet kaj v kaksnem "mojpes.net klubu", o katerem jaz nimam pojma? Ali pa morda govoris o solanju civav v drustvu gonicev ali morda celo med krasevci? Drugi klubi in njihove dejavnosti tukaj nimajo kaj iskati in nobene Zappe ali Maricke nimajo mega paketa, s katerim bi lahko razglasale na javnem delu mojpes.neta svoje dejavnosti.

Torej, paket ali pa se dajte omejiti na svoj poligon.
Logiran

kikicaa
otrok do 14 let
Sporočil: 106

« Odgovor #6002 : četrtek, 13.03.2008 : 21:35:27 »

Čau!!!
Da se še jaz malo javim...Midve s Kiki sva tudi obiskovale malo šolo in je kar veliko pobralaa. Naprej v OŠ je nisem upisovala, ker je itak dovolj pokapirala in ne rabim še dodatnih vaj. Meni je važno, da zna hoditi ob meni, če ji rečem, daa če požvižgam ali jo pokližem po imenu pride do mene in te zadeve...
Kako pa kej vaše lepotičke in seveda lepotci?

lp Smiley
Logiran
Zappa
novinec
*
Sporočil: 2

« Odgovor #6003 : petek, 14.03.2008 : 09:32:09 »

"Zappa, v vlogi koga ali cesa pa nastopas tukaj z obvescanjem o nekih klubskih dejavnostih? Menda se ne dogaja spet kaj v kaksnem "mojpes.net klubu", o katerem jaz nimam pojma? Ali pa morda govoris o solanju civav v drustvu gonicev ali morda celo med krasevci? Drugi klubi in njihove dejavnosti tukaj nimajo kaj izkati in nobene Zappe ali Maricke nimajo mega paketa, s katerim bi lahko razglasale na javnem delu mojpes.neta svoje dejavnosti.

Torej, paket ali pa se dajte omejiti na svoj poligon."

Pozdravljena!

Moj edini namen je bil obvestiti članico foruma, da termin (male šole, ki jo obe obiskujeva), za katerega sem iz njenega pisanja (zmotno) sklepala, da se ga namerava udeležiti, odpade. In ji s tem prihraniti čas in pot do tja. Žal mi je, če sem s tem kršila pravila foruma, čeprav sem se izognila tako mestu, nazivu kluba in mikrolokaciji in informacijo oklestila tako, da je ostala spoznavna samo uporabnici ,na katero je bila naslovljena.

Pa lep pozdrav,
Aleksandra
Logiran
metkus
novinec
*

« Odgovor #6004 : petek, 14.03.2008 : 15:08:51 »

pozdravljena Zappa & co. Smiley

Hvala za info in sedaj sem jaz na vrsti, da te informiram Wink
danse se je zgodila ponovno ista zgodba kot pri igralnih uricah, premalo udelezencev :S Naslednji teden bomo videli ali se z Alfom udelezima cetrtkove(torej vase) male sole Smiley

lp,
Alf & Metka

vancika: telefonsko sem si prepisala se preden je postala **** Wink 
Logiran
metkus
novinec
*

« Odgovor #6005 : petek, 14.03.2008 : 15:18:18 »

kiki Smiley
Alf se je do danes naucil sedi in tacko, seveda delama vsak dan par ponovitev in nevem kako je bilo pri vasih chiji - moj se hitro uci Cheesy 
drugace pa se je najprej naucil, da pride ko ga poklicem Wink zadnje dni pa sma delala na tem, da pocaka na mestu Smiley

mala sola pa more biti, da se jaz naucim pravilno delati z njim in se vec trikov Wink

lp vsem Smiley

ps: ta teden sma v grazu slisala opazko - glej macko na vrvici  Grin 

Logiran
vančika
nekaj malega že vem
Sporočil: 159

« Odgovor #6006 : petek, 14.03.2008 : 16:46:38 »

joj škoda da ni dovol udeležencev Sad upam da bo vama uspelo priti na malo šolo Grin heh malo heca Cool
drugače pa ti kr pokliči oz napiši sms pa se zmenima za termin Wink
Lina sem tud že naučila sedi pa hop pa ko ga pokličem da me upošteva Cheesy se tud kr hitro uči Wink

lp, Vanja Kiss
Logiran
mavrica
rad pišem
Sporočil: 411

« Odgovor #6007 : petek, 14.03.2008 : 22:11:51 »

HajHoj! Wink
Midva se vam že dolgo nisva javila.. no, po novem sva agilitaša. Cheesy Lou je fuul priden, obožuje preskoke, tunelček se tudi učiva in cone zaenkrat. Bom na naslednji trening nesla fotoaparat, pa dobite kako fotko.

Kiss vsem čivavicam in čivavkom

Katja in Lou the agilitaš Grin
Logiran
kikicaa
otrok do 14 let

« Odgovor #6008 : petek, 14.03.2008 : 23:46:01 »

Bravo Lou!
No lej imej fotoaparat Kiss Slikicee.waa Cheesy Cheesy Cheesy Smiley
Logiran
vančika
nekaj malega že vem

« Odgovor #6009 : nedelja, 16.03.2008 : 14:27:46 »

evo dve novi slikici od mojega zaspanca Smiley

Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #6010 : nedelja, 16.03.2008 : 18:07:18 »

Pozer Smiley

Danes sta pa po 3 tednih prisla nazaj domov Misko in Nacho, in moram rect mi je bilo prav dolgcas ko ju ni bilo Smiley
Logiran
kikicaa
otrok do 14 let

« Odgovor #6011 : nedelja, 16.03.2008 : 18:56:55 »

ooo lepotcaaa Nacho in Misko in seveda Linčeek Kiss
Sta te bila sigurno vesela, ane Sara?
Ja Lin je pa full luškan*
Kok je zdej star? Kok sta pa tvoja dva stara Sara?
Logiran
vančika
nekaj malega že vem

« Odgovor #6012 : nedelja, 16.03.2008 : 19:04:05 »

hvala vama Wink Sara vrjamem da si njuji pogrešala Wink jaz mojega Lina pogrešam že 5 ur ka šele  3 tedne Cheesy se mi zmeša Grin

Lin bo star počasi 6 mesecev. Smiley
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #6013 : ponedeljek, 17.03.2008 : 00:26:03 »

Mah, sej mi je cajt dokaj hitro minil ker sem se pac vec z Jolly ukvarjala ko ju ni blo, samo je bil res dolgcas v stanovanju hehe. Se posebej sem pogresala cartanje pred spanjem Smiley Sta bila ful vesela ja, samo ocitno Jolly kljub spreju, se vedno ful disi in se Miskotu se zdej mesa, no pa Nachotu tut seveda, samo ga Misko ne spusti zraven Jolly, tko da je Nacho dons vec ali manj na hrbtu pa ga skos coham hehe, mu cist sede  Cool

Drugace ima pa Misko ze dobre tri leta, Nacho bo pa letos septembra prav tako napolnil (ze) 3. leto. Kok gre cajt hitr  Roll Eyes
Logiran
kikicaa
otrok do 14 let

« Odgovor #6014 : torek, 18.03.2008 : 20:33:38 »

Ja vrjamem, da gre hitro. Že pri moji, ki je stara "komaj" 1 leto, se mi zdi kot, da sem jo dobil pred 1 mesecem Cheesy Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 396 397 398 399 400 [401] 402 403 404 405 406 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.