mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 00:38:48

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 308 309 310 311 312 [313] 314 315 316 317 318 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 372344 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
vesna
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.500

« Odgovor #4680 : nedelja, 11.02.2007 : 18:26:51 »

Jaz bom kar tiho - si ne upam oporekat bodočemu vet. tehniku  Grin

Ja moje kepice so zdaj že kar zrasle in delo se počasi končuje (škoda) saj odhajajo v nove domove  Cry
In zdaj vsake tolko časa kljub temu da gredo v super družine točim solzice.
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 209

« Odgovor #4681 : nedelja, 11.02.2007 : 18:42:07 »

Ja to pa rad verjamem Lobsang. Najbrž se ti trga srce, ko gredo od doma. Najbrž so prav zdaj najbolj luštni. Meni se zdi, da bi mi bilo prav to pri vzreji najtežje-najti nove domove za male štručke. Se mi zdi, da ne bi nihče tako dobro skrbel za njih kot prav jaz Sad. Ampak tako pač je....Tudi mi moramo enkrat zaživet po svoje :)Kužki ostajajo kje blizu tebe ali jih pošiljat "služit" tudi kam daleč stran ?
Prej sem pozabil pohvalit tvojo spletno stran. Všeč mi je, ker je enostavna in pregledna.
Logiran
Albert
odvisnež
Sporočil: 535

« Odgovor #4682 : nedelja, 11.02.2007 : 18:45:20 »

Jz sm skor 100% da je bila čist naključna bolha, saj ko sm jo umorila Lips Sealed ...ni bila napolnjena s krvjo, pa res se nč ne grize in praska se izključno po glavi, vratu in ušesih, zato resnično mislim, da me je tale bolha čist zavedla in je danes prišla nanj zaradi njegovih prijateljev ki sva jih srečala danes  Undecided

Pa zakaj je pravzaprav frontline, a da bolhe sploh ne dobi, a če jih dobi in ga pičijo pomrejo al zakva....ni mi jasen še vseen zakaj se je tale hudičevka sprehajala po mojmu Albertu  Undecided

Kaj naj zdej nardim, a ga še s čim namažem, skopam  Undecided Undecided Undecided

Aja še neki, kakšna se vam zdi hrana Nutrience?

LP Kiss
Logiran
Albert
odvisnež

« Odgovor #4683 : nedelja, 11.02.2007 : 18:46:49 »

Ja moje kepice so zdaj že kar zrasle in delo se počasi končuje (škoda) saj odhajajo v nove domove Cry
In zdaj vsake tolko časa kljub temu da gredo v super družine točim solzice.

Čestitke in veliko   Kiss Kiss Kiss malčkom in mamici  Cheesy Cheesy
Obožujem mladičke  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy , sej kdo jih pa ne  Wink
Logiran
Albert
odvisnež

« Odgovor #4684 : nedelja, 11.02.2007 : 18:49:36 »

Lobsang, moj favoritek pa je Cun-Wa mani  Kiss Kiss Kiss
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #4685 : nedelja, 11.02.2007 : 18:54:58 »

Joj kako sem se nasmejala Klavdija -sem jo umorila  Grin
Upam da čim prej rešiš tole nadlogo  Wink

Ja Chi hu najti dobre domove je križ - sem tud kljub pobrani ari enim le-to vračala... bom kar tih zakaj  Lips Sealed

Kljub temu, da sem si srčno moje (ups Nelyne) male želela obdržati doma ostaneta v SLO le samički. Frajerja pa gresta en k družini v Budimpešto ta drug pa v freezing Finnland (baje imajo tam zdaj -20  Shocked )  
In če nova lastnica iz FI nebi bila moja dobra prijateljica, težko verjamem da bi ga dala kar nekomu nepoznanemu, je preveč dober in prvotni namen je bil da ostane pr nas.
Se je pa tud ona pošteno trudila da me je uspela prepričati  Wink

Vsekakor spravit mladičke na svet še ni tako grozno, najti nove in ljubeče domove pa je zame bilo kot delanje magisterija....
Sedaj sem imela prav tako možnost spoznati kako slovenci vse preveč mislimo, da se z denarjem da vse kupiti  Angry
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #4686 : nedelja, 11.02.2007 : 18:56:41 »

Klavdija se večkot strinjam s teboj  Wink
Mali je res odličen predstavnik svoje pasme in odločitev da gre daleč ni bila lahka Smiley
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #4687 : nedelja, 11.02.2007 : 19:03:19 »

Lobsang, jaz sem 100%, da si se maksimalno potrudila in nasla za malcke prave lastnike  Smiley. Mi je zelo zal, da nisem doma, da bi si jih v zivo ogledala. Sem pa sigurna da jih bom srecala na kaksni razstavi. Kiss Morda pa se bo ta perspektivni samcek v prihodnosti pojavil na Cruftsu!! Nikoli se ne ve  Wink....

Klavdija, sem vesela da si umorila barabo!  Grin Ne morem verjet, da si nasla bolho sredi zime...... nenormalno, kam gre ta svet.

Nas Billy mi povzroca preglavice. Predvcerajsnjim me je klicala mami in povedala da je bil cel teden zelo, zelo bogi. Sredi noci je zacel tulit kot norec in se ni pustil niti prijeti. Starsa sta ga panicna peljala k veterinarju in ta je ugotovil, da je imel vnete analne zleze. Najvecji problem je, da ni kazal nobenih znakov. Cel teden ni hotel jesti, komaj da je sel lulat in bil je popolnoma apaticen. Dobival je antibiotike in hodil vsak dan na preglede.  Cry Zdaj je baje ze skoraj normalno, samo se dlaka na ritki mu mora zrasti  Roll Eyes .... joj popolnoma me je sokiralo in mi cel dan slo na jok. Norec mali, ko bi vsaj pokazal da je kaj narobe!

lp
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem

« Odgovor #4688 : nedelja, 11.02.2007 : 19:06:41 »

Vesel sem, da gredo štrukeljčki v dobre roke. Ja nekateri res mislijo, da lahko z denarjem vse kupijo..zares žalostno. Še dobro, da s teboj ni morda kdo barantal oz. ti kar vnaprej povedal, da bo cena za kužka 250 eurov sicer pa ga ne bo kupil. Ali bodoči lastniki (tisti iz tujine) pridejo iskat kužke sami ali kužki morda letijo sami ?(seveda z letalom) Smiley Smiley Smiley

Ubogi Billy Cry Cry Cry. Ja to so pa čivavkoti. Nekateri jih imajo za plišaste kužke potem pa se izkaže kako pogumni so in nočejo kar takoj pokazat, da jih kaj boli. Bilkotu želim vse dobro in da se čimprej pozdravi !!! Smiley Smiley Lep pozdrav mu pošilja tudi "sestrična" Miša  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy   
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #4689 : nedelja, 11.02.2007 : 19:10:19 »

HM Kristina nikol se ne ve  Grin
Potem pa še babi Vesna gre gledat  Cheesy

Chi hu niti pod točko razno ne gre kot cargo - samo v mojih najhujših sanjah.
Pridejo ponj  Wink če si nekdo kužka želi bo pristal na vse pogoje, tudi sama sem šla po kužka v tujino in se je lepo peljal z mano v kabini - menim da to lahko kar precej vpliva na kužkov karakter.
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #4690 : nedelja, 11.02.2007 : 19:10:47 »

Hvala sestricnica!  Smiley Nimamo kaj, tudi najpogumnejsi kdaj pa kdaj zbolijo...... bilo bi samo fino, ce bi prej pokazal da nekaj ni v redu  Sad....
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem

« Odgovor #4691 : nedelja, 11.02.2007 : 19:20:06 »

Se mi je zdelo ja, da kužka ne bi dala pod ropotajoče motorje v letalu. Meni osebno že v potniški kabini (kakšnega manjšega letala) ni preveč prijetno kako bi se šele počutil, če bi me zaprli v boks in vrgli v temen prostor med kovčke...ziher bi jim pobegnil  Grin Grin Grin.
Sicer smo pa ljubitelji psov res čist posebna rasa ljudi, če gremo po psa naprimer na Finsko moramo bit res malo trčeni (pozitivno mišljeno)  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy. Se pa strinjam, da je to dober preizkus, če si nekdo kužka zares želi. Navsezadnje pa na ta način najbrž tudi kupci preizkušajo vzreditelja...

Billkotu lep pozdrav od Miše z njenim tipičnim pogledom.

http://www.moj-album.com/slike/4027518/BYTzz_IE91zYjI7d.v.jpg
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #4692 : nedelja, 11.02.2007 : 19:31:18 »

Že ko sem dobila svojo prvo kužiko in začela hodit na razstave in nadaljevala na tolikih, vsak vikend enkrat na tem koncu drugi na drugem - takrat lahko rečem da sem postala trčena....
In tudi ko sem šla po kužka na Finsko sem bila med ta trčenemi - pa sem vsem govorila ja saj je res daleč ali pa tudi ne - z letalom samo 2,30 ure  Grin

Ja res kužka nebi dala med kovčke - čeprav so tudi takšni ki so preživeli to.
Moj mali je svojo pot iz Helsinkov preživel blazno mirno v spanju  Grin velik bolje od mene, ki sem bila bleda kot stena in ki mi je ob pristajanju slabo.

Se pa strinjam s teboj da med prtljago mora biti grozno.

Zato pa 3x HURA za trčene  Grin
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem

« Odgovor #4693 : nedelja, 11.02.2007 : 19:41:20 »

Se strinjam LOBSANG !!! Hura za trčene, ko bi jih bilo le še čimveč namesto, da rožljajo z orožjem, se nalivajo z alkoholom, da o čem drugem niti ne govorim. Bomo pa za ostale ljudi itak vedno ostali nekaj posebnega ampak vsak pač naj živi po svoje samo, da ne ogroža drugih.

No zdaj pa moram še malo delat....ponedeljek je jutri pa služba in običajni križi in težave, ki so pač del življenja.

Lep pozdrav !! 
Logiran
Geja
novinec
*
Sporočil: 27

« Odgovor #4694 : nedelja, 11.02.2007 : 19:53:53 »

se opravičujem ker prekinjam vaš pogovor...ampak moja kolegica je rekla da moraš dat ime kot piše črka na rodovniku NPR.: če je črka L potem mora bit ime na črko L...:S res me ful zanima
                                 LP iz črnomlja
Logiran
Strani: 1 ... 308 309 310 311 312 [313] 314 315 316 317 318 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.