mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 06:39:33

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 372573 krat)
0 članov in 17 gostov pregleduje to temo.
chilly
nekaj malega že vem
Sporočil: 131

« Odgovor #4455 : nedelja, 14.01.2007 : 19:44:55 »

nekaj dobrih FOTOGRAFIJ (mi je nekako ušla beseda)

LP
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.642

« Odgovor #4456 : nedelja, 14.01.2007 : 21:17:50 »

n4j4, to moras pa Ory vprasat Cheesy

Chilly, zal nimam niti ene fotke Smiley Je fotoaparat ostal doma.. :-/
Logiran
chilly
nekaj malega že vem

« Odgovor #4457 : nedelja, 14.01.2007 : 21:57:32 »

Škoda Sad zakaj pa nimaš več Nachota v avatarju? Rada bi te vprašala, koliko je sta tehtala tvoja kužota pri 3 mesecih? Ker moj Chilly je res pravi suhec (ali pa se mi le zdi tako) in kadar mu paše, poje par briketkov, potem pa takoj nazaj k igri Smiley, včasih pa ga moram prav prosit da bi še malo jedel Smiley verjetno se mu zdi, da nima časa jesti, ko pa se mora nujno igrat z vsemi svojimi igračami (ima jih kako tono Wink) ki jih obožuje!

Ko bom imela čas bom spravila slikice v album da ti pokažem, da je res zeloooo podoben tvojemu Mishkotu Cheesy
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #4458 : nedelja, 14.01.2007 : 22:04:13 »

Moram spet paket uzet pa bom lahko mela avatar in dostop do dolocenih tem Smiley

Uf, ves da se ne spominim .. vem da sta mela pri 2 mesecih ko sta prisla po 1100-1200g .. =)
Logiran
chilly
nekaj malega že vem

« Odgovor #4459 : nedelja, 14.01.2007 : 22:14:20 »

Aha, sem mislila, da pripravljaš novega pa si tega pač "skinila" Smiley

Potem pa je moj res suhec... pri dveh mesecih (ko sem šla ponj) je imel mislim da malo pod 900g. Zgleda ve, da se ne sme preveč zredit, pa pač malo "špara" pri hrani Cheesy

Katere brikete pa jima daješ? Moj zaenkrat je Eukanubo (jo je jedel kot prvo hrano), sicer še prvo vrečo, zdaj pa bi zamenjala... mi lahko kaj priporočaš, nekaj kar gre "tamalim" dobro v ritko? Da ne bomo vsak dan po kolenih hodili okrog njega in ga hvalili ko poje kak briketek Smiley
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #4460 : nedelja, 14.01.2007 : 23:32:49 »

Veliko je odvisno tudi od same konstitucije psa, kosti .. itd.. Smiley Eni so bolj drobckani eni so pa bolj mocni..

Mojadva sta ze nekaj casa na Eukanubi - posebno za civave ..
Logiran
chilly
nekaj malega že vem

« Odgovor #4461 : nedelja, 14.01.2007 : 23:46:29 »

Razmišlaj o Arden Grange...

Ne morem mu še dajati hrane za odrasle pse, v vsakem primeru moram vzeti za puppy-je Smiley Verjetno bom poskusila še kaj razen Eukanube, potem pa bom videla kaj najraje je in bo potem dobival tisto Smiley

Nisem vedela, da dela tudi Eukanuba hrano za čivave... mislila sem da je tako amo pri RC. Vsak dan kaj novega izvem na tem forumu, super Cheesy
Logiran
chilly
nekaj malega že vem

« Odgovor #4462 : nedelja, 14.01.2007 : 23:48:54 »

Razmišlaj o Arden Grange...

Ne morem mu še dajati hrane za odrasle pse, v vsakem primeru moram vzeti za puppy-je Smiley Verjetno bom poskusila še kaj razen Eukanube, potem pa bom videla kaj najraje je in bo potem dobival tisto Smiley

Nisem vedela, da dela tudi Eukanuba hrano za čivave... mislila sem da je tako amo pri RC. Vsak dan kaj novega izvem na tem forumu, super Cheesy

Spet jaz z mojimi napakami... nisem te hotela prepričati da začni kupovati AG Smiley, želela sem napisati da jaz razmišljaM o AG Smiley da ne boš slučajno huda na mene, vem da sama najbolje veš kaj je dobro za tvoja fanta, nisem ti hotela vsiljevati mojega mišljenja.
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #4463 : ponedeljek, 15.01.2007 : 11:25:10 »

Ojeeeej, sej sm se jz tut zmotla .. nisem mislila eukanube ampak rc ja Smiley tko da .. smo na royal caninu posebno za civave.. Smiley
Logiran
chilly
nekaj malega že vem

« Odgovor #4464 : ponedeljek, 15.01.2007 : 11:54:00 »

Aha okej Smiley napake in napačne besede se kaj hitro pojavijo, saj hitro tipkamo, še hitreje pa razmišljamo Smiley saj ko bo Chilly začel s hrano za odrasle, bo tudi jedel RC. Se mi zdi nekako najboljša izbira, ker je pač narejena posebej za čivavice.
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #4465 : ponedeljek, 15.01.2007 : 16:50:48 »

Citat
eno vprasanje mam.................a kdo ve kje je v londonu kaksna dobra trgovina za kuzke?

hvala....
mwa
Tukaj imas eno stran kjer najdes vse od pasjih sprehajalcev do trgovin.  Smiley http://www.k9capers.com/  Dala bi se link od moje kolegice ki ima trgovino v juznjem Londonu, ampak ne vem ce lahko, da ne bo Jana huda ker delam reklamo.  Wink

Kako je blo kaj na razstavi cez vikend?Huh Sem mislila na vas in drzala pesti za vse ki ste razstavljali. Ima kdo kaksno fotko??

lp
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #4466 : ponedeljek, 15.01.2007 : 17:00:10 »

No tudi jaz sem vesela da sem vas po dolgem casu spet videla.. ne bom nastevala ker vas je bilo prevec pa da koga ne izpustim, Albert cestitke za CAC (saj si ga dobila ne?)..  no ker ni vec skrivnost da je sassy kot en ogromen sod vam lahko privoscim tudi kaksno slikico..  nekateri ste "bajso" ze videli, nekateri ne.. ampak upam da boste vsi drzali pesti da bo tokrat konec lepsi..

sicer pa komaj cakam pomladna srecanja se posebej ob morju.. no ja razen Ory se verjetno z Billyjem ne bo mogla udelezit pa bo raje v oblacnem vremenu gledala nase soncne slikice z obale (he he kolk sem nesramna) Ne skrbi saj se bomo videli.. in to kmalu, komaj cakam..

http://sasy.moj-album.com/slike/18820/FheQeU2lIBq6yVxK.v.jpg 

nekaj slikic je se tu.. nekaj jih se pride

http://sasy.moj-album.com/slike/18820/FheQeU2lIBq6yVxK.v.jpg

lp,

Ursa
Logiran
Albert
odvisnež
Sporočil: 535

« Odgovor #4467 : ponedeljek, 15.01.2007 : 17:07:39 »

Moon, enaki komplimenti nazaj Wink Wink Wink
Ful sta mi luštna tvoja dva korenjaka Wink Wink Wink
Res sem vesela ker smo se končno spoznali Wink

Evo utrinek iz Lj razstave, Albert dobil CAC  Wink in neboste verjeli, sodnica je pohvalila njegovo predstavitvijo  Grin Grin Grin Grin , pa moj Albert sploh nič ni vadil hoje na štrikcu in ne stati na mizi Grin , ja ful vesela  Wink

Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #4468 : ponedeljek, 15.01.2007 : 17:08:00 »

Ory pa se to tukaj:

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,11458.0.html

imas slikice po grupah, ne bos verjela civava (in to kratkodlaka, ki je res ze skoraj neverjetno da kaj dobi) je dobila BOG1 in BIS3

je bila edina civava ki se jo je splacalo pogledat..

lp,

Ursa
Logiran
Albert
odvisnež
Sporočil: 535

« Odgovor #4469 : ponedeljek, 15.01.2007 : 17:11:49 »

Joj Urša, kaka buškica je Sassy  Grin, ampak je ena tistih lepotičk za katero lahko rečemo, da j brejavost zelo pristoji  Wink

Kje je dobila tak kul poloverček?! Huh

Tudi tebe je bilo lepo videti Urša in hvala za čestitke, čeprav pa priznam, da je šel CACIB v prave roke (gos. iz Latvije), res je lepa čivava zmagala (čeprav men je Alberček itak najlepši)!
Logiran
Strani: 1 ... 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.