mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 03.12.2024 : 21:56:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 257 258 259 260 261 [262] 263 264 265 266 267 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 375107 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
Gringo
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 141

« Odgovor #3915 : nedelja, 25.06.2006 : 16:14:49 »

Končno!

Naša nova pridobitev: Bella-Rozy po domače Roll Eyes

http://lilly.moj-album.com/album/3831830/

Zelo pridna in lepa punčka je, za kar gre vsa hvala družini Briški-Cirman.

To ni reklama le nekako javno sem jih želela pohvaliti oz. se jim zahvaliti, ker smo res veseli naše Rozy.

Uživajte v slikah Wink in upam da se kmalu vidimo na kakšnem srečanju- pri normalnih temperaturah Cheesy

LP

Eva
Logiran
Albert
odvisnež
Sporočil: 535

« Odgovor #3916 : nedelja, 25.06.2006 : 17:51:15 »

GRINGO
S tvojimi slikicami sem se prav spomnila kako je bilo, ko ja Albert prestopil prag našega stanovanja in vstopil v moje življenje!  Cheesy
Vanj sem se zaljubila na prvi trenutek ko sem ga zagledala pri Cirmanovih Shocked, pa tja sem šla samo iz firbca, da vidim, kakšna je pravzaprav dolgodlaka čivava, ko pa sem ga zagledala, nisem mogla pozabit njegovih učk in najbolj prijaznega pogleda, kar sem jih kdaj vidla v življenju! No potem pa doma jok, vik in krik ter razna izsiljevanja, tako da sem ga na koncu le izsilila in da je tašča popustila in dovolila psa! Pa sej veste kakšne smo, a ne da nisem edina! Huh
V galvnem bil je nepozabni trenutek in najsrečnejši dan v mojem življenju, ko sem postala njegova lastnica !!!! Grin
Albert me je res osrečil in ni dneva ko ga pogledam in se spomnim, da sem najsrečnejša prav zaradi njega!
No ja, marsikdo si bo mislil, da sem mal čez les, sam meni resnično Albert pomeni največ v življenju!
Tako, da se tudi jaz šeenkrat zahvaljujem družini Cirman, Špeli in Primožu, za tako prečudovitega kužka  Wink! Boljšega psa si nebi mogla omisliti!

Vesela sam za vas in Rozi! Wink
Želim vam čimveč nepozabnih skupnih trenutkov in sreče!
Sem pa tudi zelo ponosna, da ima Albert tako prelepo polsestrico  Kiss  Kiss  Kiss

LP  Smiley

p.s. Pa  ne pozabi redno lepiti slikce na forum, da vidim kako mala odrašča, moramo pa se seveda kdaj tudi dobiti!

Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #3917 : nedelja, 25.06.2006 : 22:52:04 »

Gringo lep majhen puhek...
A smem vprašat kako je vajina psička sprejela malo?
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #3918 : ponedeljek, 26.06.2006 : 08:18:20 »

Živjo!

Lobsang na  začetku je res grozno kazalo, saj je Lilly  renčala nanjo in ji ni nič pustila.
Sedaj je iz ure v ure boljše. Včeraj zvečer sta že spali na kavču ena zraven druge, predvsem po zaslugai Rozy, ki se ne pusti odgnati in "ta staro" provocira k igri.

Ja Lilly se vztrajno taja Grin

LP

Eva
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #3919 : ponedeljek, 26.06.2006 : 12:51:08 »

O lepo - to je res super slišat!
Veliko veselja z njima ti želim!
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #3920 : ponedeljek, 26.06.2006 : 14:33:09 »

Ful je luskana Smiley Lepo da jo je Lily sprejela, pa se mromo res enkrat zbrat da se mal zletajo.
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #3921 : ponedeljek, 26.06.2006 : 23:00:58 »

Dober večer!

Rozy se zahvaljuje za komplimente Wink..... morate jo videti....vražiček v preobleki angelčka Grin....na videz  je vsa krhka in sladka, v sebi pa skriva tak močen karakter. Tale babnica bo še nekam prišla Grin...res je neverjetna. Zna že tako zalajati kot kak ta velik pri svojih 942 gramih...

Je na nek način ravno obraten tip od Lilly.....Lilly moraš bolje spoznati , da vidiš kako srčna in prijazna psička je, Rozy pa ravno obratno Grin ....neverjetna je (vem da to vsak reče za svojega cucija Roll Eyes)

V album bom jutri verjetno naložila nove slike, tako da vabljeni k ogledu Wink

LP

Eva
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #3922 : torek, 27.06.2006 : 09:53:46 »

Gringo čestitke za novo članico!!!!  Smiley Kakšen cukrček!  Cheesy Upam, da boš posnela še kakšne aktivne slikice..... čim več, tem bolje  Wink, jaz se mladičkov itak ne morem nagledati.....

lp
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #3923 : torek, 27.06.2006 : 11:21:38 »

Gringo se z nase strani iskrene cestitke za malcico... Wink

En  Kiss od Olija in en  Kiss og Ganya za Rozy...
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #3924 : torek, 27.06.2006 : 11:47:37 »

Hvala lepa Cheesy

Glede aktivnih slik sem malo v dvomih Smiley...brez skrbi, da sem jo poskušala fotkat ko nori....ni šans da jo slikaš....ko sem jo čakala s fotoaparatom da naredi kakšno traparijo, gospodična samo zapozira in to je to Smiley....na večini slik, ki sem jih posnela se vidi samo repek ali pa je slika prazna, ker jo je že podurhala naprej Grin

Bom prosila koga, da se postavi v zasedo in samo slika... Grin

Ali ste ta vikend kaj frej za norenje v Zajčji ali pa kje drugje?

LP

Eva
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #3925 : torek, 27.06.2006 : 12:29:33 »

No v album sem dodala še par "aktivnih" slik....niso ravno uspele, ker je Rozy kot živo srebro Wink oz. je fotoaparat prepočasen Wink
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #3926 : torek, 27.06.2006 : 18:03:10 »

Zajčja v tej nori vročini  Tongue .... no, mogoče pa. Upam, da se bo vsaj malo shladilo, ker dihamo na škrge!!
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #3927 : petek, 30.06.2006 : 10:43:00 »

No evo! Pa se je shladilo.
Torej, ali ima kdo čas za norenje čez vikend? Grin

Rozy se mora stalno nekaj dogajat, drugače ni srečna...
Nekaj novih slik imamo v albumu!http://lilly.moj-album.com/

LP

Eva
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #3928 : petek, 30.06.2006 : 13:17:49 »

Oli je spet ves "nesrecen in razkurjen"...namrec v varstvu imam 1.5 let starega huskya - samicko - , ki je polna energije in bi ves cas norela...pri tem prevec zanimaja posveca Oliju, ki se repenci na vse pretege in samo da pride psicka v blizino njegove "hiske" zacne noret, da se slisi do konca Domžal...

Ker pa se je ne more otresti sam, je potem ves "sladek in ljubezniv" do vse ostalih družinskih clanov, ce mu le kdo skusa pomagat...Hinavcek v glavnem... Wink

Wink
Logiran
1A
novinec
*
Sporočil: 10

« Odgovor #3929 : petek, 30.06.2006 : 18:01:02 »

joooj kake psičke mate Cheesy

imam eno vprašanje, baje da ena gospa iz hrvaške pride vsake tolko časa pokazat svoje kužke v mozirski gaj-a katera v kaj o tem? pri njej naj bi se kužki dali tudi kupiti. predvidevam da je to kaka vzrediteljica?!
Logiran
Strani: 1 ... 257 258 259 260 261 [262] 263 264 265 266 267 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.