GRINGO
S tvojimi slikicami sem se prav spomnila kako je bilo, ko ja Albert prestopil prag našega stanovanja in vstopil v moje življenje!
Vanj sem se zaljubila na prvi trenutek ko sem ga zagledala pri Cirmanovih
, pa tja sem šla samo iz firbca, da vidim, kakšna je pravzaprav dolgodlaka čivava, ko pa sem ga zagledala, nisem mogla pozabit njegovih učk in najbolj prijaznega pogleda, kar sem jih kdaj vidla v življenju! No potem pa doma jok, vik in krik ter razna izsiljevanja, tako da sem ga na koncu le izsilila in da je tašča popustila in dovolila psa! Pa sej veste kakšne smo, a ne da nisem edina!
V galvnem bil je nepozabni trenutek in najsrečnejši dan v mojem življenju, ko sem postala njegova lastnica !!!!
Albert me je res osrečil in ni dneva ko ga pogledam in se spomnim, da sem najsrečnejša prav zaradi njega!
No ja, marsikdo si bo mislil, da sem mal čez les, sam meni resnično Albert pomeni največ v življenju!
Tako, da se tudi jaz šeenkrat zahvaljujem družini Cirman, Špeli in Primožu, za tako prečudovitega kužka
! Boljšega psa si nebi mogla omisliti!
Vesela sam za vas in Rozi!
Želim vam čimveč nepozabnih skupnih trenutkov in sreče!
Sem pa tudi zelo ponosna, da ima Albert tako prelepo polsestrico
LP
p.s. Pa ne pozabi redno lepiti slikce na forum, da vidim kako mala odrašča, moramo pa se seveda kdaj tudi dobiti!