Pozdravljeni
že nekaj mesecev prebiram tale vaš "čvek" o AM in sem se odločila, da se vam še uradno pridružim. O tej pasmi nisem veliko vedla, dokler mi ni fant omenil skrito željo, da bi nekoč rad imel malamuta. Priznam, da dolgo časa nisem ločevala malamutov in huskyjev in sem mislila da so malamuti samo pač malce bolj okrogli (boljše rejeni in manj aktivni) huskyji, za kar me je zdaj, ko sem se malce informirala (prebrala vašo celotno temo in še malce pošnofala drugje), kar sram, da sem tako mislila.
Jaz sem sicer lastnica 12 letne mešanke med labradorcem in samojedom tako, da sigurno vem kako je če je pes pameten in hkrati muhasto trmast
Do sedaj sem imela samo eno izkušnjo z malamutko, ki je bila zares ogromna (tudi lastnik je dejal da je precej velika glede na to da je psička) ampak tako prijazna in scartana, da ni hotela domov ko jo je lastnik klical in jo vlekel s povodcem, ker sva jo z mojmu čisto skuštrala in prečohala in na vsak način je hotla skočit v kufer avta, ki sva ga imela odprtega (midva se je nebi branila
) Priznam, da sem se večkrat popolnoma stopila ob slikah vaših kosmatinčkov ker so res takoooooo zelooooo luškani in prisrčni, da bi najraje kar takoj imela AM
Definitivno bo to moj (najin) naslednji kužek, vendar mislim, da bova z nakupom počakala do vsaj naslednje spomladi (če se bo dalo zdržat)
do takrat pa bom vesela še kakšne novičke, izkušnje in fotk iz vaše strani
Me pa zanima, če bo kdo od vas v nedeljo na Jesenicah oz. Hrušici na CAC razstavi? Imam namen it malce pofirbcat, če mogoče kakšnega malamutka srečam