mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 07:25:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 5  |  Tema: Aljaški malamut - čvek
Strani: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 110   Dol
Natisni
Avtor Tema: Aljaški malamut - čvek  (Prebrano 336101 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Blond
gost
« Odgovor #480 : sreda, 22.02.2006 : 23:23:28 »

takoj ko bom "roba" tukaj bom z veseljem vsem sporočil Smiley

boga Aska... a ste šivali ? ali se samo celi ?
saj do nedelje bo že vredu.....
Logiran
aska2005
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 3.672

« Odgovor #481 : sreda, 22.02.2006 : 23:30:30 »

blond...je mogla biti šivana, ker prerezana je bila ornk Sad Sad...Ma sm ful jezna na folk, k glažovne razmetava vsepovsod, nikjer nisi varen pred njimi, ma se mi zdi vsako leto slabše s tem,  da jih folk vedno več meče ob tla, tudi po hosti Angry Angry.. Vidva z Andrejo imata srečo, da nista iz LJ Smiley...lp
Logiran
satin
rad pišem
Sporočil: 380

« Odgovor #482 : četrtek, 23.02.2006 : 10:12:39 »

Aska z Larsom mali želiva čimprejšne okrevanje, Lars pa ji še pošilja koš  Kiss, da bo lažje prenašala mirovanje in upa da se potem ko bo rana zaceljena čimprej spoznata!
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #483 : četrtek, 23.02.2006 : 20:06:18 »

hvala satin, Aska komi čaka,da bo spet lahko letala, tole mirovanje ji ni prav nič všeč in da potem lahko Larska spozna....lp
Logiran
Blond
gost
« Odgovor #484 : petek, 24.02.2006 : 18:16:45 »

zdravo vsi malamuti in njihovi lastniki!

robe danes se ni bilo, tak da bomo nazalost mogli pocakati na drugi teden....no ja...saj ce je aska na bolniski je tak boljse pocakat, da se pozdravi, saj bi bilo skoda, da se ne bi srecala s svojo sestrico....

takoj ko bo roba, vam seveda sporocim...

lp
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #485 : petek, 24.02.2006 : 18:29:34 »

Ja kar se naju z Asko tiče se nama nič ne mudi z robi, kot kaže jo letos ne bo sprobala ali pa če bo zima še dolga Wink Grin Je pa danes na drugem previjanju bila in so vetiji rekl, da se zelo dobro zdravi Smiley. Je sedaj na njeno veliko žalost v mirovanju bolj, sej pa tako rada bi norela pa ne more Sad  Drugače Aska komi čaka, da vidi sestrico Grin..lp
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #486 : nedelja, 26.02.2006 : 01:21:20 »

ojla...no prilagam link, kjer je Aska na fotkah...lp

http://aska2005.moj-album.com/
Logiran
karmy84
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #487 : nedelja, 26.02.2006 : 01:29:49 »

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy pa kako je lepa kepica..ta prvo sem pogledala ko je bla čisto majhna (4 tedne) aaa  Grin Grin jaz bi zelo rada videla takšenga psa v živo... a ga lahko?  Grin

*jana* upam da je dovolj slovensko zate... sem pisala 5 minut in popravljala napake... uff
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #488 : nedelja, 26.02.2006 : 01:37:47 »

karmy84, lahko nehas spilati frajerko, saj tukaj nisem samo jaz, temvec z mano se cez 4000 drugih uporabnikov in neznano stevilo bralcev, ki jim res ni potrebno razvozljavati tvojih skrpucal. Jaz samo skrbim za to, da se naucis reda, ki velja tukaj, nic drugega. Drugo je samo spostovanje do tistih, ki berejo, kar napises. Ali pa nespostovanje.
Logiran

karmy84
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #489 : nedelja, 26.02.2006 : 01:43:18 »

se ne špilam frajerke Roll Eyes imam spoštovanje do tistih, ki imajo spoštovanje do mene... ne mislim bit nespoštljiva do tebe, ker vem da me lahko vržeš iz foruma, kadarkoli hočeš, ampak včasih imaš pa tudi ti neslovenske besede... torej..noben ni popoln..

no zdaj lahko pričakujem ban?

sorry za offtopic
Logiran
Blond
gost
« Odgovor #490 : nedelja, 26.02.2006 : 19:12:00 »

Aska_ super si zrihtala tale album. Kdo ve kdaj bo meni to uspelo.

Karmy in Jana - Rešujta prosim to drugje in ne smetit tukaj.

Kar se pa tiče robe... tudi v soboto ni še poštar nič prinesel. Kar pomeni, da bo zagotovo ta teden.... pričakujem tor ali sreda.
Kje se dobimo ? in kdaj ?
Jaz v soboto sicer še delam do 1400 potem pa sem fraj.
Ali sobota popoldan ali nedelja ......

Kdo se nam bo še pridružil ?

Blond
Logiran
satin
rad pišem
Sporočil: 380

« Odgovor #491 : nedelja, 26.02.2006 : 20:45:46 »

Aska prekrasne slikce, mala je prekrasna, tak cuker da če navš pazla ti jo bom naslednič ko se spet vidmo kar ukradla Wink Lars se nove cimerke ne bo branil Grin
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #492 : nedelja, 26.02.2006 : 21:42:14 »

Blond...sem imela kar nekaj dela s temle albumom, počasi se je polnil, pač skeniranje fotk tud kar nekaj časa ti vzame Grin..bodo pa še kakše tja dodane, sej imam še  ogromno fotk Grin.. Robo pa ziher dobita v tem tednu in se potem za naslednji vikend zmenimo, upam, da Aska bo že tolko ok, da bo lahko prišla na srečanje, drugače pač bom brez, ker mi je kot prvo, da se ji tačka vredu zaceli Smiley pa lep pozdrav vama obema in obema pesjankama Smiley Smiley

satin:ne bo ti je ratalo ukrasti, bom čuvala jo tako, da ti ne bo uspelo Wink Grin
Logiran
novaa
novinec
*
Sporočil: 16

« Odgovor #493 : ponedeljek, 27.02.2006 : 01:28:28 »

Lep pozdrav...
tukaj se oglašam prvič!

me pa zanima ena sledeča stvar in sicer:

kaj se BI SE zgodilo... če bi prinesel domov mladega AM, medtem ko že imamo 2 leti staro labradorko?

LP
Logiran
Blond
gost
« Odgovor #494 : ponedeljek, 27.02.2006 : 10:29:16 »

novaa pozdravljena !

Kaj bi se zgodilo ?
Dobili bi še enega ljubljenčka, navihančka, polnega vragolij  Wink

Previdno, pazljivo in ljubeče jih je treba predstavit in potem bo vse vredu.

Mi smo Luno prinesli domov kjer je do tistega dne kraljevala KAJA (5let stara) Istrski gonič.
Lepo jih je treba predstavit.... ne pozabi tudi starejša mora imeti občutek da je še vedno prva. Ne je zapostavljati.
Mi smo težavo imeli prvo noč ker smo LUNO dali spat h KAJI, ta pa je bila tako zmedena, da sploh ni upala na svoj prostor. Hotela je celo noč stati.
Prostor sem z desko razdelil na 2 pol, vsaki 1 polovico, da sta mirno spali. Vsaka na svojem koncu.
Drugi dan sta že bili stisnjeni na 1 prostoru in desko sem umaknil.
Od takrat spita skupaj, pijeta skupaj, edino hranimo jih posebej. Malamut zelo čuva svojo hrano. Vsaj naša. Drugače pa sploh nobenega problema.

Upam, da nisem preveč skompliciral... če te še kaj zanima samo vprašaj.

LP
Blond
Logiran
Strani: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 110   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 5  |  Tema: Aljaški malamut - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.