Miss Teja. hvala
Tebi in pasji mrcini pa veliko uspeha pri pripravi za A izpit in potem na samem izpitu
nezzek Ja zato pa midve na oboje hodiva
RO bolj zaradi treninga poslušnosti, agility pa je tudi fajn. Je zabava za obe. Čeprav me malce trema oz. živčki izdajo na tekmah. Samo vedno manj
Najhuje je, ker ji ne zaupam, ker skoz mislim, ja sej mi bo spet ušla (jo kar znenada nekaj piči
). Ne razumet narobe s tem pobegom, pač gre malce proč, potem pa spet nazaj. Zaradi tega na RO ne greva že na dvojko na tekmah, čeprav pogoj že imava. Morava še tole malce poštimati, potem pa mogoče
husky_dog Kar se tiče o AM-jih me zanima, če si si prebrav to temo od začetka do konca, ker je bilo že kar precej napisanega. Zelo dober opis AM.jev najdeš tukaj:
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,7426.0.htmlObrneš se lahko tudi na ****, kjer so tudi objavljena legla (****** ).
Drugače pa ste že imeli kakšnega psa, ker ravno za začetnike se ne priporoča te pasme. No da se vseeno tudi tako. Pa ga/jo mislite v šolo peljati? To vam močno priporočam. So izredno inteligentni. Šolati jih je treba s pozitivno motivacijo, ker sila pri njih naredi še večjo trmo.
Ograjo 150 cm visoka ograja je kar malce malo (moje mnenje).
Pa pozabi na nerazkopan vrt
.
Za psarne iz Avstrije ne vem, vem edino za eno dobro psarno iz Italije.
Ok, če sem kaj izpustila in te zanima pa vprašaj.
Se pa strinjam z TagTu, da prihod psičke ali psa naj bo premišljen in je bolje počakati kot pa na horuk.
lp