mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 02:10:43

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 5  |  Tema: Aljaški malamut - čvek
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 110   Dol
Natisni
Avtor Tema: Aljaški malamut - čvek  (Prebrano 349015 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
andreja3
novinec
*
Sporočil: 31

« Odgovor #435 : sreda, 08.02.2006 : 23:51:20 »

aska...luna ima oprsnico velikost L - je pa standard harness..

zdaj nekje ji sega skoraj do konca telesa...

srecanje pa bi bilo res fajn...saj ce bomo skupaj narocli stvari, se lahko tak zarad tega dobimo
Logiran
andreja3
novinec
*

« Odgovor #436 : sreda, 08.02.2006 : 23:54:11 »

najprej moramo ugotoviti od kod nas je vecina in na katerem koncu SLO se bomo dobili...torej, midva z blondom sva iz MB
Logiran
Malamut
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 22

« Odgovor #437 : četrtek, 09.02.2006 : 08:14:21 »

Andreja3 v soboto nekaj praznujemo, tak da dvomim da bom v nedeljo do Areha prišel Smiley No jaz sem tudi iz MB konca
Logiran
Blond
gost
« Odgovor #438 : četrtek, 09.02.2006 : 11:27:01 »

Ha spet ga bote čagali ....... Wink

No midva sva bila z Luno včeraj na ROGLI in bilo je prečudovito. Nažalost je men crknil tekaški čevelj in sma vglavnem sprehajala. Tako, da je bilo smučanja bolj malo.

Sem pa se zgleda nekaj prehladil..... Če bo do nedelje boljše boma z Andrejo peljala LUNO na Areh in bom šel s turnimi smučmi.
Bomo vidli, kak bo zdravje kazalo.

Martin se slišimo. Lahko pa se enkrat dol vsedemo v enem kafiču da malo poklepetamo. Tudi o tem naročilu.

Nar se pa naročila opreme tiče:
Dobro si oglejte na spletni trgovini kaj kupujete. Skupaj z Andrejo in Andrejo in Martinom smo pripravljeni skupaj z vami deliti naročilo in tudi za vas kaj naročit, da ne bomo preveč plačevali poštnine.
Andreji ali meni pošljite na mail točen naziv artikla, (velikost, barvo, ali če se da kaj izbirati), število komadov in ceno posameznega artikla ter skupen znesek.
Samo da ne bo potem kakšnega letanja.
Potem bova midva to naročila in ko dobimo račun bova pobrala denar (vnaprej) in plačala račun.
V nekaj dneh je roba tukaj in potem ali se kje dobimo ali pa vam pošljeva po pošti na vaše stroške.

Morda se sliši malo grobo, ampak ne bi rad, da potem nekdo ne bo vzel ker .....
Midva sva to pripravljena narediti izključno zato, ker nekaj potrebujeva in tudi Martin nekaj rabi. Noben tukaj ne bo nič zaslužil in ne bi rad da bi bilo kaj narobe.

Če pa komu moj način ni všeč naj si sam naroči.  Wink

Midva sva sprobala in deluje brez problema. Potrebno je samo znanje nekaj tujih jezikov in dobre volje.

Upam, da nisem preveč zakompliciral.

Če pa še komu ni kaj jasno mi lahko piše
pa se bomo zmenli kako in kaj.

Lep dan vsem

Primož

Logiran
Blond
gost
« Odgovor #439 : četrtek, 09.02.2006 : 11:29:48 »

Imam pa še eno vprašanje.... Luna je včeraj zjutraj imela vneto desno očko.
Malo je imela rdečo in povečano je solzila.

Nevem kaj je vzrok tega. Da bi bila poškodovana ni videti, da bi imela kaj notr tudi ne.

Tudi danes zjutraj ni bilo nič bolje. Je pa LUNA kljub temu čisto razigrana in divja kot zmeraj.
Zgleda da je to ne moti.

Andreja bo ji danes to sprala malo s kamilicami, mene pa zanimajo vaši predlogi.

Preden gremo k veterinarju.....
Logiran
T.M.T
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 577

« Odgovor #440 : četrtek, 09.02.2006 : 18:16:42 »

Prvo kot prvo ne s kamilicami,ker niso sterilne!!!

Verjetno ni nič hujšega in boš pri vetu. dobil kremico pa bo hitro vse vredu.

Pa počohajte vs emrcine Kiss
Logiran
aska2005
živim tukaj
Sporočil: 3.672

« Odgovor #441 : četrtek, 09.02.2006 : 21:15:51 »

Andreja03 pa je ta L velikost oprsnice pri tvoji še kaj lufta, da se jo lahko raztegne še kaj? Ziher bi bilo tud za mojo to prava velikost. Sem na onem profilu gledala mere in mislim da večje ne bi smela naročiti. Res ne glede naročila bi blo fajn  da se dobimo z našimi AM.  No jaz sem iz LJ samo mi ni noben  problem tud na štajersko pridt, Aska pa se itak ful rada vozi, tako da v tem ne vidim problema.
Drugače pa že vem kaj bom naročila (skijoring belt, skijoring line for 1 dog in standard harness).  Več točno pa ti na  mail pošljem. Sej imaš še vedno isti mail, a ne? Drugače mi sporoči kam naj ti točno naročilo napišem.

Blond mene ne bo treba lovit kar se naročila tiče. Super, da skupi naročimo, da so poštni stroški manjši.  Ko dobita račun bosta povedala kolko vama moram dati in dobita to. Pa pozdravi se čimprej in čimveč užitkov z obema vajinima psičkama.  lp
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #442 : četrtek, 09.02.2006 : 21:38:26 »

hm pa še nekaj, ja moje mnenje je, da je spiranje s kamilicami čisto vredu, mojemu prejšnjemu psu so pomagale, ko je imel enkrat malce vnete učke, drugače pa povprašajta veterinarja se lahko tud  po tel. samo. Ziher vama bo prav svetoval. Pa  lp
Logiran
Malko
novinec
*
Sporočil: 44

« Odgovor #443 : četrtek, 09.02.2006 : 21:57:41 »

Hoj. Kako ste?
Jaz bi tudi kaj naročil, plačam seveda vnaprej. Sam ko bi jaz vedu koliko bo marcina zrastla  Cheesy
Kdaj boste naročevali?
A Luna že kaj vleče sanke?
Čisto za info, ima kdo idejo kje imajo pa sanke? Sej vem da je Mal še premlad za vlečt obremenjene sanke, samo vseen.

Pozdravljeno pleme Mahlemiut še naprej  Cool
Logiran
andreja3
novinec
*

« Odgovor #444 : petek, 10.02.2006 : 09:53:17 »

glede oprsnice - L velikost se nama je zdela vredu, zato sva jo narocla...luna ima zdaj se lufta v sirini, tako da lahko se zraste malo...seveda za kakega odraslega samca oprsnica verjetno ne bi bila vredu...kaj pa vem...glede dolžnice psa ni tak problem, saj oprsnica pride nekje do repa, tako da ni problema, ce je 5 cm večji ali manjši pes...glede širine prsnega koša pa po moje luna tud ne o toliko zrasla, da bi ji bila premala, kr se ti traki nekoliko prilagodijo po širini, tak da je ravno prav...

malko...luna je zacela vleci sanke letos ob prvem snegu...vlece lahko 1 cloveka po ravnem...v hrib pa je ne muciva...na smuckah pa siba kot nora...ful ji je fajn vlect...s tem da ji je na smuckah nekoliko lazje kot pri sankah...

sanke se lahko prav tako narocijo v tujini...pri nas jih bo tezko dobit...na takajervi shop-u imajo 3 vrste sank..te niso lesene, ampak so to one novejse, ki so verjetno tudi lazje in manjse, ko se jih skupaj zlozi...na tekmi v ratecah so vecinoma imeli taksne...no najdrazje na tej trgovini so 244.000 SIT, potem so 167.000 SIT in pa otroske 89900 SIT. Blond pa je nasel enega madzara, ki izdeluje lesene sanke in so dosti olj poceni...nekje okoli 70.000 SIT...pa pripelje jih v SLO in se na 3 obroke jih da...tak da bomo drugo leto mogoce te kupili...sicer pa nam je skijoring tako vsec, da ne vem ce jih bomo rabili...te bi bile bolj primerne, ce bi imela 2 ali 3 pse...
Logiran
Blond
gost
« Odgovor #445 : petek, 10.02.2006 : 10:29:33 »

Danes pa si zgodna tukaj na forumu  Wink

Drugo zimo bomo zagotovo sankali. Ker sem si to ogledal zdaj v Trbižu in sem še bolj navdušen.
Kdo pa pravi, da drugo leto ne bo še kakšen kuža zraven  Smiley
ali pa bomo Kajo naučili in jo za to porabili.

Malamut.... daj ti očeta vprašaj kaj naj nardimo s to očko.
Vneta je in solzi se. Ni videt, da bi bolela. Tudi ni videt, da bi bila poškodovana.
Čeprav... nikoli ne veš pri vsej tej gužvi.

Hvala in LP

Kar se pa naročil tiče lepo vse vaše podatke z naročenim in s cenami Andreji na mail poslat pa bomo naročli.

Blond
Logiran
Bela01
odvisnež
Sporočil: 706

« Odgovor #446 : petek, 10.02.2006 : 15:38:07 »

Blond - vrjetno ima prehlajene. Moja jih je tut mela, pa sem prvič šla k vetu pa sem dobla eno kremo. Zaj nazadnje pa sem ji dala Visine kapljice in ji je takoj pomagalo. Samo 3× sem ji dala po eno kapljico. Je pa res da ni mela fejst vneto. Enakosem naredila tudi s fantovim psom, ki pa je naenkrat imel tak prehlajeno očko da ni niti gledal na njo. Pa se mu dla kapljice in se je že ob prvem poznalo. Pol pa še 2× in je bil čist ok. Kot da ni nič.
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #447 : sobota, 11.02.2006 : 00:10:00 »

ojla andreja03 ja potem pa sploh ni več vprašanja, sem se že odločila. Ti jutri zjutraj pošljem na mail naročilo. Zrastli bosta ziher še, pa mal še v širino dobili, kake ekstra hude razlike pa ne več. Kako pa je kaj z vajino Luno z očki, kaj bolje? lp
Logiran
andreja3
novinec
*

« Odgovor #448 : sobota, 11.02.2006 : 10:25:15 »

luna ima ze boljso ocko...

sem vceraj poslala mejl na svedsko in napisala pribl kaj bi kupili, pa mu rekla, naj nam tocne cene pove in postnino...(upam da ne bo prevec drago, kr mislim, da bo paker kr velik) :-)
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #449 : sobota, 11.02.2006 : 10:41:42 »

Andreja...sem ti ravnokar na tvoj mail poslala naročilo, sm črtala s seznama samo oprsnico.  No me veseli, da je z Luno boljše.. Moja pa včer prava paconarka bla, si je na spehodu privoščila en človeški kupček Angry To mi je prvič naredila, dobi danes preventivno tabletke proti zajedalcem, da slučajno ne bo  kaj neželjenega Grin
Logiran
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 110   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 5  |  Tema: Aljaški malamut - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.