Ja, na sliki sta skupaj Toffee in Tiffany. Ceprav sta razlicne barve sta v veliko stvareh identicna. Hvala za slikico, zgleda da je fotografirano ravno v casu ko sem se jezila na enega otroka naj ne slata tako grobo Filouja
Na evropski sem bila kot delavec/gledalec in sem zal celotno sojenje papillonov zamudila, tako specialko kot tudi evropsko razstavo. Povedali so mi BOB-je, cakam pa se na kompletne rezultate. Hecala sem se da je bila pri papillonih ruska liga, saj je bilo vsaj polovico razstavljalcev iz Rusije in tistih koncev. Po katalogu in na splosno na razstavi mi ni padel v oci noben papillon posebej, saj razen ruskih vecino poznam in so stari znanci. Evropski prvak in BOB je postal Antony, ki je lani v Zagrebu za las izgubil titulo evropskega prvaka proti prav tako pretezno psu angleskih linij - Sunshoo Gleniren Premiere League. Antony je bil kljub svojim 8 letom v odlicni kondiciji, kolikor sem ga potem videla v predringu za IX. grupo. Siljan's My Man (BOB na klubski specialki) je telesno eden izmed mojih najljubsih papillonov, edino presenetila so me njegova usesa, ki so bila precej manjsa in mehka kot se je dalo videti na slikah. Giba se pa fenomenalno.
Evropska je bila najbolj kaoticna stvar na tem planetu, prav vesela sem da nisem razstavljala, ker so se mi razstavljalci smilili - nobene anglescine s strani osebja, nobenega razporeda ringov, pasem, nobenih kazipotov kje se prevzamejo papirji itd. Za zjokat, res!
Ujela sem izbor BOB pri kitajcih, CACIB pri psicah je dobila Irina Poarott, BOB pa je bil en ruski pes (mislim da iz psarne ali v lastnistvu psarne Zholesk, kolikor sem videla po hendlerci). Meni osebno definitivno prevelik, ampak OK ne bom komentirala kitajcev v papillon temi
Lp, Tinkara