mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 08.11.2024 : 12:31:29

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 5  |  Tema: Sibirski husky
Strani: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 192   Dol
Natisni
Avtor Tema: Sibirski husky  (Prebrano 453162 krat)
0 članov in 21 gostov pregleduje to temo.
ninika
novinec
*
Sporočil: 32

« Odgovor #1440 : torek, 15.08.2006 : 14:41:07 »

Aja iz Doliča si, to pa vem ki je Smiley Smiley Smiley
Ja lahko se zmenima za kakšen sprehod, sam ko bo Ark čisto ozdravel.
Se vidi da pogreša laufanje.  Smiley
Logiran
cac
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 603

« Odgovor #1441 : torek, 15.08.2006 : 18:54:57 »

Jana, men cist jasno od kje so teli huskyi in mi je tut jasno zakaj se dajo predcasno od doma, brez cepljenja in vse. Ampak hotela sem pac niniki povedat, da je to narobe. In da se ne caka, ampak ce ga prneses domov, ga lahk se isti dan peljes pregledat in vse. Pri nas so tut trije psi doma, prvega smo celo nasli. In takoj ko je padla odlocitev da ostane, je sel na cepljenje (ker smo ga nasli, nismo vedli nic o njem), pa na pregled in vse. Tko to je. Treba skrbet za zivalce.
Ninika, slucajno poznam primer, ko je taka mala kepica fasala zaradi necepljenosti neko hudo bolezen in umrla. Verjemi, da ti ne privoscim kaj takega, sploh pa ne kepici, ker sem cist nora na male huskye Wink  Zato ti hocemo vsi tuki gor predvsem dobro. Ker nas vse povezuje ljubezen do zivalic Wink
Povej, kaj je rekel veterinar za Arka? Kaksno vnetje ga daje? In kako se ima mali? Je ze zacel jest in pit? Bos kako slikico nalepla?
Logiran
aska2005
živim tukaj
Sporočil: 3.672

« Odgovor #1442 : sreda, 16.08.2006 : 19:53:54 »

Me veseli, da je z Arkom sedaj vse v redu. Res me pa čudi, da so ga cepili, če pes ni bil zdrav. Lani je bila moja fejst bolana (zaradi okuženega klopa), pa čeprav je že dopolnila 4 mesece in bi morala biti cepljena že proti steklini,  so jo cepili šele  takrat, ko je bila popolnoma zdrava. No še prej seveda so jo cepili še tretjič proti kužnim boleznim (prvič so jo lastniki, od katerih sem jo dobila). Lepo, da ne grize rok več tako pogosto. Pa res kakšno slikico priloži, da vidimo tvojega lepotca Smiley...lp

Logiran
ninika
novinec
*
Sporočil: 32

« Odgovor #1443 : četrtek, 17.08.2006 : 20:39:56 »

No, z Arkom je zai skoraj vse vredu Smiley
Začel je jesti in piti.
Zdaj je spet pol energije in komaj čaka da gre ven Wink

Ko je bil bolan je ponoči celo noč prespal, zdaj pa že sredi noči začne gristi mojo roko, al pa pojšter Smiley

Mi smo tudi eno psičko našli (bila je zavržena na smetišču  Cry Cry) in smo jo tudi peljali na vse preglede.
Saj zdaj me je izočilo, in bom Arka peljala k vete. tudi, če bo kakšna malenkost.
Res je, da sem zdaj ko je bil bolan, mislila, da je samo preveč pojedel in ima zato drisko, ampak vidim da se iz take malenkosti lahko zgodi kaj hudega. sram sram

Slikice pridejo te dni enkrat Cheesy Cheesy
Logiran
Alba
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.517

« Odgovor #1444 : sobota, 19.08.2006 : 13:37:19 »

Ninika nobeden tu gor te ne napada, ampak mogoče nam velikim ni jasno, da nista šla takoj k veterinarju. Eni smo malo obsedeni in pač za vsako malenkost kličemo ali gremo k veterinarju. No na srečo je moja Alba zelo zdrava in razen cepljenja in sterilizacije nisva videli veterinarja.
Je pa ne vem kje zadnjič dobila bolhe in smo ji morali kupiti en kup stvari za zatiranje. Na srečo ni več videti, da bi se grizla. Sumim sosedovega psa, ki non stop luta sam okoli.

Pri nas je drugače obdobje menjave dlake že mimo, se je pa Alba malo poredila, ko me ni bilo zaradi dopusta, tako da je zdaj malo na dieti in veliko tečeva. Ja očitno starši vedno mislijo, da je tisto kar pes običajno dobi premalo, potem pa dobiš malo okroglega huskyja nazaj Wink. Ampak stanje se normalizira.

Logiran
satin
rad pišem
Sporočil: 380

« Odgovor #1445 : sobota, 19.08.2006 : 14:12:32 »

Ninika tako kot je že Alba rekla, nihče ni hotel nič hudega s tem, samo opozoriti so te hoteli da je mali pač majhen in da je v takih primerih bolje malo panike za nič naredit kot da bi bilo že prepozno. Pač so mladički tako kot mali otroki prej zbolijo kot odrasli. Me pa veseli da je z malčkom že bolje, bi pa na tvojem mestu raje zamenjala veterinarja, k temu ga ne bi več vozila.
Slikic se pa že veselimo. Wink
Logiran
*vesna*
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 68

« Odgovor #1446 : sobota, 19.08.2006 : 22:35:46 »

Končno mi je uspelo urediti album Grin
Slikce od Hulka lahko vidite tukaj: http://hulk.moj-album.com/
   lep pozdrav Smiley
Logiran
Alba
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.517

« Odgovor #1447 : nedelja, 20.08.2006 : 10:39:02 »

Vesna izredno lep je hulk SmileySmileySmiley.
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #1448 : nedelja, 20.08.2006 : 12:08:29 »

*vesna* lepe fotke ni kej Smiley
Logiran
satin
rad pišem

« Odgovor #1449 : nedelja, 20.08.2006 : 15:25:49 »

Vesna lepe fotke od Hulka, me pa tvoj pesjan malo spominja na mojega. Ma se moramo 1 x srečat da se k nickom še obraze pripopamo!

P.S.: Tukaj pa je nekaj fotkic od mojega http://micililylars.mon-album.com/
Logiran
satin
rad pišem

« Odgovor #1450 : nedelja, 20.08.2006 : 15:27:15 »

Popravek pri dostopu do slikc;
pravilno je: http://micililylars.moj-album.com/
Logiran
*vesna*
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1451 : nedelja, 20.08.2006 : 22:34:37 »

Ja sej z Larsom sta si pa res podobna Smiley razen okoli učk je Hulk bol črn drugač sta si pa kar podobna Grin.Satin tudi ti imaš zelo lepe slikce.Drugače sem pa jaz tudi za kako srečanje polarcev ker mi je to res najlepša pasma na svetu in mi za vedno tudi bo!sam bo bol problem pri meni zaradi prevoza ker še nisem polnoletna pa nimam izpita za avto Undecided
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #1452 : ponedeljek, 21.08.2006 : 01:02:56 »

*vesna* iz kod pa si? No danes je Aska spoznale enkega tako simpatičnega 6 mesečnega huskyja, res pa pravi velikan že. Ljudje so ju kar na veliko fotkali, res sta bila pravi pojavi. Vsekakor dokaz več kako so vaši husky-ji pravi hudički - vedno polni energije Smiley
Logiran
*vesna*
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1453 : ponedeljek, 21.08.2006 : 12:01:08 »

Jaz sem iz Gornjega Doliča to je pa med Velenjem,Vitanjem in Slovenj Gradcem. Smiley
Logiran
shivas
nekaj malega že vem
Sporočil: 157

« Odgovor #1454 : sobota, 09.09.2006 : 11:45:06 »

mene pa že zelo dolgo ni bilo na tem forumu sram vseeno če še ni prepozno se danes dobimo, in gremo na skupni sprehod. če koga zanima se dobimo v trzinu pri cafe la femme ob 15.00! vabljeni ;)lp urška in kan
Logiran
Strani: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 192   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 5  |  Tema: Sibirski husky
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.