mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 01:42:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Strani: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 ... 241   Dol
Natisni
Avtor Tema: Schipperke - čvek  (Prebrano 367303 krat)
0 članov in 63 gostov pregleduje to temo.
biscuit
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.179

« Odgovor #255 : ponedeljek, 06.12.2004 : 07:57:32 »

Kaja on bi tole zanikal,saj vsem pravi da nič ne boli Grin!!! Od kje pa ti to veš??
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #256 : ponedeljek, 06.12.2004 : 10:45:48 »

Biscuit: o mal pa vseen boli  Smiley. Mene je na rami sicer manj, ampak moj brat je pa zadrževal solze, ko so mu delal na gležnju Wink.

Srčkana slikca v posteji!!! Vidim, da vaš bogi revež blazno trpi...... skor tako kot naša.

lp
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #257 : ponedeljek, 06.12.2004 : 14:21:48 »

Ma brat reče,da je sam mal peklo Grin,ampak da se pol navadiš na bolečino Grin!!! Jst ne vem če bi zdržala!!!

Naš Bis tko trpi da ........ Grin
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #258 : ponedeljek, 06.12.2004 : 15:13:42 »

Oj, ja na gleznju menda najbolj boli. Jaz imam eno tako lustno pikico na lopatici in ker nisem ravno spehnata je kar lustno "peklo".

Vidim, da Bis trpi tako kot nasa Kaja. A je celo noc na postelji? lp
Logiran

biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #259 : ponedeljek, 06.12.2004 : 15:57:56 »

Ne ne,to je samo poziral!!! Grin
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #260 : ponedeljek, 06.12.2004 : 17:20:36 »

Kaja, Bis
Citat
…da ti pošljejo kakšno slikico,ali boš morala ti iti v Belgijo da ga vidiš.
Veš kolikokrat sem prosila… očitno niso tako »ruknjeni« na slike, kot nekateri tukaj prisotni… Izgleda, da bom res morala v Belgijo (sicer je v planu, za november).  Roll Eyes

Sebastjan je res rekel, da ni preveč bolelo, je pa tisti tatoo Bisa še veliko, veliko lepši na njegovi roki kot na sliki. In ker verjetno res ni veliko tako »prsmuknjenih« kot smo mi, se mi je zdelo za zanimivo, da se to vnese v našo temo (Jana- tudi ona je zakon) Wink.

Bis, v soboto Bon ni bil utrujen, je rekel, da se priporoča za »revanš«. Sem bila malo v strahu, da ne bo začel kašljat (zadnjič, ko sta norela, je .. a sigurno ni bilo povezano s tem), ker to ne bi pomenilo dobro.

Dobro, da Ira in Bon ne gledata slikic črnih pikic na postelji. Me prijavita društvu proti mučenju živali oz. se pritožita na diskrimiancijo… Ona-dva namreč ne smeta niti v spalnico Cry Lips Sealed Undecided  Grin Grin Grin
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #261 : ponedeljek, 06.12.2004 : 19:07:46 »

Wow,vsi so navdušeni nad tatoojem,no meni je tud fullll vredu!!!!! Grin

Arieb,skrajni čas da te Ira in Bon prijavijo Grin,saj na začetku je bilo Bisu tudi vse prepovedano,sedaj pa mu vedno bolj popuščamo Grin(no ni glih tko grozno).
Povej Bonu da bo Bis zelllo vesel,ni panike Grin!!!!
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #262 : torek, 07.12.2004 : 15:23:20 »

Tukaj so se slike sobotne akcije!

http://baguette.moj-album.com/album/54981/
Logiran

biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #263 : torek, 07.12.2004 : 17:52:38 »

Kaja,si prav morala dati slikico,ko jaz kregam Bisa(seveda kot vsi vidite ga moje kreganje prav nič ni zanimalo Grin)
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #264 : torek, 07.12.2004 : 22:30:30 »

Kakšni lepi zobki!!!  Grin . A je Bis malo višji od Bona?
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #265 : sreda, 08.12.2004 : 08:18:19 »

Ory,veš ne bi rekla Grin,je samo bolj suhcen!!!!

Bis je bil včeraj v baru,in je bil tako priden(ampak ni bil na vrvici) in sploh ni šel nikamor!!! Se vidi da ima gene po mami Iri Grin

Kaja,kako se pa Bagi obnaša v barih,restavracijah.... Grin
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #266 : petek, 10.12.2004 : 14:58:48 »

Kje pa je naša Arieb,zadnje čase jo sploh ni na foromu!!!! Undecided
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #267 : sobota, 11.12.2004 : 18:33:31 »

Nasa Bagi umirjenosti prav gotovo ni podedovala. Sicer jo ze od zacetka vzamem s seboj tudi na kavo, vendar se mi zdi, da Bagi ne uziva. Sploh zdaj ko je mrzlo in sedimo notri. Kaja je recimo veliko bolj sproscena, ponavadi hodi od gosta do gosta in preverja, ce so poleg kave dobili se cokolado. Wink Bagi pa cuva mizo in vse sedece okrog nje kot, da je natakarica najhujsa nevarnost tega sveta. Saj ponavadi se po kaksnih desetih minutah umiri, ampak jo novi gosti vedno zmotijo. Ce pa sedimo zunaj pa vedno (glasno) steje pticke in kuzke, ki pridejo mimo. Grin Jaz jo raje peljem na sprehod kot, da jo silim, da v baru sedi pri miru. Gibanje ima bolj v krvi! Grin lp
Logiran

biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #268 : sobota, 11.12.2004 : 19:45:35 »

Kaja,saj da ne bi mislila da mi Bisa vozimo samo po barih,restavracijah itd. Grin.Sploh,ne!!! Veliko rajši gre tudi Bis v naravo,kjer je brez povodca,skrbi Grin!!!
Tudi Bis v bari (dokler ne da mir) hodi po baru,z laježem sprejme nove goste,da o natakarici sploh ne govorimo Grin!!!
Tako je to Grin!!

Danes,ko sem bila na sprehodu,sem srečala gospoda ki je bil zelo navdušen nad Bisom Grin,in takole je rekel"kot sem prebral iz literature so tejle psički zeelllooo intelignetni(to drži,lahko potrdimo vsi lastniki šiperk Grin)!!
No,take in podobne komentarje dobim-slišim med sprehodom Grin
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #269 : ponedeljek, 13.12.2004 : 19:55:05 »

BIS
Citat
Kje pa je naša Arieb,zadnje čase jo sploh ni na foromu!!!!
Veš, smo bili na Gorenjskem ker smo se šli relaksirat pred jutrišnjim pregledom na kliniki.... in smo imeli namen kar iz KG v LJ in domov. Pa se nam je kar stožilo... pa smo malo zaskrbljeni, pa smo čakali pošto od Irine zdravnice (računalnika pa nismo imeli s seboj)... in smo se danes vrnili in gremo jutri na kliniko lepo od doma. Uf, kako me je strah Cry

Pa bi rada, res bi rada da jo operirajo in da tudi ona zaključi s to morijo! Saj traja že celo leto! V špilu je tudi sterilizacija... A pustimo jutrišnjemu dnevu da odloča Kiss

Kaja, krasen album Wink
Logiran
Strani: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 ... 241   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.