mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 01:48:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 241   Dol
Natisni
Avtor Tema: Schipperke - čvek  (Prebrano 367333 krat)
0 članov in 55 gostov pregleduje to temo.
Ory
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.750

« Odgovor #180 : torek, 16.11.2004 : 19:15:25 »

Kateri poligon pa je to? mogoče si bom pa enkrat res ogledala njene vragolije (če ni predaleč seveda).  Sicer se pa za letos Agility sezona skoraj poslavlja. Mislim, da je samo še ena tekma Decembra.... če ne prej, si bom sigurno ogledala vajino vadbo enkrat spomladi (ko bo spet sonček posijal in bodo rožice zacvetele  Grin ). Zelo me namreč zanima, kako zgleda Schipperka na poligonu..... po mojih predstavah je namreč idealen pes za Agility. Majhen, gibčen in poln energije!
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #181 : torek, 16.11.2004 : 19:51:07 »

Šiperke so res polne presenečenj Grin,in moraš imeti oči tudi na hrbtu!!!
Bis ostale pse sprejema različno,z nekaterimi ne morejo narazen,druge pa bi najraje "šavsnil" Grin!!

Kaja,karakter tvoje Bagi,opiše tudi Bisa!!! Spremljat moraš vsak njegov korak,če ne kaj ušpiči Grin,z ljudmi pa tudi-ene bi ugriznil,druge se ustraši Wink!!

Ory,z Šiperkami je pravo veselje!!!!
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #182 : torek, 16.11.2004 : 19:56:20 »

Kaja,pa še to!!! Lepo te pozdravljajo skrbniki Baginega sošolca(ta sošolec je pasme SHIH-TZU) Grin Kiss
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #183 : sreda, 17.11.2004 : 12:14:23 »

Biscuit, a ti tudi rastavljaš? Mogoče pa uspem spoznat tudi tvojega kužka.... A sta bila tudi vidva v šoli?

lp
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #184 : sreda, 17.11.2004 : 15:25:43 »

Hehe, Chris! Le kje pobiras ideje! Grin Mimogrede, saj ni dobila slabe ocene...bila je najbolje ocenjena siperka na razstavi! Sicer pa tudi jaz nisem nosila samih petic domov....dokler nisem prisla na faks! Grin Wink

Ory, zdaj obiskujeva tecaj v Zagorje. In kadar je cas malo preskakujeva ovire in podobno. Prej sva hodila v svrka!

Biscuit, je mogoce sosolcu ime Žak? Smo na razstavi srecali njegovo sestrico Lunco in na moje veliko presenecenje jo je bila Bagi ful vesela. Ocitno ima dober spomin, saj se nismo srecali ze od junija. Pride Bis na CACIB Ljubljana? lp
Logiran

biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #185 : sreda, 17.11.2004 : 18:14:30 »

Ory,ja tudi jaz razstavljam,vendar ne pogosto!! Bila sem na dveh razstavah,pa je bil Bis vedno slabši od Bona(pa me je zaradi tega malo minilo)!! Ampak sedaj bom poskusila znova Grin!! Sicer pa jaz mislim,da so razstave bolj namenjene skrbnikom,kot psom Grin!!!(psi bi verjetno bili raje na travi in svobodni,kot pa v zaprtem prostoru in polni stresa)

Kaja,najverjetneje je bil res Žak!! Jaz nisem bila takrat z Bisom na sprehodu je bil moj oče!!! Uglavnem,da dva skrbnika sta non stop v Luciji!!!
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #186 : sreda, 17.11.2004 : 18:15:45 »

Kaja kakšno oceno je dobila Bagi Grin???

Mi pridemo januarja v Lj,tako da Ory če boš tam se vidimo!! Wink
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #187 : sreda, 17.11.2004 : 18:30:39 »

Absolutno pridem!!!! Do sedaj sem bla še na vseh rastavah v Lj in bom tudi Januarja. Sigurno bom poiskala vse Schiperkice in bomo malo poklepetali  Smiley
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #188 : sreda, 17.11.2004 : 19:47:12 »

Seveda,Ory z veseljem!!! Nas boš prepoznala po tem:da smo zello podobni Bagi Grin,pa da se bomo najbolj drli(seveda Bis) Grin!!!
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #189 : nedelja, 21.11.2004 : 20:34:41 »

Arieb,Kaja....kako ste se odrezali v Zagrebu??? Grin

Kaja,kaj je pa na tejle razstavi ušpičla Bagi Cheesy?? Ocena??

Arieb,kaj pa tvoj Bonči??? Ocena???
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #190 : nedelja, 21.11.2004 : 21:59:28 »

Bis, v soboto smo pobrali PRM in BOB, v nedeljo pa nam ni uspelo. Za Bona vem, da je tudi dobil PRM in BOB, kaj pa je bilo v BISu pa ne vem, ker smo prej odsli. Bagi je bila v soboto pridna, danes pa se ji je nekam mudilo iz ringa. Je imela zunaj pasjega ljubimca Bluja, pasme velika siperka! Wink Grin
Mi je pa v soboto dve minuti pred odhodom v ring pozvecila razstavno vrvico in verjetno ni potrebno razlagat, da sem imela samo eno in da so bili stanti s pasjimi pripomocki daleeeeeec, eno nadstropje nize! Sad Okoli mene pa samo velike mrcine z debelimi spagami ali pa Madzari, ki jim bolj tezko kaj razlozis. K sreci se je nasla prijazna slovenska razstavljalka, ki je poprosila prijatelja, da je posodil vrvico. Hvalabogu! In tako je Bagi odkorakala v ring z kovinsko ovratnico, ki je prej krasila vrat bordojske doge  Grin in je bila tezka kot cent. Ampak sva zvozili! Cheesy Bom dala jutri kaksno slikco, kjer se vidi kako prevelika ji je bila ovratnica. Bi jo lahko uporabila se namesto povodca! Grin

Bis, kateri dan pridete v Ljubljano? Mi verjetno samo v nedeljo! lp
Logiran

biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #191 : ponedeljek, 22.11.2004 : 08:05:43 »

Bravo za BAGICOOO Kiss Grin!!! V Zagrebu pa se je kar lotila vrvice Wink!!
Kaja da bi ti vedla,kolikokrat smo že mi nesli fleksarco,h čevljarju,ker jo je Bis pregriznil Grin!!!

Kaja,meni mora še najprej Arieb dati prijavnico pol bom pa videla kateri dan smo v Lj Cheesy!!

Arieb,kako pa kaj Bon???
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #192 : ponedeljek, 22.11.2004 : 12:01:44 »

Ojoj, potem sta meli pa res zabaven dan Kaja. Moram rect, da je moja Ory tudi včasih grizla vrvico, pa smo ji potem razložil, da to nikamor ne gre..... in je nehala  Smiley
Samo včasih, če je res zelo dobre volje še prime vrvico v gobček za par sekund, kot da bi nam hotla pokazat, da bi bla rajši brez....... ampak, jo takoj spet spusti.
Kar se tiče rastave v Ljubljani, bom jaz tam v soboto in nedeljo, tako da bom očitno vidla Bagi in Bisa  Grin ....... hura!! Sami luškani kužati...... kar velja seveda tudi za vse ostale.  Wink
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #193 : ponedeljek, 22.11.2004 : 14:08:42 »

Bisa,že pripravljam na razstavo Grin,pa tudi smo ga že naučili da če se reče:Bis ne lajaj!! Pač ne laja Grin!!! HURRA za Bisa Kiss
Logiran
Petra
odvisnež
Sporočil: 786

« Odgovor #194 : ponedeljek, 22.11.2004 : 14:36:26 »

Ejla  Cheesy
Najprej čestitke vsem in zahvala za odlično družbo in vodenje po Zagrebu (ne vem če naj povem za domov sva 2x zablodla  sram, no ampak sva doma  Grin)

Bon
http://www2.arnes.si/~urosa/bonocenjevanje.jpg

Tudi od Bagi imam nekaj slikic, bom dala popoldne, ker mi povezava malo nagaja  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 241   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.