o psih
pasme
galerija
forum
zaščita ivali
posvojite psa
Dobrodošel/la,
gost
. Prosim
prijavi
ali
registriraj
se.
petek, 29.11.2024 : 01:47:16
1 uro
1 dan
1 teden
1 mesec
vedno
Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
mojpes.net
|
o psih
|
pasme
|
FCI 1
| Tema:
Schipperke - čvek
Strani:
1
...
173
174
175
176
177
[
178
]
179
180
181
182
183
...
241
Dol
« nazaj
naprej »
Avtor
Tema: Schipperke - čvek (Prebrano 369427 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
ARIEB
tukaj sem doma
Spol:
Sporočil: 2.110
Re: Schipperke - čvek
«
Odgovor #2655 :
ponedeljek, 05.03.2007 : 23:03:35 »
Še to:
Citat
Nadija, saj ves, da se Ales siperkam ne bo odpovedal, tako, da se nic ne boj.......
Nič se ne bojim, Aleš ne bo končal samo pri Bagi, Erik ne samo pri Bisu, in tudi Branko ne samo pri Iri...
... to je zihr.
Logiran
kaja
midi
Spol:
Sporočil: 6.951
Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf
«
Odgovor #2656 :
torek, 06.03.2007 : 09:40:21 »
Ojej, Vesna, tole je pa grozno za prebrat.
Upam, da te bo kmalu nehalo boleti in da ne bo nikakrsnih posledic. Prijatelju se pa le zahvali.
Arieb, le koliko dela je imela bagi s to nagradno igro? Nic. Le dve sekundi je morala gledat v sliko, ki sem ji jo porinila pred nos.
Tako, da si ni nic sama zasluzila.
Saj, ves, tako kot si morajo tvoji.
To me je spomnilo na eno znanko, ki nima ravno veliko pojma o razstavah in mi je enkrat ocitala, da sluzim s psom. Ne vem kaj tocno si je ona zamisljala, ampak ocitno se ji je dozdevalo, da so na razstavah psov denarne nagrade. Pa se mi ni dalo razlagat in sem samo rekla, da sem si kupila avto na ta racun.
Ej, pa cetudi bi bilo to res in bi res obstajale denarne nagrade, sem jaz v svojem zivljenju obiskala toliko razstav brez psov, da mi tudi nagrade ne morejo pokriti minusa.
Lepo se imejte, Tanja.
Logiran
http://baguette.moj-album.com/
Ory
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.750
«
Odgovor #2657 :
sreda, 07.03.2007 : 15:40:17 »
Citat
Zivjo... sicer zelo tezko tipkam-Nadija ze ve zakaj ampak se bom potrudila, da sporocim najnovejse novice... Vceraj smo se tudi mi potepali, smo sli na veliki vrh-1768m in smo se imeli full fajn, slikice bodo se sledila ko jih dobim, vendar se je zame izlet zal predcasno koncal, ko me je gorska resevalna sluzba prisla iskat... malo pod vrhom, ko smo se ze sracali, se mi je ugreznilo v sneg in sem nogo zataknila v neko vejo, ki je bila vzpodaj in sem izgubila ravnotezje in padla, a se zal nisem mogla vec pobrati in sem tako vedno z vecjo brzino drvela navzdol, kjer pa je k sreci stal kolega iz agilitya in mi tako rekoc resil zivljenje, ko se je nastavil da sem se zaletela vanj, saj druge moznosti za ustavitev ni bilo, razen nekaj metrov nizje, skalovje... Glede na dogodek sem jo odnesla zelo ugodno... ramenske vezi imam nategnjene, kljucnica in vrat me bolita (v petek imam se eno rentgensko slikanje), zob sem skrusila in se mi maje, nekaj prask in modric imam po glavi, prebito ustnico in pogrizen jezik...
Ojej Vesna, tole ti pa da mislit!
Taksne izkusnje ti ponavadi spremenijo zivljenje in sem sigurna, da bos vnaprej se bolj pazljiva..... upam, da kmalu prides k sebi!!
Drugace pa je pravo veselje brati vase novice! Se vedno dobro nasmejim!
Bisko, lepo slisat da je sla operacija v redu in da si se vedno zivahen in zdrav decko
.... Arieb, ne prevec skrbeti, tvoji zverinici bosta v dobrih rokah in lepi, beli zobki so vedno dobrodosli!!
Kaja, tvoje slikice so vedno tako zanimive, se posebej tiste z vasih sprehodov. Se prav vidi, kdo v vasi druzini "hlace nosi'!!!
Jaz sem bila pa zdajle cel teden v Sloveniji in na zalost brez interneta. Starsi so se prakticno preselili na Gorenjsko, brat k punci in Ljubljanska hisa sameva, zato so tudi internet odklopili
..... no zdaj sem naza in takoj ko se zorganiziram, bom prilimala kaksno fotko. Drugace pa v Nedeljo, ko pridem s Cruftsa!!!! Juhuuuuuu
lp
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
Spol:
«
Odgovor #2658 :
sobota, 10.03.2007 : 12:20:07 »
Ory, odštevam dneve kot otrok ... še en dan, pa en dan zate, da se odpočiješ, potem v torek že lahko pričakujemo slikice in novičke
.
Žiža, kako si? Je bolje? Daj, napiši kaj, saj vidiš da smo vsi zaskrbljeni, ali se pa že odpravljaš na kakšen Stol, Jalovec, Martuljek, Špik, Mojstrovko
Obveščam, da gremo k zobarju (ki) aprila. Uf, vedno nekaj odložim in sem potem vsa srečna
Logiran
ziza
še malo sramežljiv
Sporočil: 59
«
Odgovor #2659 :
sobota, 10.03.2007 : 18:54:08 »
Zivjo! Evo mene... sem sla v cetrtek se na eno slikanje in so slikike pokazale da so vse kosti cele, le misice imam nategnjene, drug teden me pa se caka (ce se bolecine se kar ne bodo zmanjsale) ultrazvok mehkega tkiva, ce je slucajno kaj bolj poskodovano... v cetrtek pa ze zacnem z fizioterapijo tako da bom videla kako bo, pa se en dan moram zobarja obiskat da mi un zob "zaflika", drugace sem pa ze mnogo bolje, tako da ce bom konec naslednjega tedna ze bolje, pridem celo na tekmo!!!
Tudi pohodi v hribe me niso minili, je pa res da ti taksnale nesreca da kar malce misliti, saj kljub pazljivosti lahko pride do kakrsnihkoli nesrec! Se pa ze menimo kam bomo se ta mesec sli-ce bo tale moja rama le tako vredu, bom pa videla kako bo na terapiji! Slikice iz izleta bodo se sledile, trenutno jih se sama cakam, vsekakor pa mislim da bodo vredne ogleda, saj nam je bilo vreme res naklonjeno in smo se imeli fullll dobro
!!!!
Uzivjate vsi skupaj!
Vesna & Ziza
Logiran
Ory
rad prihajam sem
Spol:
«
Odgovor #2660 :
nedelja, 11.03.2007 : 18:23:29 »
Hja zivljenje je hecno...... mi planiramo in planiramo, pa nam leto pokaze fige in obrne po svoje.
Ze v cetrtek sem dobila vrocino in zacela kasljati, pa sem zadevo ignorirala in upala da bo minilo. No, do zadnje minute sem cakala in upala in danes zjutraj ugotovila, da se enostavno nisem sposobna odpeljati v Birmingham. Tako hude gripe se nisem imela in ne vem ali bi se jokala ali smejala!!
V celem letu niti enkrat bolana in tisti teden, ki ga cakam ze mesece zbolim....... imela kupljeno karto (ze Decembra), rezerviran prevoz, vse zmenjeno in takole....grrrrrr. Hja kaj hocemo, zdravje je se vedno najbolj pomembno in najprej sem mislila kar z vrocino iti gor, pa sem si premislila. Verjetno ne bi uzivala, pa se kaj hujsega bi staknila. No, so mi kolegice obljubile, da bodo poslikale se zame.
Vse je za nekaj dobro, mi ocitno ni bilo namenjeno letos......
lp
Logiran
Ory
rad prihajam sem
Spol:
«
Odgovor #2661 :
nedelja, 11.03.2007 : 21:51:26 »
No ravno gledam BBCjev prenos Cruftsa (da vidim kaj zamujam) in ocitno je BOB dobil en od Franhowilovih psov, kar niti ni presenetljivo........
Logiran
kaja
midi
Spol:
«
Odgovor #2662 :
nedelja, 11.03.2007 : 22:24:15 »
Ti reva uboga. Da si tako blizu in ne mores do razstave....
Naj ti povem, da sem tudi jaz lansko leto en dan pred Cruftsem zbolela in celo noc zvecila tablete in molila, da se zjutraj zbudim vsaj priblizno OK. Ocitno je bila zelja po Cruftsu tako velika, da so tablete prijele in tako sem cel dan skakala med psi kot nora.
Raje pa ne povem, kako me je potem cez dva dni sesulo za cel teden in sem zamudila poroko najboljse prijateljice.
Ampak Crufts sem pa dozivela.
Bos sla pa drugo leto z menoj in Arieb. A je prav? Pozdravi se in lep pozdrav
Logiran
Ory
rad prihajam sem
Spol:
«
Odgovor #2663 :
nedelja, 11.03.2007 : 23:06:38 »
No potem nisem edina!
Moja zelja je bila zelo velika in cel dan sem se po glavi tolkla, ampak vcasih pac ne moremo nic. Sem pa zdajle pred TVjem zavita v deko gledala BIS. Ah gremo naslednje leto druzno tja in bo se bolj veselo
...
lp
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
Spol:
«
Odgovor #2664 :
nedelja, 11.03.2007 : 23:19:27 »
Ajaja.. ja..ajaj... RES, življenje piše svoje zgodbe, ... naši plani, naše đelje, naše ideje... Vse na "papirju", potem pa pride čas življenjanin naredi po svoje.. kako neverjetno in kako resnično... Jaz sem šele pre kratkim ugotovila, kakop je to res!
Ory, ozdravi, pa linke poišlji in vse bo ok
Ja, Kaja, jaz bi kar tja šla
In "glih" lani je bilo (s tvojo pomočjo) takoooo blizu. No, morda pa res 2008
Žuža, glavno da si ok (btw: jaz sem vleraj podobno tebi končala.... samo ne iz visokogorja... ampak iz ... bicikla
)
Logiran
kaja
midi
Spol:
«
Odgovor #2665 :
ponedeljek, 12.03.2007 : 11:08:47 »
Bom pridno varcevala, da mi bo uspel Crufts 2008.
Se lahko zmenimo in gremo z avtodomom.
Vesna, kako kaj? Se ze kaj lazje premikas?
Arieb, pusti bicikel, no!
Imas dva psa, ki te lahko utrudita, ne rabis ostalih pripomockov.
Upam, da si OK. lp
Logiran
kaja
midi
Spol:
«
Odgovor #2666 :
ponedeljek, 12.03.2007 : 11:11:32 »
Aja, Nadija! Kje so letos kvalifikacije za Crufts? Da se ne bos pozabila prijavit. Moramo vsaj enega pesjana imet zraven.....
lp
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
Spol:
«
Odgovor #2667 :
ponedeljek, 12.03.2007 : 11:48:01 »
Ufff Kaja, kvalifikacij je kolikor hočeš, in to celo blizu (npr. Portorož), samo jaz sem sedaj z razstavami tako "preč", da sama sebi ne morem verjeti...
Vsake toliko me sicer katera punca mal potegne, sicer bi nanje čisto pozabila (v tem trenutku imam prijavljen samo LUX marca in ZG junija) - si predstavljaš... včasih sem imela poln koledar opomnikov... (no, sedaj imam opomnike ta tekme, evo, ravno sedaj grem prijavit sobotno tekmo
).
Logiran
kaja
midi
Spol:
«
Odgovor #2668 :
ponedeljek, 12.03.2007 : 13:02:52 »
Daj prijavi Portoroz, no. Ce ne prej, bova midva takrat sigurno prisla. Prva grupa je na vrsti v soboto. lp
Logiran
ziza
še malo sramežljiv
Sporočil: 59
«
Odgovor #2669 :
ponedeljek, 12.03.2007 : 18:14:28 »
Zivjo! Jaz sem ze mnogo bolje, zal pa me ponoci se zmeraj matrajo bolecine, zato tudi spanec ni ravno tak kot bi mogel biti in sem precej neprespana... saj v cetrtek pa zacnem z fizioterapijo, bom videla kako bo! Saj se v soboto vidimo na tekmi pa bova malce bolje poklepetali...
Ojoj Ory, upam da se kmalu pozdravis!? Ej, kdaj pa mladicka dobis? Komaj cakam da bon se kaksnega novega Schipperkija videla, pa ceprav morda le na slikah; k drugace bi ga od njegove ljubkosti kar pojedla (zal bo Ziza mojega mladicka hotela pojesti iz ljubosumja, saj verjetno ne bova enakih mnenj kar se bo mladickove ljubkosti tice...)
Ej Nadija, zdaj ko nisem mogla tako zavzeto noreti, sem zacela Zizo uciti pospravljati posodite eno v drugo-njene! Pa namen jo imam se nauciti da bo prizigala in ugasala luci...
Pozdravcek!
Vesna & Ziza
Logiran
Strani:
1
...
173
174
175
176
177
[