mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 05:37:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Strani: 1 ... 167 168 169 170 171 [172] 173 174 175 176 177 ... 241   Dol
Natisni
Avtor Tema: Schipperke - čvek  (Prebrano 367694 krat)
0 članov in 16 gostov pregleduje to temo.
AngSeter
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.679

« Odgovor #2565 : ponedeljek, 15.01.2007 : 19:43:25 »

OOOOOO, Ira vse najboljše!
Vsaj še 2x toliko!  Cheesy
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #2566 : ponedeljek, 15.01.2007 : 21:04:22 »

Arieb, ne vem se kdaj. Verjetno pridemo na kaksno zunanjo razstavo, ko bo lepo vreme in kaksen simpaticen sodnik. Wink Zaenkrat pa se se vedno izogibam srecanju z drugimi (nepoznanimi) psi, ker vsak dan zvem za kaksnega novega kasljajocega in smrkajocega psa. Si ne bi nikoli oprostila, ce mi Kaja zdajle fase kuzni kaselj, ker potem smo pa res v riti. Mogoce bomo to soboto sli po dolgem casu na trening, da bo Bagi spet malo razturala ovire. Wink Ampak brez Kaje.

Spisek pa kar poslji. Smiley lp
Logiran

ziza
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #2567 : sreda, 17.01.2007 : 15:57:25 »

Ojla... Ej nadija, kaj se tako bojis za nalepko, ti kar nalepi, ko bos pa avto zamenjala pa sporoci, lahko komot dobis se kaksno, mi jih lahko un kolega naredi kolikor hocem... Smiley ceprav Zizino nalepko pa se kar cakam! Undecided

Tako, Nadija sicer ze ve... Ziza je v ponedeljek ponovno, tokrat malce hujsi napad ISTEGA stafforda (zadnjic sem se zmotila, ni bil pitbul), ki ji je ogrizel vrat in zadnjo tacko... na vratu se je ranica lepo posusila in se naredila hrastica, na tacki pa je malce vecja brazgotina in se ji je full koza vnela in sva bili vceraj pri veterinarju in ji je dala pod kozo en antibiotik, da se bo koza malce umirila in da slucajno ne bi prislo do kaksne infekcije!!!! Poklicala sem sicer na policijo ampak ce jih prijavim itak ne bi veliko placali, tako da se itak ne izplaca s takimi norci sploh se ukvarjati, saj doseci se pri njih itak nic ne da, na koncu bo se un tip mene napadel kolikor je debil in itak tistega psa skoz pretepajo, tako da ni prav nic cudnega da kar naprej nenadno napada vse pse, samo se cakam da bo enkrat kaksnega cloveka napadel (upam da ne bom ravno jaz tista)!!! in bodo morda vsaj takrat, ce ne drugega, nataknili tistemu psu nagobcnik na gobec ker drugace... ne vem, zal bomo mogli nekateri se faj trpeti na racun taksnih bedakov,predno se bo nasa ljuba drzava spomnila kaksne nov zakon sprejeti o teh "potencialno" nevarnih pasmah!!!!

Pozdravcek!

Vesna & Ziza
Logiran
ziza
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2568 : sreda, 17.01.2007 : 16:01:55 »

Aja saj res, bulica pa je verjetno res zamasena lojnica... tako je rekla veterinarka, se bo pa ces kaksen dan vec vedelo, ce bo izginila ampak zaenkrat se ne kaze tako... Ja malce sem razstresena zaradi teh dogodkm in se full bojim da bi Ziza zaradi norih psov postala napadalna... Huh

Pozdravcek!

Vesna & Ziza

Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #2569 : sreda, 17.01.2007 : 16:07:50 »

Citat
Moja zlata IRA, danes ima 10 let, ni besed s katerimi bi izrazila, kaj vse lepega ji želim!  

Zjutraj smo jo že vsi poljupčkali, vključno z Bonom  

Joj Irica, vse najboljse!!!!  Kiss Kiss se oproscam, ker nisem prej prisla na internet in prebrala novice v tej temi. Se en nor teden, ki pa se bo na sreco koncal naslednji ponedeljek...... upam da uspesno  Wink (prvic bom v anglescini imela prezentacijo pred 20-imi sostudenti  sram).

Ojej Vesna, tvoja Zizia je pa res uboga punca!! kako sovrazim ljudi, ki nimajo svojih psov pod kontrolo.... pa naj bodo Pudeljcki ali pa Staffordi, clovek ki se odloci imeti zival, se mora zavedati tudi to, da leta pride z dolocenimi obveznostni! Upam, da se bodo rane kmalu zacelile. Tudi tiste, ki se ne vidijo na ven. Sad Jaz bi tega cloveka vseeno prijavila, konec koncev imajo vsi pravico se varno sprehajati po cesti.....

Pa se ena slikica za lepsi dan  Wink.
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #2570 : sreda, 17.01.2007 : 18:23:45 »

Ory - hvala za prečudovito slikico. Res si polepšala ta prav turoben dan. Razen današnjega Bonovega treninga, na katerem je bil res fenomenalen, in tvoje slikice je vse en "šit" (po razpoloženju, očitno). No, pa še lepe želje za Iro so tudi prijetne Wink

Uboga Žižica, kot sem ti že rekal, s takimi norci je res groza imeti opravka; te ob zid pritisne, ker se še njega bojiš, oni pa veselo "razturajo" dalje... Sem prav to situacijo malo razmišljala, saj res, ga prijaviš in potem imaš še večji problem. Ampak, ko enkrat končaš na veterini, bi po mojem oni morali prijavit! s tem bi se osebno izognil konfliktu (kot v prometni, če se v nekoga zaletiš, je policija tisti vmesnik, ti z onim drugim nimaš neposrednega stika).

jaz tudi ne morem pozabit, ko je rotvailer napadel Jero, mjo prvo kužiko. Jo je čez hrbet zgrabil, le pod srečo je ostala živa, pa še an srečo sta se njegova čeakna na rebrih ustavila. Pa smo doma jokali, pa menda 5 dni vsak dan na veterino, pa nismo vedeli kako bo s pljuči, pa potem kontrola čez nekaj časa... Butec, celo njegov tlf in ime sem imela, in NIČ ukrepala! Mislim, da danes ne bi več tako!
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #2571 : sreda, 17.01.2007 : 19:54:36 »

Uboga ziza, ima pa res smolo.  Cry Upam, da ne bo imela hujsih posledic.
Jaz bi vseeno vstrajala s prijavo, pa se pokritje stroskov za veterinarja bi zahtevala.  Angry Imam namrec slabo vest, ker sem izvedela, da je bulmastifka, ki je enkrat napadla kajo, prejsnji teden napadla sosedinega visavca. Ce bi jaz takrat, ko je skocila v Kajo lastnika prijavila, bi ga mogoce kazen pripravila do tega, da bi psico imel privezano in do incidenta z visavcem ne bi prislo. Sad Od zdaj naprej je res za vse bolje, da se me izogibajo, ce imajo usekane pse. Angry lp
Logiran

biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #2572 : sreda, 17.01.2007 : 23:11:07 »

Ziza upam da je vse uredu in da ne bo hujših posledic.
Tudi Bis je lani doživel 2x napad francoskega buldoga. K sreči je Bisa prvič rešila samo njegova gosta dlaka na ovratniku..sicer..veste kako bi se zgodba končala Cry!
Bis je živ. Spremljajo ga pa psihične posledice in sicer take,da samcev ne prenese in se izogiba njihovi družbi. Kar je včasih zelo moteče saj se Bis tako z nobenim ne igra. Pa tudi sama ga ne morem imet nikoli spuščenega saj nisem sigurna vanj in na pse ki nam prihajajo nasproti. Oče ga ima spuščenega ampak ima oči kot sokol tako da ko opazi kakšnega antipatičnega psa.. Bisa tako priveže.

Bis se zadnje čase navdušuje nad tacanjem in makanjem v lužah. V Lucijski marini(nasproti Skipperja) imamo makadamsko parkirišče na katerem nastanejo ob močnem deževju prave velike luže. In ko ima Nika čas pelje Bisa na luže Smiley! Sprva me je Bis postrani gledal kaj midva delava po tistem blatu..potem pa je ugotovil da skakanje za kamečki v vodo spoh ni napačno. Grin
Upam da mi poleti ne skoči v morje..he,he..se hecam..tega filma od Bisa ne bom vidla Smiley

Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #2573 : sreda, 17.01.2007 : 23:12:32 »

http://biscuit.moj-album.com/

Pobrskajte malo po albumih. Sem dodala nekaj slik Smiley
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #2574 : sreda, 17.01.2007 : 23:47:15 »

Ja, pa res, Nika, kaj je sedaj s tistim "francozom" Angry Že kar nekaj časa nisem nič slišala, da bi koga napadel (za razliko od takrat, ko je Bisa, je bilo kar nekaj napadov lucijskih psov) - a je še viden?
Logiran
ziza
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2575 : četrtek, 18.01.2007 : 16:26:27 »

Zivjo vsi skupaj!

Danes sem srecala unga tipa (brez Zize) k je svojga psa na sprehod peljal, pa me je ustavil in mi rekel: "mi je zena rekla da je zizo MOJ pes napadel, no punca povem ti, ne seri ga s policijo, k na koncu tudi tebi ne bo vec pomoci, k itak je bil moj pes na vrvici..." No in mi lahko zdaj kdo odgovori, ali se mi sploh se splaca na kaksno policijo klicati, saj kot sem rekla, tip vsekakor ni normalen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angry Moram reci da je tudi Zizo resila njena gosta dlaka za vratom (hm hm, kaksna podobnost schipperkijem Wink), ker drugace tudi sama ne vem kako bi se koncalo... razen tega da ji zdaj tam, kjer je bila ugriznjena ne bo vec zrastla dlaka, ker jo je pes s korenino vred izpulil!!! Povsod so se ze naredile hrastice, le cekan, ki ga je zasadil v hrbet, tam se mi pa zdi, da se hoce malce zagnojiti ampak jo pridno mazem z jodom (tako je veterinarka rekla) pa upam na najboljse!!!  Kar se pa obnasanja do psov tice, mislim da se ni bistveno spremenilo, le da jih se bolj pri miru pusca in se raje mene drzi, ker vem da se pri meni dogajajo same lepe stvari... imam kaksne okusne piskotke v zepu, pa zogice.... Smiley pa vsekakor jo bom branila pred podivjanimi psi!!! Wink
Ej nadija, sem dobila prevoz za Radgono! Smiley

Pozdravcek!

Vesna & Ziza
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #2576 : četrtek, 18.01.2007 : 17:02:23 »

Joj, Vesna, kako mi je zal, da se moras ukvarjati s taksnimi primitivnezi. Cry Mogoce pa je res najbolje, da pustis zadevo pri miru in se mu (ce se le da) v prihodnje izogibas. Undecided Me pa zanima ali je bil res njegov pes na povodcu? Kaj pa tvoja?

Uzivajte v Radgoni, ap kaksne pkalcek prinesite domov. Smiley lp
Logiran

ziza
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2577 : petek, 19.01.2007 : 14:20:07 »

Ojla...
Ja, oba psa sta bila na flexi vrvici, ampak jaz itak v te vrvice ne verjamem, ker se zmeraj nimas psa povsem pod kontrolo in tokrat se je to tudi pokazalo, da je ta flexi bolj okras kot pa varna vtvica!!!! Zal so nekateri ljudje pac taki, da nikakor ne bodo priznali svojih napak ampak bodo raje drugim pripisali kaksno vec in ti na koncu se grozili, ce kaj ne bo po njihovo! To da sem v taksnem  kriminalnem okolju doma vem ze nekaj casa, ampak da so tudi ljudje, ki imajo pse, vse vecji debili, si pa nisem mogla predstavljati in da je le teh vedno vec!!!!!!!! Sad Cry Zizika je zdaj ze vredu, dve hrastici sta se ostali, dlaka na vratu ocitno res ne bo vec zrastla, hrastice po tacki so pa nekatere ze vceraj zvecer, ene pa danes odpadle!!! Smiley Wink Moram pa reci da je Zizika res en pravi srcek in da ji vsi ti napadi in pasje groznje ne pridejo do dna in da se le "pozvizga" (beri:nalaja) na njih in je se zmeraj prijazna do psov, ce pa ji karkoli ne pase malce zalaja v psa ali se pa kar preventivno odmakne!!! Smiley Smiley
Jutri pa bova uzivali kolikor se le da, za pokalcek pa nic ne obljubiva, ker nisva ze od lanskega leta nic trenirali (razen na razstavi sva tista dva teka odtekli) ampak se bova potrudili kolikor bo moci v najinih tackah! Cheesy Wink Smiley

Vsi lepo pocohajte kuzke se v najinem imenu in jih lepo k sebi stisnite in se izogibajte vsem bedakom, ki ne marajo psov in so njihovi psi vse prej kot socializirani!!

Pa pa!            vesna & ziza
Logiran
ziza
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2578 : petek, 19.01.2007 : 14:42:47 »

Aja, sem pozabila vprasati... Kaja in Nika, ali dam lahko povezavo vajinih albumov na mojo stran med povezave, da tudi tisti, ki pridejo na mojo/najino stran, da si lahko kasne povezave vec ogledajo? No, ce lahko, mi do nedelje-takrat se bom spet malce lotila obdelave strani, ki je bila sploh ta teden zelo zanemarjena, ko sem se pa samo z Ziziko ukvarjala; prosim sporocita tocen naslov povezave in vajini imeni (no to ze vem) in priimke!!

Aja nadija, ali morda ves ali ima kdo v Ljubljani schipperkija-tam v tacnu, k vceraj sem bila na unem koncu in sem videla tocno taksnega crnuhca pa kopiran repek je imel-zal srm ga videla ko sem se peljala, tako da nisem mogla "napasti" lastnika, da bi se lahko bolje pozanimala! Huh

Pozdravcek!

Vesna & Ziza

Logiran
kaja
midi

« Odgovor #2579 : petek, 19.01.2007 : 14:56:59 »

Kamot das povezavo.  Smiley Tole je link http://baguette.moj-album.com/ Moje ime je pa Tanja Jarc.
Sicer bo pa kmalu ugledala ta svet najina spletna stran, ki jo delava ze odkar imava Bagi. Grin Pa bos potem lahko to povezavo dodala. Wink

Sem pa jaz pred leti tudi srecala siperkico v Ljubljani. To je tisti samcek iz prvega slovenskega legla. Bo Nadija bolj tocno povedala ali je to Ot ali Pan. lp
Logiran

Strani: 1 ... 167 168 169 170 171 [172] 173 174 175 176 177 ... 241   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.