mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 01:23:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 241   Dol
Natisni
Avtor Tema: Schipperke - čvek  (Prebrano 380613 krat)
0 članov in 58 gostov pregleduje to temo.
biscuit
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.179

« Odgovor #315 : sobota, 01.01.2005 : 19:30:56 »

Živijo Grin
Kako ste kaj preživeli novo leto,vi in vaše "mrcine"?
Naš Bis je kar lepo prenašal pokanje petard,ni pa mu bilo jasno kaj toliko časa delamo pokonci Grin,in ni hotel spati...
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #316 : ponedeljek, 03.01.2005 : 12:35:30 »

Evo še naše poročilo: Ira in Bon se nista bala petard  Cheesy(celo gledala sta jih iz najinega naročja, seveda za termopan okni z vsem iizolaciajmi), žurala pa sta do 4 zjutraj, kar pa je bilo najhujše je to, da Bonu še potem ni bilo do spanja (prvič smo spali v »tanovi« hiši) in naju sploh ni pustil spati, potem pa naju je hotel že ob 7 zjutraj vreči iz postelje (mali smrad  Grin je prava baraba).

Zato, da nam pa spet ni dolgčas, je poskrbela 1.01. na sprehodu v Marini Ira, ki se je zagnala (nič novega) za mačko in ta jo je očitno »šausnila«  Cry po gobcu (prvič), da ima sedaj kar »lepo in zanimivo« rano… in se že bojim kakšne mačje nadloge… Undecided
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #317 : ponedeljek, 03.01.2005 : 14:17:19 »

Arieb,tvoja dva sta pa prava žurerja Grin
Bisu je bilo vse čudno,kaj počnemo tako pozno Smiley,nato mu je uspelo zaspati ob 3. zjutraj!! In mali bizgec nič zaspan je bil že ob osmi uri zjutraj z očetom na Slavniku Grin
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #318 : ponedeljek, 03.01.2005 : 17:57:59 »

Haha, Arieb, vidim, da ne morejo iz svoje koze. Macke so le prehuda skusnjava tudi za tako lepo vzgojeno siperkico kot je Ira! Mi Bagico sicer navajamo na Ozzya, ki je blazno potrpezljiv, vendar kaksnih vecjih uspehov ne belezimo. Zunaj pa itak potegne spur za vsako premikajoco stvarjo, ampak ne upa dalec, le kaksnih par metrov. Sem se ji nekajkrat skrila in zdaj je bolj previdna in takoj, ko me ni na vidiku pritece nazaj!

Tista ranica od Ire je pa zgolj iz solidarnosti do Bagi. Njen mali brezdlaki flekec se je namrec cez noc s pomocjo praskanja spremenil v gnojno rano. Undecided Vendar ocitno zdravila iz domace lekarne (hvala Bajki Kiss ) pomagajo, saj se ne praska vec, pa tudi rana izgleda bolje.  Vseeno pa bomo verjetno jutri obiskali Ljubljano ( jo ze kar pogresam  Angry) in strica veterinarja! sram lp
Logiran

biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #319 : ponedeljek, 03.01.2005 : 18:23:26 »

Kaja,upam da boste ju3 dobro opravili Grin
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #320 : sreda, 05.01.2005 : 18:01:17 »

Danes,5.01.2005 je minilo eno leto odkar imamo našega črnjuhca Bisa Grin,in prav nič nam ni žal da ga imamo Cheesy,vsa zahvala gre seveda Nadiji!!
Nadija,hvala tisočkrat hvala Kiss
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #321 : sreda, 05.01.2005 : 18:29:31 »

Ja, Bisko, jaz sem se takoj zjutraj spomnila (v dokaz si dobila SMS takoj zjutraj) - tega datuma si bom od vseh najbolj zapomnila, ker 1) je bil z nami za NL in smo vedeli, da drugo leto žal ne bo več, 2) ker je bil najdlje naš, 3) ker je bil mamin ljubimec, 4) ker je bil Irin sinko... Oh, kaj vse, sem pa ZELO vesela, da ga imate!!!!!

Ja, Kaja, to je že višek... Take solidarnosti mi niso preveč všeč. Tudi mi gremo danes na veterino (cepit Bona in še to grdo rano pokazat). Kako ste vi odpravili? Kaj pa je bilo? In kako sedaj izgleda in s čim ste zdravili in kaj sedaj zdravite.... Vse povej Roll Eyes

Bis, mimogrede, tudi ti se moraš v kratkem cepit, saj sta se lani 6.1. oba skupaj Wink
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #322 : sreda, 05.01.2005 : 21:03:35 »

Arieb,ste se pa res navezali na Biskota Kiss
Mi gremo ju3 cepit steklino in parazite(al kar je že Wink)

Kakšno rano ima Bon? Je kaj hudega Undecided!!
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #323 : sreda, 05.01.2005 : 21:23:25 »

Arieb, veterinarja nismo obiskali! Danes se je cez celo rano naredila krasta, mazemo pa se vedno z ognjicevim mazilom, ki nam ga je dala bajki. Smiley Je pa Bagi strasno zamerljiva, ne vem od kje ji to.  Roll Eyes Ales pravi, da jo naj kar jaz mazem, ker ce jo on, ga potem nekaj casa sploh noce pogledat.  Shocked Tega pri nas nismo vajeni: Kaji lahko delam kar hocem, pa me vedno na koncu celo prelize od hvaleznosti! Smiley

Mi imamo menda tudi zdaj enkrat cepljenje. Ampak zdaj ko ne gremo na razstavo bomo kar malo pogoljufali in cepili kasneje. Dokler se tale ranica ne pozdravi smo uradno na bolniski! Grin Danes smo tudi solo spricali (le po kom je Bagi to pobrala  Roll Eyes Grin). lp
Logiran

ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #324 : sreda, 05.01.2005 : 21:49:16 »

Bis: nima Bon rane, rano (danes je veterinar tej rani rekel celo "raztrgnina") ima Ira (na ustnici). Verjetno jo je fasala od mačke (edino to si lahko predstavljam, ker na žici se ni imela kje, pa na vrtnici niti... Je rekel veterinar (brrrrrrr) da bi bilo kar za kakšen šiv narediti, če bi prišli takoj Shocked. In tako, sedaj 5 dni 2x dnevno antibiotiki (Ira pravi - hura, salama) in stalni neko SR.... Undecided

Kaja: vaša Bagica je "razcrtanka mala", zato je to...  Wink. Kdo ve, kaj pa je njej tista ranica Huh

Bis, menda ni dobro cepit oboje hkrati! Pravijo, da je najbolje (saj si bila takrat v šoli, ko smo imeli teorijo v pizzeriji) v razmaku pol leta - je pa težko tako naštimat; malo pogoljufaš in kaj potegneš, kot pravi Kaja Tongue.
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #325 : sreda, 05.01.2005 : 22:00:11 »

Arieb, Bagi pa ni razcrtanka! Shocked Kje si pa to pobrala? Grin lp
Logiran

biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #326 : četrtek, 06.01.2005 : 08:02:38 »

Upam da  bosta Ira in Bagi čimprej končali z bolniško Wink

Arieb,jaz od teorije nisem prav nič bolj pametna!! Sedaj se ravnamo po izkušnjah Wink!! No,pol pa bom cepila samo steklino!! Saj paraziti niso obvezni,ne?
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #327 : četrtek, 06.01.2005 : 15:10:38 »

Ja, res je Bis, paraziti niso obvezni, se jih pa gotovo lahko veliko hitreje naleze kot dobi steklino... Cry
Jaz sem vedno raje pri steklini kakšen dan pogoljufala, pri pri parazitih pa se ne upam...
(Kaja, saj drži, a ne?)

Citat
Arieb, Bagi pa ni razcrtanka!
Vprašaj Aleša! Pa tudi sama bi ti iz množice slik lahko dokazala Wink
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #328 : četrtek, 06.01.2005 : 15:13:02 »

Sam saj jaz nič ne hitim!! Jaz ga grem cepit samo zaradi razstave Undecided
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #329 : petek, 07.01.2005 : 17:49:01 »

Arieb,sem poslala email na KZS in so mi odgovorili da so mojo prijavnico dobili in da sem tudi v katalogu Grin,za potrdilo o prijavi pa je napisala da bo vse uredila Wink!! Jupi mi pridemo v LJ Grin
Logiran
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 241   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.