mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 23:48:34

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Strani: 1 ... 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 ... 241   Dol
Natisni
Avtor Tema: Schipperke - čvek  (Prebrano 366985 krat)
0 članov in 54 gostov pregleduje to temo.
ARIEB
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.110

« Odgovor #2535 : torek, 09.01.2007 : 16:25:23 »

Bina, pa veš da so res podobne! Ampak niso. Sedaj mi je tudi še bolj jasno, zakaj mi je Chuna - kelpika, tako všeč. Podobnost Cheesy
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #2536 : torek, 09.01.2007 : 16:26:43 »

Nimam pojma. Od enega ne popolnoma crnega kuzka?
Logiran

bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #2537 : torek, 09.01.2007 : 16:27:11 »

Od žiže?
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2538 : torek, 09.01.2007 : 16:30:04 »

Binaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fuj! Kako si dovoliš tako hitro uganiti Cry No, si pa res pridna punca, čaka te kavica, na moj račun (Žiža bo pa meni plačala Grin).
Kaja, je pa čisto črna ta kužika veš, pa učke ima kot Ira, ali pa Bagi, samo so malo drugače "zapakirane" Wink
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #2539 : torek, 09.01.2007 : 16:38:15 »

Se mi je zdelo, da je ob strani malo rjava, zato nisem upala napisati, ce je to Ziza. lp
Logiran

ziza
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #2540 : sreda, 10.01.2007 : 17:38:09 »

IIIIIIII, pa so ocke res Zizine... Smiley Ta lep, nedolzen pogled pa clovek res ne more spregledati... Ej Nadija, ti pa kar takole Zizine ocke okoli razkazujes... Ziza nic ne bo kavice placala Bini! Ampak kako si pa prisla na tole idejo?

Ej Kaja, vbistvu Ziza niti ni rjava, prej bi se lahko ze reklo da je siva-to pa leta naredijo!!! Smiley Smiley Smiley

Ampak vseeno, nasi kuzki so vsi taksni srcki, ki brezmejno in nesebicno vsak dan izkazujejo svojo vdanost in ljubezen, predvsem pa zvestobo, ne glede kaksne volje smo mi!!! Smiley Wink

Mojo Ziziko je pa vceraj napadel en pes... smrk smrk, se dobro da ni bilo nic hujsega, saj sem jaz se pravocasno vmes skocila in odrinila tistega pobesnelega pitbula, gospodarici sem pa spotoma se skoraj vrat zvila in kosti polomila...  Cry in zdaj je Ziza se bolj prestrasena, k smo danes enega drugega pitbulla srecali (k se drugace poznajo) se je takoj na hrbet vrgla in kar lulat zacela ko je sel proti njej, potem pa zbezala k meni med noge!!!

Pozdravcek vsem skupaj!

Vesna & Ziza

Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2541 : sreda, 10.01.2007 : 18:52:35 »

O ti uboga Žižika... saj vem da si jo pocmokala pa ji je lažje. Saj nisem napisala, da bo Žiža Bini kavo plačala, jaz sem napisala, da ji bom jaz plačala kavo (Žiža pa meni Grin Grin Grin Grin).

Če bo vse po sreči (beri: če bo lepo vreme, brez snega) grem naslednjo soboto v G. Radgono. Upam, da se malo razvedrim. Če pa ne, sigurno 10.2. v Železnike (ali tam nekje). Danes smo pa bili na terningu - Bon je bil res zelo priden! Vse obvlada, bolj kot jaz, pa še bolj hiter je kot jaz Undecided

Kaja, a ste vi z agilitiyem čist puško vrgli v koruzo Wink
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #2542 : sreda, 10.01.2007 : 19:49:16 »

Vesna, upam, da sta obe OK in da si napad prijavila na policijo. Jaz sem se trdno odlocila, da bom klicala vsakic, ko bo kak cucek ne glede na velikost pikiral name ali na katerega od mojih psov. Imam dovolj, da stalno dvigujem psici v narocje in odganjam zoprne pse. Zadnjic sem morala dvignit Kajo, ker se mi je blizala psica, ki naju je ze enkrat napadla. K sreci se je ustavila na nekaj metrih in naredila grbo, verjetno si je zapomnila mojo brco od prejsnjega srecanja in ni upala tvegat ponovne. Angry Zal pa je bil rezultat tega, da mi je Kaja v narocju zacela blazno kasljati, saj ima tezave s pljucki in sem jo verjetno pregrobo prijela med dvigovanjem. Raje ne povem kako jezna sem bila, me je imelo, da bi psico zaprla v hiso in poklicala v zavetisce naj pridejo ponjo, vmes pa bi sla lastnico na gobec.  Angry Angry Bagi pa je itak po vsakem podobnem srecanju bolj zoprna do ostalih psov, tudi tisih, ki ji nic nocejo. Roll Eyes V mesto na sprehod sploh ne greva vec, ker se tam sprehaja folk s spuscenimi psi, ki delajo zgago.

Arieb, res nismo bili na treningu ze celo vecnost. Dostikrat odpade, vcasih pa midva nimava casa. Da bi pa sama hodila, pa se nama resnicno ne da, ker rabiva celo vecnost za pripravit in pospravit ovire. Roll Eyes
Logiran

kaja
midi

« Odgovor #2543 : četrtek, 11.01.2007 : 13:28:04 »

Aja, pozabila sem opozorit se na dve novi sliki v albumu. Bagi (oz. jaz) je na licitaciji dobila polno vrecko plisastih igrack. Naj povem, da je cisto nora na taksne zadeve, zato ji zdaj vsake toliko dam kaksno, da jo lahko malo obdeluje. Takole je napadla krokodilcka:

http://baguette.moj-album.com/album/54981/?os=6261490
http://baguette.moj-album.com/album/54981/?os=6261496

Tole je pa ze dolgo nazaj obljubljena slika mojega galebcka Miča.

Je se zelo plasen, zato tudi nimam nobene lepe slike. Trenutno skupaj z Zokijem cakata na preselitev v novo  veliko kletko. lp
Logiran

ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2544 : četrtek, 11.01.2007 : 13:53:31 »

Iiii, dobro da si opozorila na nove slikice. Veš kaj, me pa zanima, koliko časa pri Bagi zdrži tak zmajček v približno začetni obliki? Pri nas imamo nekaj takih plišastih igrač (pasjih), Bon jih obožuje, a igra se samo par sekund, ker potem že odleti uho, rep, noga, lovka, ali kar pač je visečega. In potem mu jo vzamem. Ko jo zašijemo (uf, kdo bo sedaj to delal Cry) je prva stvar narediti nekje luknjo in vleči ven tisto "vato" in cufati tekstil... in potem, ajde, sesalec na plano...

Miča je prekrasen! In kletka se mi sploh ne zdi majhna.

Sem pogledala še stare slikice... ma kako morate tako maltretirati male živalce:
http://baguette.moj-album.com/album/54981/?os=2823058

Ory - kje si? Te pogrešamo!

Zime ne bo več - pri nas se že na veliko golimo (a smo se sploh nehali Grin Grin Grin). Kaj pa vi, ostali, se vas dlaka še drži?

danes je rekla tudi Niak, da se bo na forumu kaj oglasila... sedaj nima časa... je zal...
Logiran
ziza
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2545 : četrtek, 11.01.2007 : 16:18:36 »

Ojla... Ej Nadija, saj tekma v Gornji Radgoni bo itak notri v dvorani/ci, tako da vreme pa res ne more biti ovira!? Jaz sem pa se kar brez prevoza... smrk-ej a gres sama cez Ljubljano, me lahko spotoma poberes?

Jaz sem pa Bagini slikici ze videla-ne pozabiti da smo nekateri taksni fanatiki (ki se nimamo Schipperka in si ga tako zeloooooo zelimo), da si vse albume kar naprej ogledujem in sem si povsem na tekocem... Grin Cheesy Ne, tiste zenske nisem prijavila, ker se mi ne da cakati se na policaje, k rabijo celo vecnost da sploh pridejo, sem ji pa vsekakor svoje povedala in naslednjic sem ji tudi obljubila, da ko jo vidim s spuscenim psom, da ji da bom privezala in direkt v zavetisce odpeljala, pa zaradi mene ce bo zenska dva metra stran stala-ta pes je namrec ze pol Novih Jars ogrizel in sam naj se se enkrat spravi na mojga crnega srcka, ki nikomur nic noce......... Angry Angry Angry Sem se pa mogla pocasi odvaditi dvigovati Zizo, ker enkrat ko sem jo, se ji je en terier na kozo obesil in Ziza potem tri dni ni mogla hoditi, ker ji je poskodoval zivec na hrbtu, enkrat pa naju je en ovcar kar podrl, tako da... je bolje da samo vmes skocim, kot pa da se Zizi onemogocim da se brani ali pa zbezi
!!! Undecided

Ampak una Slikica od Bagi k jo je Nadija dodala na forim me pa cisto spominja na Zizo, k ona k tako lezi, se tudi njena usesa pokonci postavijo... Wink

Aja nadija... hm hm, na tvojem albumu mi je zelo vsec da imas tudi prijatelje, ampak, hm, so samo Zizine ocke tvoji prijatelji? Smiley Smiley hi hi... saj ce zelis, lahko kaksno sliko dol kupiras, ti dovolim!! Smiley Wink
Pozdravcek!!

Vesna & Ziza

Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2546 : četrtek, 11.01.2007 : 17:07:24 »

Citat
tekma v Gornji Radgoni bo itak notri v dvorani/ci, tako da vreme pa res ne more biti ovira!? Jaz sem pa se kar brez prevoza... smrk-ej a gres sama cez Ljubljano, me lahko spotoma poberes?
Ravno zaradi prevoza je sneg ovira - osebno nisem še sposobna iti na tako dolgo pot (posebej, ker sva z mamo planirali za par dni v Radence, pa potem na tekmo Cry), bom sovoznik, ampak samo v primeru brezsnežnega vremena Wink
Veš, Žiza, jaz imam album bolj zato, da drugim kakšno slikico pokažem, pa mora biti na netu, ko bom pa jaz imela moje www.strani... (sam hudič je, ki zmeraj časa zmanjka).
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #2547 : četrtek, 11.01.2007 : 20:13:47 »

Te igracke imajo kar dolgo zivljenjsko dobo. Bagi ima se vedno tisto tvojo, ki si ji jo podarila ze precej casa nazaj. In ravno s to igracko se je zacela njena obsedenost s pliskoti. Se je spomnis?
Tukaj jo imas na sredini:
http://baguette.moj-album.com/album/54981/?os=6371153

Moram pa napisati se eno zanimivost glede te male crne posasti. Grin Nadija ze ve, da Bagi spi izkljucno na postelji, ceprav sva bila oba trdno odlocena, da na posteljo ne bo smela.  Roll Eyes Nekaj casa sta obe spali le na postelji, potem pa, ko Kaja ni mogla vec skocit nanjo, je zacela spati v kosari. Bagi pa se vedno na postelji. Pred dvema mesecema sva kupila novo spalnico in jo postavila v drug prostor. Kaja se je ful tezko navadila tam spati, Bagi pa je zelo hitro osvojila novo, vecjo posteljo. Potem pa je kar na lepem zacela lesti v Kajino kosaro v dnevni sobi. Ze to je bilo nenavadno. Nakar je pocasi osvojila tudi kosaro v spalnici in zdaj ze tri dni celo noc spi v njej. Roll Eyes Kaja se ne obremenjuje prevec, saj sem ji zraven naredila se bolj udobno lezisce, jaz pa tudi koncno spim brez kosmatega ovratnika. Grin

Pa se dokaz:

http://baguette.moj-album.com/album/54981/?os=6371153
http://baguette.moj-album.com/album/54981/?os=6371156

Aja, pa se nekaj (ja, s siperkami se ves cas nekaj dogaja).  V torek sva bila s Kajo na kontroli v Ljubljani. Mala Bagetka je sla seveda zraven in je naprej pridno cakala v avtu. Ker se je vse skupaj kot ponavadi malo zavleklo, je sel Ales po njo in jo pripeljal v cakalnico. Haha, mala pogumna Bagi je bila prestrasena kot zajec in se je tresla kot siba na vodi.  Si je ocitno zapomnila to kliniko, saj je bila pred dvema mesecema tam cepljena, pa se en neznani stric ji je meril temperaturo.  Grin Kaja pa je brezbrizno lezala pod stolom in si mislila svoje. Kiss lp
Logiran

kaja
midi

« Odgovor #2548 : četrtek, 11.01.2007 : 20:15:46 »

Tale bo prava:
http://baguette.moj-album.com/album/54981/?os=6371159
Logiran

ziza
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2549 : petek, 12.01.2007 : 14:34:35 »

Ej Nadija, tisto o Zizini slikici je bilo napisano bolj za hec kot zares-ja, tele internetne strani ti pa znajo zelo veliko casa vzeti, sploh na zacetku, saj potem ko je narejena, si reces "uf, pa je uspelo... jupi" in potem pa samo se dodajas slikice in kaksne komentarje... Smiley No, upam da se kmalu spet vidimo na kaksni tekmi! Huh

Jaz sem pa prav vesela da je Ziza prav vzljubila boks in vse noci v njemu spi, ker prej, ko sva imeli eno veliko kletko, nikakor ni hotela v njej spati in potem sva se vsak vecer "kregali" kje se bo spalo... in tako je nekega dne v sobo "prispel" boks in jaz koncno sama spim v postelji brez nocnega bujenja, ko ti nekaj kosmatega lezi na nogah, trebuhu... ampak zjutraj se pa MORA obvezno priti malce pocrkljati, predno se vstane!!!!

Pozdravcek!

Vesna & Ziza

Logiran
Strani: 1 ... 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 ... 241   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.