Najlepše učke se že dolgo časa niso javile. Najprej smo dolžni eno dokazno gradivo za nazaj
Zakaj se javljamo danes? Ker se je zgodilo nekaj, kar moram delit z vami
Glu se je namreč že tretjič zaprla v kurilnico. Ki jo ravno zato zaklepamo, ampak danes očitno nekomu ni povsem uspelo, ker je čudna ključavnica.
Par ur me ni bilo doma, v avtu sem imela slabo vest ker je bila ura že pol sedmih, Glu pa jé ob šestih. Sem razmišljala, kako je reva lačna. Pridem domov, nje ni na vratih. Sem že vedla, da je nekaj narobe. In seveda slišim en prodoren Uuuuuuaaaauuuuu iz kurilnice
Odprem vrata in ona zviiiiiiz mimo mene do posode z vodo in pijepijepijepijepije kot kamela. Kurilnica seveda v razslulu - interier dodelan tako, da bo gotovo še preCednica zadovoljna (kurilnica je hkrati tudi skladišče za papir v reciklažo). In ravno zadnjič je meni padlo na pamet tja spravit mačjo hrano. Da bo varna pred Glu. Ja valda
Ni čudno da je bila žejna, je pojedla precej briketov, ker je pa prostor kurilnica je seveda zrak topel in suh. Se še zdaj hladi tamle v košarici, uboga reva pregreta dehidrirana
Si lahko mislite, da od njene večerje potem ni bilo niti ''v''. Mi je pa vsaj odgovorila na eno vprašanje, ki me je vedno matralo pa nisem upala probat - če bi imela neomejeno količino hrane, a bi se nažrla do smrti?
(odgovor je seveda ''ne'', ker je pustila kar precej, ostalo pa sedaj tamle napol v komi prebavlja in zraven smrči kot star slon)
Video posnetek razsula in njenega razlaganja kaj vse se ji je zgodilo in kako uboga je (posneto po ene pet minutnem pitju) si lahko ogledate na
http://www.youtube.com/watch?v=Ho3UXB8UjioDrugače vse po starem. Včasih na obisk pride cimer in ji pogreje rit:
Naša Glu zna včasih bit angelček...
(takole se čisto sama naštima, ko jaz jem kakšne oreščke, je ugotovila da jih iz neznanega razloga oblečena v Mati Terezo dobi več
)
... in včasih hudiček
(tole je pa slikano ob zapiranju gobčka po zehanju, če je slučajno kdo zares mislil, da zna bit takle hudiček
)
Pa še en sezonski video:
http://www.youtube.com/watch?v=hv-4iFsBZZE - POZOR!!! Video gledate na lastno odgovornost - lahko povzroči heksenšus
Lepe pozdrave iz zasnežene Gorenjske!
Zala in Glu