mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 15:37:52

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 548550 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #4455 : sreda, 19.09.2012 : 14:25:52 »

Še tu napišem.... moj Bonči je umrl Cry, več o vsem kaj se je zgodilo, pa v moji temi.

Bonči, počivaj v miru. Cry Kiss

V mojem srcu in mislih si še vedno ob meni... Kiss Kiss
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #4456 : sreda, 19.09.2012 : 14:40:54 »

Kiss Kiss Kiss počivaj v miru Bonči zlati.  Kiss
Logiran
Luna95
rad pišem
Sporočil: 379

« Odgovor #4457 : sreda, 19.09.2012 : 18:51:23 »

Sožalje Lynn Cry
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4458 : sreda, 19.09.2012 : 22:10:05 »

Branka in luna95 hvala. Kiss
Logiran
Kejt
midi
Sporočil: 501

« Odgovor #4459 : četrtek, 20.09.2012 : 09:04:56 »

Lynn, moje iskreno sožalje za Bončija  Cry
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4460 : četrtek, 20.09.2012 : 13:05:23 »

Kejt, hvala za izrečeno sožalje...

Cry Cry Cry
Logiran
SplashofLove
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 56

« Odgovor #4461 : petek, 21.09.2012 : 16:30:08 »

Joj, Lynn, sem komaj danes prebrala žalostno novico Cry Meni se zdi lepa tolažba, da je Bonči imel možnost zaspančkat ob tebi, ob osebi, ki ji je najbolj zaupal in ne na operacijski mizi med operacijo. Niti slučajno si ne predstavljam žalosti in bolečine, ampak sčasoma bo bolje. Veš da je tvoj Boni živel dolgo in polno pasje življenje, revček se je boril, kolikor je šlo, ko ni več zmogel, si mu pa omogočila miren odhod. Ohrani v najlepšem spominu vse, kar ti je skozi ta leta podaril in vsega, kar si se ob njem naučila. Pocrkljaj ostala kosmatinca še zame, Boniju bom pa prižgala svečko Kiss
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4462 : sobota, 22.09.2012 : 01:20:37 »

SplashofLove, hvala za sožalje... Cry

Ja, Bonči je odšel v miru, vedel je da je ob meni in mami varen in da ga bomo vedno imeli radi in se ga spominjali... zame je to res velika, velika izguba Cry Cry Cry, Boni je bil tako ljubeč kuža, tako dober prijatelj Poppyju, vedno ga je čuval, učil, skupaj sta na sprehodu nalajala druge pse če niso bili 'prijateljsko naravnani', tako lepo ju je bilo gledati skupaj Kiss Cry, Bonči je vedno lupčkal Poppyja, ga lizal po ušesih, gobčku, bil je tako srečen da je dobil družbo malega Poppyja, skupaj sta bila tako lep tim, res sta se imela tako rada, verjetno Kylie ni prenesel tega da se tako lepo razumeta in se je začel spravljati na Bončija... Cry sram Kavalirji so čudovita pasma Kiss, čudovito se razumejo skupaj in Kylie se ni znal vključiti v njun lep odnos... od sedaj naprej bom kupovala le še kavalirje, vem da Poppyju zelo manjka družba in čim si dobim službo, ta prvo bom kupila Poppyju kavalirčka da ne bo sam...
Jaz sem se trudila da bi se vsi trije lepo razumeli, samo Kylie se nikoli ni vključil, ne vem zakaj ne... Jaz in Poppy jočeva za Bonijem... Cry Cry in upam da Bonči čuti da je še vedno del naju in da se ga bomo vedno spominjali... hudo mi je, tako sem se borila zanj, potem pa mu ta nesreča vzame življenje, pa tako vesel je bil ko smo bili skupaj na morju, zdaj pa to.... Cry strašna izguba Cry, Boni je bil veliko več kot pes, bil je ljubeč prijatelj, tolažnik, kuža ki te je vedno spravil v dobro voljo s svojim pogumom, izredno voljo do življenja, bil je tak borec, bil je tako pogumen, močan v sebi... da sem verjela da bo še dolgo z mano, pa je ta prepir usodno končal najino pot... Cry Cry ampak del njega bo vedno z mano... Cry Kiss Kiss
Logiran
spelamg
rad pišem
Sporočil: 266

« Odgovor #4463 : ponedeljek, 15.10.2012 : 08:48:46 »

Oh, Lynn.... kako hudo.... šele zdaj sem videla...  Sad Oprosti, ker sem pozna, a vseeno iskreno sožalje. Slovo od prijatelja ni lahko, od takega pa še posebej ne. Hvala, ker si tako veliko pisala o njem, na ta način se ga bomo lahko skupaj s tabo spominjali tudi vsi, ki smo imeli vpogled v to vašo pasjo srečo.  Kiss
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4464 : ponedeljek, 15.10.2012 : 22:34:41 »

Spelamg, hvala za izrečene sožalje in lepe besede... Kiss Smiley

Ravno danes sem dobila žaro od Bončija, sva šle z mami po njo, sva imele obe solzne oči Cry sram, ko so nama jo predali na Cremoni, drugače so nama vse lepo pokazali, je vse evidentirano kdaj je bil prevzem, kdaj je bil kremiran, ker so me eni spraševali kako veš da je to res njegov pepel, tudi žara je lepa, bela z zlatim napisom Boni... Cry Kiss Kiss ne vem še a jo bom zakopala na vrtu ali pa jo bom nekam postavila, zaenkrat je kar ne morem zakopati tako da jo bom postavila v sobi ki je ne uporabljamo tako da me ne bo ves čas spominjala na izgubo Bončija, ampak nekako ga kar ne morem zakopati.... sram

Boni je bil res zame ful SPECIAL in še zdaj s to lepo žaro smo počastili spomin nanj Kiss Kiss, za življenje si je zaslužil vse najlepše in vse najlepše si zasluži tudi po smrti...
Logiran
spelamg
rad pišem
Sporočil: 266

« Odgovor #4465 : torek, 16.10.2012 : 10:00:23 »

Lynn, no, ta pes je pa res imel srečo, da je našel tebe. Tako, kot si lepo skrbela zanj za življenja, si poskrbela zanj tudi ob koncu. A slovo le opravi, izmisli si primeren in zate lep način, potem pa se poslovita in ga spusti, da steče v tiste širne mavrične poljane, kamor itak vsi enkrat pridemo. Ne bo ti ušel, boš videla, kadar koli se boš spomnila nanj, bo pritekel za trenutek, dva in potem spet oddivjal k ostalim - do naslednjič, seveda!  Wink Saj bo šlo.  Kiss  Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4466 : sreda, 17.10.2012 : 02:09:47 »

Lynn, no, ta pes je pa res imel srečo, da je našel tebe. Tako, kot si lepo skrbela zanj za življenja, si poskrbela zanj tudi ob koncu. A slovo le opravi, izmisli si primeren in zate lep način, potem pa se poslovita in ga spusti

Hvala spelamg, hm, in jaz sem imela srečo da sem našla Bonija, ker je bil čudovit kuža... zaslužil si je vse najlepše in za vedno bo ostal moj, nekega dne se bova spet srečala in bila skupaj... Kiss objem

Si pa zelo želim še enega kavalirja, samo bom morala še malo počakati... tudi želim da je med Poppyjem in drugim kavalirčkom nekaj let razlike, da ne bosta potem preveč hitro se postarala zato bom vsaj še kakšno leto z nakupom naslednjega počakala... oz, ko bo pač pravi čas.

Čeprav velikokrat slišim ljudi, ki pravijo, uh, imam rad pse, pa nimam časa za njih... zame pa so psi prvi, nič mi ne pomeni več kot moji psi, in največja sreča mi je ko pridem domov in mi pritečejo v naročje in skačejo po meni... Kiss Kiss  kdor nima rad živali, ne ve kaj zamuja, zame so psi najlepša in najčudovitejša bitja in najboljši prijatelji in sreča mojega življenja... Kiss Kiss Smiley
Logiran
yaris
midi
Sporočil: 133

« Odgovor #4467 : torek, 23.10.2012 : 22:06:50 »

Mi rastemo, čez en mesec bomo stari tri leta. Kako hitro čas beži  Shocked Shocked Shocked

* DSC_0950.jpg (49.27 KB, 340x348 - pogledano 153 krat.)
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4468 : ponedeljek, 29.10.2012 : 01:12:49 »

Srčkana Rozi Kiss, moj Poppy bo pa čez par dni star 3 leta, res kako čas beži... Smiley

A Rozi kej čistite zobke? Ima lepe, se mi zdi da so kavalirji nasplošno precej nagnjeni k tem da se jim dela zobni kamen, midva s Poppyjem sva pridna, vsak drugi dan mu zobke operemo s krtačko, zobno pasto in naprsnikom... Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4469 : ponedeljek, 29.10.2012 : 04:04:22 »

Jutri moj dragi Poppy praznuje svoj 3 rojstni dan.... Cheesy in mu kar sedaj že zaželim  VSE NAJBOLJŠE MOJ DRAGI Poppy in predvsem ti želim zdravja, zdravja, zdravja in da bo vse ok še naprej s tabo, drugo pa itak že vse imaš... Smiley  Rada te imam najbolj na svetu Poppy moj!!! Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
We are best friends forever.... objem ljubezen

Logiran
Strani: 1 ... 293 294 295 296 297 [298] 299 300 301 302 303 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.