mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 02.12.2024 : 14:40:13

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 280 281 282 283 284 [285] 286 287 288 289 290 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 552354 krat)
0 članov in 27 gostov pregleduje to temo.
yaris
midi
Sporočil: 133

« Odgovor #4260 : nedelja, 22.01.2012 : 10:04:23 »

Dobrodošla SplashofLove. Imaš lušno kepico  Cool Cool Ali nam lahko zaupaš rodovniško ime tvoje lepotičke?
Logiran
SplashofLove
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 56

« Odgovor #4261 : ponedeljek, 23.01.2012 : 15:03:48 »

Hvala, yaris Smiley V rodovniku bo pa pisalo Bina.

20. februarja bodo male kepice pripravljene, da gredo od njihove mamice, tako da že veselo nakupujeva igračke in ostalo opremo, brskava po forumih in se pripravljava na njen prihod Cheesy Seveda pa komaj čakam, da jo greva vmes še kaj obiskat.
Logiran
Miškina
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #4262 : sreda, 25.01.2012 : 10:49:34 »

zelo sem vesela,da bo še eden kavalirček na forumu Cheesy,prav od vseh rada berem in gledam slikice(pa so mi vsi všeč,tudi drugi kužki,da ne bo pomote)Najbolj pa me razveselijo slike od Rozi in Poppya.Jaz še ne znam limati slikic,se bom pa potrudila in kakšno poslala tudi od našega kavalirskega fantka Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #4263 : sobota, 28.01.2012 : 20:11:26 »

...skopnel pa je v enem dnevu, a ne...  Sad

Lep je Poppy, zelo  Kiss Boniju želim pa samo zdravja, vse drugo že ima  Kiss

Branka hvala! Smiley

Yaris tvoja Rozi je krasna... Kiss

Vidim da sem kar nekaj zamudila na forumu... sem bolna, tako da ne spremljam dosti foruma, sicer pa vidim da imamo nove člane, SplashofLove tvoja psička je čudovita! ljubezen Se še spomnem ko sem dobila mojega Poppyja, ni lepšega trenutka ko prvič primeš v naročje svojo malo kepico! Upam da objaviš še več slikic od male kepice in dobrodošla! Smiley
Logiran
SplashofLove
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #4264 : ponedeljek, 30.01.2012 : 09:40:22 »

Dobro jutro vsem Smiley

Lynn hvala, kavalirčki so res ena prikupna pasma, vse fotografije so čudovite.

V četrtek grem ponovno obiskat mojo pikico, tako da bom lahko pokazala še kaj več njenih slikic! Komaj čakam, da jo spet prežulim in vidim, v kakšno lepotičko raste Cheesy Zdaj je stara že en mesec in domnevam, da bo že precej večja, tudi njen karakter bo že malo bolj viden, kot 2 tedna nazaj, ko mi je večino časa prespala prespala v naročju Že priprave in vse tole pričakovanje novega kosmatinca je tako pozitivna in super izkušnja, komaj čakam, da se pozitiva na štirih tačkah tudi zares naseli pri naju Smiley

Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem
Sporočil: 231

« Odgovor #4265 : ponedeljek, 30.01.2012 : 15:40:48 »

Po kar dolgi odsotnosti se ponovno javljam. Moram reči, da se moji punci vidi, da se bliža 5Oim...gre ji namreč zelo na otročje... Grin Od energije kar prekipeva, ves čas nosi igrače iz ograjice v dnevno sobo in potem laja nate, da bi se igral z njo, na sprehodih preteče kilometre, danes je vztrajala pri tem, da bo sama nosila svoj fleksi cel sprehod (je skakala name dokler ji ga nisem dala).  Roll Eyes
Za božič smo šli na Ratitovec v družbi priznanega slovenskega srčnega kirurga (vsi slovenski kužki imajo njegov pacemaker). Je rekel, da nikoli ne bi rekel, da je s tem psom kaj narobe. Ni se mu zdelo verjetno, da bi lahko Iris norela celo pot na Ratitovec in še nazaj grede. Tekla je gor, dol od enega do drugega, skakala na nas, imela "popadke", ko je letala v prazno v krogih, ko smo mi počivali. Sama moram reči, da je tako srečne nisem videla že dolgo. Te njene iskrice v očeh in širok nasmešek, ko je svobodna in ima v hribih cel svet samo zase....neprecenljivo Kiss

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/374329_10150504441658535_559838534_8987227_1947504167_n.jpg

Nekako takole je zgledalo celo pot. Nima časa niti za poziranje, njene tačke so mogle biti vedno v zraku  Tongue Roll Eyes
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/381079_10150504440723535_559838534_8987217_879742690_n.jpg

Za novo leto, ko smo bili spet nekje v hribih (ravno na začetku), je izgubila cel krempelj na zadnji tački. Ne vem kako ji je to uspelo, kakorkoli, ona tega sploh ni opazila. Tako je celo pot gor in nazaj puščala za sabo krvno sled, hvala bogu je bil sneg, kar je bilo takrat še najbolje za njeno tačko. Ko smo prišli domov, smo ji jo obvili, krvavenje se je sčasoma ustavilo, naslednji dan je bila tečna (prekipevala od energije), ker ji nisem dovolila hodit na daljše sprehode, razen na lulanje. Drugi dan je imela na sprehodu vse 4 čeveljčke (če je bil samo na poškodovani tački, ga je hotela na vsak način snet), ampak se je grozno upirala, zato je od takrat dalje na sprehode hodila normalno, kot pred poškodbo. Če bi se to zgodilo drugi psički, bi bila ta čas ona najbolj bogi in nesrečni kuža na tem svetu, Iris pa se je požvižgala na vse to. Včasih ti ta njena volja, vztrajnost in trma dajo kar malo misliti.
Čez kakšna dva tedna je začela šepat še na sprednjo tačko (nerodno se je zapodila za palico) in je bila spet ob dolge sprehode. Ko je bila zopet kolikor toliko normalna, se je pred hišnim pragom spotaknila sama ob sebe in šepanje se je ponovilo. No, konec koncev se ji pa vseeno malo že pozna, da ni več tako rosno mlada. Grin Buča moja mala.
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4266 : torek, 31.01.2012 : 01:41:35 »

O, vidim da uživate ALG, Iris Kiss je pa odštekana Cheesy, joj kako je polna energije, super, lepo!
So mi zelo všeč te gorske slikice! Smiley

Pa še moj zmrzljivec Grin Tongue ki se ne mara sprehajat po snegu ker ga zebe, in smo ga kar doma slikali...

Logiran
SplashofLove
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #4267 : torek, 31.01.2012 : 16:20:14 »

Lynn Iiii, res cel lepotec Cheesy

agilityLovingGirl, neverjetno, koliko energije skriva takšna majhna kepica Shocked Upam, da bo tudi najina takšen naspidiran kuža, ker sva oba precej aktivna in dosti hodiva okoli.

Kakšne izkušnje pa imate kaj s kavalirčki in morjem? Imajo radi vodo?
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem

« Odgovor #4268 : torek, 31.01.2012 : 16:42:12 »

uf,uf kakšen kožuh!

Iris vodo obožuje. Sladko, slano, ni pomembno. Pa če se že trese, ker jo tako zebe, ven je ne spraviš zlepa.
Logiran
Iza in Lego
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 76

« Odgovor #4269 : torek, 31.01.2012 : 18:04:51 »

Lego tudi obožuje vodo, ga težko spraviš ven. Tongue Sem pa rabila kar nekaj časa da sem ga navadila,  včasih je namakal samo tačke.
Logiran
SplashofLove
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #4270 : torek, 31.01.2012 : 18:08:54 »

Super, upam, da bo tudi najina "morski pes", ker se poleti vsako leto za en mesec preselim na morje in bi bilo idealno, da bi se tudi ona lahko ohladila v morju Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4271 : torek, 31.01.2012 : 21:18:09 »

SplashofLove, me veseli da ti je všeč naš Poppy. Smiley Sicer malo zanemarjen in skuštran... Tongue zdaj ko ne hodiva na razstave. No, moram povedat da moja dva pa noben ne mara vode... zanimivo ane, tudi ko gremo na morje, noben noče mal plavat, komi da ju pripravim da mal tačke zmočita, edino naš samojed on se pa vrže v vodo in skače ko zmešan, zanimivo. Tongue Cheesy Grin
Logiran
yaris
midi
Sporočil: 133

« Odgovor #4272 : torek, 31.01.2012 : 21:53:46 »

Mi imamo tuidi eno, ki ne mara vode. Noter gre tako daleč, da ima sigurno tačke še na tleh, trebušek pa na suhem. Ampak se ne damo, mogoče bomo tudi mi vodo počasi vzljubili.

ALG, Iris je pa res super punca.  Kiss Kiss
Logiran
Miškina
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #4273 : sreda, 01.02.2012 : 12:07:07 »

Zelo lepa sta Iris in Poppy Smiley,naš tudi obožuje vodo,tako je super,ker se vsi lahko hladimo.Res pa je da dosedaj samo jezeru ali reki,morja pa še nismo preizkusili Undecided
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem

« Odgovor #4274 : četrtek, 02.02.2012 : 15:50:53 »

Ena za SplashofLove  Wink naš gliserčk:  Tongue

Seveda se pa na morju da početi še kaj drugega, kot samo plavat Grin

Proti koncu je že spala, ko je blo tok fajn pod toplim peskom ležat Roll Eyes

Logiran
Strani: 1 ... 280 281 282 283 284 [285] 286 287 288 289 290 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.