mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 27.02.2025 : 08:09:19

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 219 220 221 222 223 [224] 225 226 227 228 229 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 566201 krat)
0 članov in 34 gostov pregleduje to temo.
zlatolasska
nekaj malega že vem
Sporočil: 151

« Odgovor #3345 : sobota, 27.11.2010 : 15:12:35 »

Petra, Elly ima tudi med tackami rdece, vem, da ze nekaj casa, ker ji jaz to dlako strizem in jo veckrat opazujem zaradi tega.
Okoli gobcka se ji je pa tudi zacela pojavljati rdeckasta dlaka, ampak ni kriticno.

Ja, sneg pa kepe.. :S Sneg je super, obe ga obozujeta, ampak kepe so pa za **** na koncu.. Tongue Danes je bila Aspen cist polna kep in to gromozanskih. Nisem se uspela nabavit pajacka zanjo. Tisti od Elly je pa za zdaj se pretopel, tako da sta brez vsega.. Pa pac pol dol dajemo kepe. Zdaj itak ne hodimo dosti naokrog, ker se znorita na igriscu.. Smiley Zna pa bit kriza danes popoldne, k gremo na sprehod..
Logiran
Samješveš
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 485

« Odgovor #3346 : sobota, 27.11.2010 : 17:22:01 »

Lynn, držimo pesti in tačke, da se jutri dobro odrežeta ! Kiss Kiss
Logiran
Bacek
nekaj malega že vem
Sporočil: 101

« Odgovor #3347 : sobota, 27.11.2010 : 22:02:07 »

ALG, čevelčke imajo zdej tud ta visoke.  Tongue Tongue
Drugače sem pa jaz Aishi zastavce kar postrigla, pa še Iri jih bom. S tem da sem Aisho še po trebuhu. Ima namreč ful "nehvaležno" dlako, čist drugačno od Ire. Tako mehko, ampak sneg, pa listje ipd se pa prijemlje kot 100 hudičev. Tko da smo se kar šišali. Se nama je parkrat zgodilo, da sta v kopalnici čakale na umivanje včw kot pol ure, ker je ravno takrat tamala imela alarm za hranjenje.
Sta kar precej potrpežljivi postali v zadnjih mesecih.  Kiss Kiss
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem
Sporočil: 231

« Odgovor #3348 : sobota, 27.11.2010 : 22:12:19 »

Ko smo ravno pri snegcu Smiley

Sploh ne vem kako naj jo odvadim jest sneg, ker se zaradi tega še prej začne trest od mraza Roll Eyes

Bacek, tisti čevlji so čist predragi pa še iris jih ne bi prenašala pomoje..gamaše pridejo bolj v poštev, samo so pa spet nekam drage Roll Eyes Huh
Logiran
Iza in Lego
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 76

« Odgovor #3349 : nedelja, 28.11.2010 : 12:12:17 »

Še nekaj naših snežnih slikc

Leti, leti Lego

Logiran
Samoyed lover
rad pišem
Sporočil: 400

« Odgovor #3350 : nedelja, 28.11.2010 : 15:56:40 »

AgilitylovingGirl  tvoje fotke so FENOMENALNE :DRes superca Smiley

Iza tudi tvoj Lego je krasen Smiley
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #3351 : nedelja, 28.11.2010 : 21:04:45 »

Lynn, držim pesti za vaju, in komaj čakam na rezultate  Smiley
Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #3352 : nedelja, 28.11.2010 : 21:21:42 »

Iii snežne fotke  Cheesy Za crknt luštno!  Kiss
Vidim da ste se čez vikend usi po snegu valjali, na razstavi vas nisem pa nič videla. Edino Poppy se je prišel pokazat  Smiley Lynn kakšni so razstavni rezultati?
No, važn da so kužki užival. Naš je danes čist užaljen ker sem šla sama na razstavo, on je pa doma čakal. Včeraj sem ga imela pa s sabo je pa cel cirkus v ringu zganjal  Tongue
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #3353 : ponedeljek, 29.11.2010 : 19:22:43 »

Joj, Lynn, me matraš  Evil , dej že pridi na forum, in povej, kako sta se s Popyjem odrezala  Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #3354 : torek, 30.11.2010 : 22:00:02 »

Joj, Lynn, me matraš  Evil , dej že pridi na forum, in povej, kako sta se s Popyjem odrezala  Smiley

Branka in Samješveš, hvala vama Kiss Kiss ker sta držali pesti za naju s Poppyjem!

Imela sem računalnik pokvarjen že od sobote, tako da nisem mogla na forum. Žal pa moj Poppy ni bil dobro ocenjen, spet je dobil prav dobro oceno in po pravici povedano sem precej žalostna. sram Sprašujem se ali jaz enostavno ne znam kupiti lepega psa, mama in očka nista takšna kot Poppy (mislim tako drobna z dolgim gobčkom), videla sem tudi dva kavalirja iz prejšnjega legla od istih staršev, noben ni bil droben, oba zelo!!! močna, lepa, košata tako približno kot Poppy, jaz ne vem kako da je Poppy postal tak...Huh sram Pa tako veliko mi pomeni da bi hodila na vse razstave Cry, tako v Sloveniji in v tujini, pa se Poppy ni razvil v močnega, lepega kavalirja tako kot sem pričakovala... sram Še Boni je bil vedno odlično ocenjen, Poppy pa ki naj bi bil od dobre vzrediteljice, tako drago kupljen samo za razstave, pa dobiva samo prav dobro..... Sicer sodnik ni napisal nobene kritike razen da bi rad videl malo več temperamenta in da bi moral biti bolje pripravljen na razstave, sicer je napisal: "Dobra glava, dobro telo, potrebuje več treninga za razstave, malo več temperamenta, gibanje in dlaka dobra za njegova leta".... skratka vse je dobro, nič pa ni odlično..... sram Žalostna sem, kaj naj rečem, razstave Cry so moje veselje na katere rada grem od kar sem pri osemnajstih letih dobila Bonija in hodila z njim.... Cry
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3355 : torek, 30.11.2010 : 22:09:42 »

Se pa sprašujem če je Poppy tako droben tako v gobček, kot v telo, zato ker je ta psička imela že prej dva legla, to je bilo njeno zadnje leglo, pa pač so bili sedaj vsi mladički slabši in bolj drobni...?

No, jaz imam Poppyja isto rada, ne glede kakšno oceno dobi, zame je lep, ima tak nežen, ljubeč značaj in zame je čudovit Kiss, mi je pa hudo ko sem videla veliko močnih kavalirjev na razstavah, moj Poppy pa tak drobčkan in očitno pač ne ustreza standardu.... sram sram
Logiran
Pepsi
midi
Sporočil: 6.033

« Odgovor #3356 : torek, 30.11.2010 : 22:11:05 »

Lynn, daj no mir! Zate je Poppy najlepši na svetu in kaj te briga, kaj misli o njem en sodnik, tvoji sosedje ali pa naključni mimoidoči. Zaradi tega se pa res ni vredno vznemirjati. Imej ga še rajši (če je to sploh mogoče); povej mu, da je priden in najlepši, pa še ekstra ga pocrkljaj s čim, kar ima najrajši. Zate je Poppy NADstandard. Je tako?
Pa da ne slišimo več takih neumnosti...saj ti je sigurno že žal, da si to napisala. A ne? Wink
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3357 : torek, 30.11.2010 : 22:23:20 »

Ah, tako pač čutim, seveda da je Poppy zame najlepši, najboljši, mi je pa žal ker ne ustreza standardu, ker mi je na razstavah zelo všeč in rada razstavljam....

No, midva bova na kakšno razstavo sigurno še šla, ker meni je tam super, rada se pogovarjam z vzreditelji ki imajo več izkušenj na tem področju in tudi sedaj v Vrtojbi sem dobila kar nekaj koristnih nasvetov, rekli so mi, da naj ne obupam, tudi sicer je bilo veliko prav dobrih ocen (sem poslušala kakšne so ocene, ker so liste delili na koncu in je bilo res ful veliko prav dobrih ocen) in konec koncev nama nihče ne more prepovedati da bi hodila na razstave. Tongue Če je to v Nemčiji show quality puppy, bo pač tak show quality odrasel kuža hodil po razstavah, če pa komu ni všeč naj se pa stran obrne.... Tongue

Jaz se s tem želim ukvarjati in rada bi si nabrala čim več izkušenj, spoznala še druge vzreditelje in trenirala tudi sama sebe v razstavljanju ker vem da mi to še ne gre najbolje, imam pa veliko volje in vem da bom nekoč imela tudi jaz super razstavnega kavalirčka! Smiley
Logiran
branka
živim tukaj

« Odgovor #3358 : torek, 30.11.2010 : 22:25:24 »

Lynn, res je tako, ne obremenjuj se z ocenami, vem, da ga imaš res rada, da je zate čudovit (tudi zame), in sploh ni važna ocena, ki jo je dobil. To je najbolj pomembno, tvoja ljubezen do njega.  Smiley To je nekaj najlepšega. Potolaži se, in lepo zaspi danes. Super punca si. Ne obremenjuj se z mnenji ostalih ljudi. To so tekmovanja...vedno je nekdo srečen in nekdo razočaran. Žal mi je, da si v tem primeru razočarana ti, res ne rabiš biti. Niti najmanj. Imaš doma, kar si si vedno želela, ne glede na vse. Naj bo zate Poppy  Kiss sedaj še lepši.

In ne obupaj, razstav bo še veliko, Poppy se pa tako in tako še razvija.  Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3359 : torek, 30.11.2010 : 22:27:08 »

Branka, hvala ti za te lepe, spodbudne besede Smiley, se popolnoma strinjam s tabo... Wink
Logiran
Strani: 1 ... 219 220 221 222 223 [224] 225 226 227 228 229 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.