mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 27.02.2025 : 14:40:08

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 212 213 214 215 216 [217] 218 219 220 221 222 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 566388 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
branka
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 8.174

« Odgovor #3240 : sobota, 30.10.2010 : 18:07:04 »

Ajoj, bogi Boni  Kiss sem šele sedaj prebrala, da je imel spet napad  sram upam na najboljše  Kiss
Logiran
Samoyed lover
rad pišem
Sporočil: 400

« Odgovor #3241 : sobota, 30.10.2010 : 19:57:15 »

Ubošček Cry Si pomislila na uspavanje? Še ima voljo do življenja? Kiss Upam, da bo vse ok Kiss
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #3242 : sobota, 30.10.2010 : 20:05:37 »

Samoyed lover, dokler ima takšno voljo do življenja, in se mu da pomagati, ter mu gre na bolje, jaz ne bi pomislila na to. Pa tudi leta se mi ne zdijo prav visoka, tudi moj Bučko ima 9,5 let. Tudi jaz upam na najboljše, in če se je do sedaj boril tako dobro, ni hudič, da se ne bo še naprej  Smiley Boniju  Kiss Kiss Kiss
Logiran
Samoyed lover
rad pišem
Sporočil: 400

« Odgovor #3243 : sobota, 30.10.2010 : 21:12:13 »

Saj, zato pa sem vprašala če še ima voljo do življenja Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #3244 : sobota, 30.10.2010 : 22:02:23 »

Ooooo, VSE NAJBOLJŠE Poppy, in veliko uspeha na razstavah  Cheesy Kiss Kiss Kiss (najbrž pridem v Vrtojbo, da te spoznam v živo  Wink Smiley) lepo praznuj cukerček  Kiss

Branka no super da se vidimo v Vrtojbi, jaz bom tam v nedeljo, se že zelo veselim da se bova s Poppyjem spet malo pokazala v ringu! Cheesy Wink

Hvala vsem za izrečene čestitke mojemu Poppyju! Kiss Smiley Smiley

Danes smo praznovali bolj malo ker smo bili veliko naokrog, bomo pa nadaljevali še jutri in upam da mi uspe naložiti slikice od Poppyjevega praznovanja njegovega prvega rojstnega dne.. Cheesy

Tako kot zaželimo ljudem za njihov rojstni dan kaj lepega, sva tudi midve z mami Poppyju zaželele predvsem da bi bil vedno zdrav in da imel najlepše življenje kar je možno.. Poppy si res zasluži le njaboljše! Kiss
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3245 : sobota, 30.10.2010 : 22:12:03 »

Samoyed lover, dokler ima takšno voljo do življenja, in se mu da pomagati, ter mu gre na bolje, jaz ne bi pomislila na to. Pa tudi leta se mi ne zdijo prav visoka, tudi moj Bučko ima 9,5 let. Tudi jaz upam na najboljše, in če se je do sedaj boril tako dobro, ni hudič, da se ne bo še naprej  Smiley Boniju  Kiss Kiss Kiss

Točno tako kot je napisala Branka, Boni je star 9,5 let, občasno (na nekaj mesecev ima sicer napad ko se mu za sekundo ustavi srce oziroma nekaj takega) in takrat sicer cvili, ampak drugače je vesel, živahen, poln volje do življenja, tudi sicer razen tistih napadov ki pa so sedaj bolj blagi, ga nič ne boli, ne trpi in sem prepričana da bo ob pomoči tablet še dolgo živel, jaz osebno če ni res nujno ne bi psa nikoli dala na evtanazijo, razen če tako svetuje veterinar in se vidi da pes res trpi, on pa veselo teče na sprehodih, laja na vrtu, ti napadi so tako kot nekak blažji srčni napad pri ljudeh, pa tudi oni lahko še naprej normalno živijo, je pa res da je to stresno tudi zame, zato ker se pač močno prestrašim, je bilo enkrat tako hudo da ni mogel dihati in je imel jezik že čisto moder, pa sva letela tle k veterinarju v grosuplju in mu je pomagal, skratka jaz sem bom za Bonija borila do zadnjega in vem da on to čuti in da ve kako rada ga imam in ima zaradi tega večjo voljo do življenja, da ne govorim kako lepo ju je gledati skupaj ko se povohata, igrata.. srčka moja najbolj zlata!
 Kiss Kiss Kiss
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3246 : sobota, 30.10.2010 : 22:49:09 »

Poppy, vse najboljše! Smiley Kar težko verjamem, da je že eno leto naokrog.

Eni že nestrpno pričakujemo slike... Wink

Uh, imam nov digitalec, tako da moram najprej naložiti na računalnik program za predvajanje slik, potem jih pa takoj objavim, me zelo zanima ali bodo kaj boljše, prej sem imela totalno zanič digitalec, zdaj pa sem kupila novega (Panasonic FZ 45) in upam da bodo slike kaj boljše...

Moonbeam, ja no moram reči da se zdi ime Poppy mnogim nenavadno, ampak meni je ful všeč in takoj še preden sem ga kupila sem vedela da bo Poppy Kiss Cheesy Grin, pa mislim da mu kar paše, ker je ena mala mamina maza, živa igračka.. Cheesy
Je pa drugače ful bolj igriv kot je bil Boni ko je bil mlad, on res čisto skozi se hoče igrati, želi da mu mečem žogo, ima res ful veliko igrač, ampak ima talent za uničevanje, tako da več kot dva tedna težko da zdržijo, ampak jaz imam posebno veselje kupovati stvari zanj in za Bonija, tako da me čisto nič ne moti.. Grin Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3247 : nedelja, 31.10.2010 : 01:05:09 »

Dve slikici Poppyja z včerajšnjega večernega sprehoda, slikice z njegovega rojstnega dneva še nisem naložila.. Wink

...posneti sta z mojim novim fotoaparatom (ki je za dobrih 300 evrov dražji od tega ki sem ga imela prej), pa se mi zdita povsem isti (enako zanič kot od ta starega  Angry ), hm, pa mi je prodajalec rekel da dela lepe slikce..  Roll Eyes Huh butnglavc
Logiran
Samješveš
midi
Sporočil: 485

« Odgovor #3248 : nedelja, 31.10.2010 : 10:21:34 »

Uauu! Kakšen rep ! Krasota... Shocked Shocked Shocked
Logiran
Speedy
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.334

« Odgovor #3249 : nedelja, 31.10.2010 : 12:01:00 »

Uauu! Kakšen rep ! Krasota... Shocked Shocked Shocked
Podpis! Krasen rep. Smiley No saj je cel lep, ampak tule repek tako lepo izstopa. Wink

...posneti sta z mojim novim fotoaparatom (ki je za dobrih 300 evrov dražji od tega ki sem ga imela prej), pa se mi zdita povsem isti (enako zanič kot od ta starega  Angry ), hm, pa mi je prodajalec rekel da dela lepe slikce..  Roll Eyes Huh butnglavc
Ma sigurno ni zanič. Smiley Počakaj, da spoznaš, kako deluje... Poskušaj različne stvari, pa boš verjetno kmalu ugotovila, da ni tako švoh, lepe slikce se pač ne naredijo same. Wink Saj veš, vaja dela mojstra. Wink
Logiran
Quido
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 95

« Odgovor #3250 : nedelja, 31.10.2010 : 20:10:36 »

uaau rep je res fuuul kosmat in zeloo lep <3 Kiss
mi smo se pa malo slikali s helloween bučo Grin
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3251 : nedelja, 31.10.2010 : 23:47:35 »

Ane, rep ima pa res ful košat Grin Grin, pa še na obeh slikah je tako slikano bolj od zadaj in potem deluje še večji... Ha-ha, moram priznati da nisem ravno super fotografinja pevka Grin, pa še on je kot živo srebro in ga je težko dobiti v objektiv.. Wink Wink

Ampak Quido pa kar malo prestrašen zgleda poleg te buče, zgleda da se je kar vživel v noč čarovnic... Čeprav pa opažam pri nas v Grosuplju da ni prav veliko teh buč, jih je bilo prejšna leta dosti več, očitno niso več tako aktualne.. No, mi je nismo imeli, ker se naš Poppy še večjih plišastih igračk boji, misli da so žive... Je pa danes prvič lajal na enega mimoidočega kužka tako da je res že pravi odrasel kavalirček, pogumen tako kot naš Bonči! Kiss Kiss
Logiran
Quido
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 95

« Odgovor #3252 : ponedeljek, 01.11.2010 : 00:21:33 »

Ja tukaj zgleda dosti prestrašen ja  Grin hehe
čeprav kasneje jo ja pa začel lizati  Tongue nevem zakaj Smiley mogoče mu je bila okusna  Cheesy Cheesy

Tudi pri nas v Zagorju ni nekaj veliko buč Smiley jaz sem jo letos prvič naredila. Prej smo imeli samo okrasne.
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3253 : ponedeljek, 01.11.2010 : 00:35:12 »

Aha, ja saj je lepa bučka Smiley, naš Poppy bi se je sigurno bal, ker nebi vedel kaj je..

Koliko pa je star zdaj Quido? Kako ima podobno ime mojemu Poppyju, ker naš Poppy ima pa rodovniško ime Quedo... Grin
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3254 : ponedeljek, 01.11.2010 : 01:53:29 »

Kot sem obljubila bom sedaj prilepila še slikice iz Poppyjevega rojstnega dne. Smiley Ker nas te dni
ni bilo veliko doma (smo se potepali naokrog), je Poppy rojstni dan praznoval zvečer (zato tudi temnejše slike), za darilo je dobil dve lepi novi igrački in modro prevlekico za ležat, ter seveda pravo pasjo tortico! Cool Rojstni dan je praznoval skupaj z Bonijem zato je bila ena tortica še zanj Kiss (jo je bil vesel kot vedno)... Cheesy

Ker sta prava pasja bratca sta najprej začela s Poppyjevo tortico (Boni si je verjetno svojo hotel prišparati za kasneje Grin ), nato pa sta s skupnimi močmi pojedla še Bonijevo, cukrčka res.. Kiss
Poppy je bil tudi vesel igračk, še posebej 'slončka' in ga je takoj po jedi pričel gristi.. No, tukaj pa je še slikovno gradivo... Wink

Poppyjeva tortica (tista s številko ena Cheesy) in Bonijeva zraven...

Logiran
Strani: 1 ... 212 213 214 215 216 [217] 218 219 220 221 222 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.