mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 04.12.2024 : 22:29:48

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 197 198 199 200 201 [202] 203 204 205 206 207 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 553824 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #3015 : nedelja, 29.08.2010 : 22:08:33 »

A pa te oni razporedijo kateri dan bodo kavalirji, jaz to nič ne najdem kje to piše?
Logiran
Speedy
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.334

« Odgovor #3016 : nedelja, 29.08.2010 : 22:10:07 »

Eh kaj, lepota je pač relativna.  Roll Eyes Po moje ste vsi luštni!  Tongue Cheesy

Lynn, mislim da iščeš tole: http://www.eurodogshow2010.si/sl/fci-skupine
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3017 : nedelja, 29.08.2010 : 22:16:50 »

Hvala speedy, ja tole iščem! Smiley Čeprav mislim da bo sodnik iz Irske kar strogo sodil, glede na to da je Irska zraven Anglije kjer je polno zelo lepih kavalirjev in bo imel najbrž visoke standarde...
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3018 : nedelja, 29.08.2010 : 22:22:02 »

Aja, še to me zanima, če kdo ve, ali se da prijavit samo na specialno razstavo za kavalirje in kakšna je cena? Ali je to samo če se prijaviš normalno na razstavo...?
Logiran
nezzek
živim tukaj
Sporočil: 4.483

« Odgovor #3019 : nedelja, 29.08.2010 : 22:29:03 »

Lahko prijaviš ločeno na eno ali drugo, oz. obe če se tako odločiš. Prijavnica pa je na linku od EDS-ja s tem da ne vem ali je za specialke tudi podaljšan rok, poglej malo Wink

Na specialki sodi kavalirje sodnik iz anglije Andrew Brace.. mislim da se za specialke in evropske razstave spodobi, da sodijo sodniki, ki se odlično spoznajo na pasmo in imajo visoke standarde... Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3020 : nedelja, 29.08.2010 : 22:56:43 »

Hvala za odgovor Neža. Wink
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem
Sporočil: 151

« Odgovor #3021 : ponedeljek, 30.08.2010 : 07:29:56 »

Lynn prijavnico za specialko lahko najdes tudi na SKPP strani.. Smiley Do 1.9. se lahko se prijavimo.. Smiley
Logiran
rottikingdom
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 78

« Odgovor #3022 : ponedeljek, 30.08.2010 : 09:03:37 »

Sem prav vesela, da sva se odlocila, da prideva pogledat v Trbovlje.
Bilo je res veliko cudovitih kavalirckov, ki so me cisto impresionirali, tako da sva zamudila pri rottweilerjih  Roll Eyes

Kar se sodnikov tice, vam lahko zagotovim, da boste se velikokrat jezni, saj nekateri niti ne vedo kaksen je standard za posamezno pasmo.
Kolikokrat mene razjezi, ko me premaga pes z bolanimi ocmi - entropium (ki je vzrejna prepoved) sodnik pa mu je dodelil BOB  Shocked

Vcasih je najvecji kljuc do uspeha dober handling, saj sodnik veckrat gleda to kot samega psa, oz. ce je pes se tako lep in bo skakal v ringu po lastniku, tekel v golopu...
ga sploh ne bo jemal resno in bo gledal pse ki se lepo prezentirajo.

Quido tvoj kavalircek ima precej nizek krizec in zaradi tega zgleda kot da noge mece pod sabo, to se da z dobrim handlingom kar lepo skriti.
Jaz bi ga na tvojem mestu trenirala, da bi tekel z cim vecjo zeljo naprej (kot da je nekaj pred njim in zeli dobiti) ti pa ga lepo s povodcem zadrzujes.
Tako bo imel avtomatsko vecji izpodriv in ne bo videti toliko njegov nizek krizec. Tako kot je sla BOB psicka vsake toliko je sla s sprednjimi nogami kar po zraku ker
jo je lastnica toliko zadrzevala s povodcem.
Zgolj dobronameren predlog  Wink, sicer o kavalirjih nisem nekaj precej poducena imam pa veliko znanja drugih pasem, ki pa spet niso toliko drugacne.

Lynn Poppy je se zelo mlad in ima se precej casa da se popolnoma razvije ima pa ze sedaj neverjetno veliko dlake  Kiss

Aspen je pa ze prava mala gospodicna, ki ve kaj mora v ringu  Cool zagotovo trenirata vsak dan?

Me je pa se dodatno razveselilo, ker je bil na razstavi tudi sin od Delin. Hudicek mali je se vedno isti, kot takrat ko je bil se pri nas  Grin
bilo ga je po celem stanovanju polno in tudi na razstavi ni bil na miru niti sekundo, pa ceprav so ga zjutraj peljali se na 1.5 urni sprehod.
Ne vem od kje vsa ta energija  Cheesy
Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #3023 : ponedeljek, 30.08.2010 : 11:30:48 »

A mogoče kdo ve kakšno oceno je dobil BH Terro iz Kamnika? Iz psarne Rosebury?  Smiley
Logiran
Iza in Lego
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 76

« Odgovor #3024 : ponedeljek, 30.08.2010 : 12:09:41 »

nezzek, kako pa se je odrezal Jaro?

In čestitke vsem!
Logiran
nezzek
živim tukaj
Sporočil: 4.483

« Odgovor #3025 : ponedeljek, 30.08.2010 : 12:13:38 »

Jaro je dobil odlično oceno ter 2 mesto v razredu. Smiley Malo je bilo zoprno ker sem jaz prišla tako hitro tja in ujela zadnji trenutek da sva šla noter.. je bil res zelo zmeden, ni hotel hrane (ki jo drugače vedno vzame) in ves čas je želel ležat Cheesy Zdaj ima že veliko boljšo glavo (moje osebno mnenje, standarda ne poznam) kot takrat ko sem ga začela razstavljat, mu pa še manjka masa. Wink Jaz sem bila zadovoljna. Smiley

Logiran
Quido
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 95

« Odgovor #3026 : ponedeljek, 30.08.2010 : 12:14:48 »

Quido tvoj kavalircek ima precej nizek krizec in zaradi tega zgleda kot da noge mece pod sabo, to se da z dobrim handlingom kar lepo skriti.
Jaz bi ga na tvojem mestu trenirala, da bi tekel z cim vecjo zeljo naprej (kot da je nekaj pred njim in zeli dobiti) ti pa ga lepo s povodcem zadrzujes.
Tako bo imel avtomatsko vecji izpodriv in ne bo videti toliko njegov nizek krizec. Tako kot je sla BOB psicka vsake toliko je sla s sprednjimi nogami kar po zraku ker
jo je lastnica toliko zadrzevala s povodcem.
Zgolj dobronameren predlog Wink, sicer o kavalirjih nisem nekaj precej poducena imam pa veliko znanja drugih pasem, ki pa spet niso toliko drugacne.

hvala za ta dober predlog, bom probala kako deluje Wink Wink Tongue
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem
Sporočil: 151

« Odgovor #3027 : ponedeljek, 30.08.2010 : 15:12:10 »

Barbi, ja vadiva vsak dan 3 ure vsaj.. Tongue hehehe.. Hvala za cudovit kompliment, tudi jaz sem ponosna nanjo, ker je bila res cudovita. Pricakovala sem skakanje non stop, tiscanje rite v tla - sedenje pac, kako lulanje v ringu... pa ni bilo nic kaj dosti od tega. Smiley

Edino kar moram povadit - za drugo je najbrz naravni talent Wink - je to, da pokaze zobke. Ni sans, da bi dovolila odpirat gobcek.. :S
Logiran
Quido
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 95

« Odgovor #3028 : ponedeljek, 30.08.2010 : 17:30:58 »

sedaj berem standard... GIBANJE: ... s pogonom od zadaj ...
Quido ima pa zgleda da prevelik pogon Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3029 : ponedeljek, 30.08.2010 : 22:59:10 »

Lynn prijavnico za specialko lahko najdes tudi na SKPP strani.. Smiley Do 1.9. se lahko se prijavimo.. Smiley
A jutri se še lahko prijavim potem, ne vidim pa nikjer koliko je za plačat, če mi lahko kdo pove?

Rottikingdom, pa mislite da bo Poppy ko bo starejši dobil večjo glavo in ne bo tako droben sram, me malo skrbi ker njegova starša sta oba čisto normalno velika, oče ima močno glavo, on pa je tako droben? Tongue
Logiran
Strani: 1 ... 197 198 199 200 201 [202] 203 204 205 206 207 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.