Sem prav vesela, da sva se odlocila, da prideva pogledat v Trbovlje.
Bilo je res veliko cudovitih kavalirckov, ki so me cisto impresionirali, tako da sva zamudila pri rottweilerjih
Kar se sodnikov tice, vam lahko zagotovim, da boste se velikokrat jezni, saj nekateri niti ne vedo kaksen je standard za posamezno pasmo.
Kolikokrat mene razjezi, ko me premaga pes z bolanimi ocmi - entropium (ki je vzrejna prepoved) sodnik pa mu je dodelil BOB
Vcasih je najvecji kljuc do uspeha dober handling, saj sodnik veckrat gleda to kot samega psa, oz. ce je pes se tako lep in bo skakal v ringu po lastniku, tekel v golopu...
ga sploh ne bo jemal resno in bo gledal pse ki se lepo prezentirajo.
Quido tvoj kavalircek ima precej nizek krizec in zaradi tega zgleda kot da noge mece pod sabo, to se da z dobrim handlingom kar lepo skriti.
Jaz bi ga na tvojem mestu trenirala, da bi tekel z cim vecjo zeljo naprej (kot da je nekaj pred njim in zeli dobiti) ti pa ga lepo s povodcem zadrzujes.
Tako bo imel avtomatsko vecji izpodriv in ne bo videti toliko njegov nizek krizec. Tako kot je sla BOB psicka vsake toliko je sla s sprednjimi nogami kar po zraku ker
jo je lastnica toliko zadrzevala s povodcem.
Zgolj dobronameren predlog
, sicer o kavalirjih nisem nekaj precej poducena imam pa veliko znanja drugih pasem, ki pa spet niso toliko drugacne.
Lynn Poppy je se zelo mlad in ima se precej casa da se popolnoma razvije ima pa ze sedaj neverjetno veliko dlake
Aspen je pa ze prava mala gospodicna, ki ve kaj mora v ringu
zagotovo trenirata vsak dan?
Me je pa se dodatno razveselilo, ker je bil na razstavi tudi sin od Delin. Hudicek mali je se vedno isti, kot takrat ko je bil se pri nas
bilo ga je po celem stanovanju polno in tudi na razstavi ni bil na miru niti sekundo, pa ceprav so ga zjutraj peljali se na 1.5 urni sprehod.
Ne vem od kje vsa ta energija