mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 04.12.2024 : 21:41:29

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 553739 krat)
0 članov in 31 gostov pregleduje to temo.
yaris
midi
Sporočil: 133

« Odgovor #3000 : nedelja, 29.08.2010 : 19:58:04 »

Evo tudi mene. Prav super je bilo danes v Trbovljah.

Rozi je kljub oceni prav dobro dobila zelo lep opis in glede na to, da je bila daleč najmlajša in da je bila to njena prva razstava je to sploh super in OK.

Poppy pa me je presenetil. Sem mislila, da bom videla enega "ofucanega" kužka, pa ima dlake na pretek in je res res en lep kuža.  Cheesy Cheesy Cheesy.

Čestitke seveda tudi Aspen, moji "cimri" Polineziji in Arleni pa poleg čestitk tudi hvala za prijetni družbo.  veselje veselje veselje

Logiran
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #3001 : nedelja, 29.08.2010 : 20:04:43 »

Hvala vsem za lepe besede o Poppyju.. Cheesy Danes sem bila zelo zadovoljna z njim bravo bravo bravo, prav nič se ni bal, lepo je hodil, jaz sem bila sicer precej živčna, ampak Poppy se je odlično odrezal.. Smiley Sicer se ne strinjam ravno z sodnikovo oceno, da je droben in da ima kratek hrbet, prilagam pa še nekaj slikic iz razstave, pa presodite njegovo oceno/lepoto sami.. Tudi sama se zelo uživala danes, bil je res čudovit dan, veliko prelepih kavalirčkov, skratka super! Cheesy Kiss Cheesy

Poppy v ringu.. Cool

..in počitek po jedi, ker je bil priden je dobil eno bedrco in jo z veseljem pojedel, dobil je tudi novo igračko ker je tako pogumen kuža in se prav ničesar več ne boji! Poppy.. Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Logiran
Quido
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 95

« Odgovor #3002 : nedelja, 29.08.2010 : 20:23:11 »

Evo še naju (:
Vsi kavalirčki ki sem jih videla so zelo srčkani Kiss Aspen, Elly, Arlena, Poppy, Rozi, Delin in ostali  Kiss
 Lynn, meni se Poppy sploh ne zdi prekratek v dolžini hrbta Smiley kakšno oceno je pa dobil?
No midva pa sva dobila takšen opis: Pes močnejšega okostja, močna pravilna glava, dober gobec, v gibanju zadnje noge potlači pod telo.
Tole glede nog splooooh nimam pojma xD meni se zdi da čisto normalno hodi Cheesy
še slikci:

pozdravček Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3003 : nedelja, 29.08.2010 : 20:32:54 »

Dobil je prav dobro Angry Angry  Tongue Tongue, ampak glede na to da je star 9 in pol meseca se meni sploh ne zdi tako majhen in droben, sodnik pa je rekel da je droben in da ima kratek hrbet, ter da ga zanaša v hoji, kar pa sploh ni res!!! Shocked  Itak da je Poppy izredno lep Kiss, oba njegova starša sta iz super linij in oče je angleški šampion, tako da jaz sem prepričana da si zasluži odlično oceno! Cool

No, ja midva bova šla tudi na evropsko razstavo in upam da bodo tam znali ceniti njegovo lepoto, ker je res zelo lep samo malce bolj droben je ampak se bo zagotovo še lepo razvil.. Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3004 : nedelja, 29.08.2010 : 20:33:57 »

Koliko je pa star Quido? Smiley Lep je! Kiss Kiss
Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #3005 : nedelja, 29.08.2010 : 20:44:02 »

Waa, super ste bili! Vsi! (: Prav luštno vas je bilo videt.   Kiss Midva s Chillyjem sva tekmovala v junior handlingu, ampak se žal nisva uvrstila v finale. To je bila sicer moja krivda... Chilly je bil super priden, lepo je stal in hodil, skratka odličen je bil.In čisto nič ni bil živčen... V ringu je mahal z repom! Sem bila pa  jaz zato toliko bolj živčna in sem od živčnosti začela z napačno roko... Bo pa drugič bolje  sram 
P.S: Kdo je bil pa BOB?  Smiley
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem
Sporočil: 151

« Odgovor #3006 : nedelja, 29.08.2010 : 21:03:25 »

BOB je bila CH Moorfields Victorianna iz Hrvaske. Ful lepa BH punca.. Smiley
Logiran
Quido
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #3007 : nedelja, 29.08.2010 : 21:10:22 »

Koliko je pa star Quido? Smiley Lep je! Kiss Kiss
hvalaa enako  Kiss Quido je bil junija star 3 leta Wink
Logiran
polinezija9
novinec
*
Sporočil: 47

« Odgovor #3008 : nedelja, 29.08.2010 : 21:22:22 »

Yaris - seveda tudi tebi  hvala za vašo prijetno "cimrsko" družbo ... bomo še kdaj ponovili ( tako ali drugače )  super pa še Zlatolasskino druščino bomo povabili , pa še koga dobre volje Cheesy Cheesy Cheesy

Quido je po mojem skromnem mnenju hodil izredno lepo in držal krasno držo pri pregledu in oceni :  tako se tudi meni ne sanja, kaj je zmotilo sodnika - ne obupat : meni je bilo rečeno s strani izkušenih razstavljalcev takole : 100 sodnikov = 100 različnih ocen  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Midve sva dobili prav dobro z lepo oceno, razen nekaj so sodnika zmotili kostni loki okrog oči...   Tongue  Huh ... si ne znamo razlagati... tako bomo tudi poskusili še pridobiti mnenje kakšnega drugega sodnika  Smiley Wink Cheesy  ( morda že v Celju ).

Lepo je bilo ... res  Grin

Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3009 : nedelja, 29.08.2010 : 21:44:02 »

razen nekaj so sodnika zmotili kostni loki okrog oči...   Tongue  Huh ... si ne znamo razlagati... tako bomo tudi poskusili še pridobiti mnenje kakšnega drugega sodnika  Smiley Wink Cheesy  ( morda že v Celju ).

Kostni loki okrog oči...?? Huh Grin Grin No, meni se je zdel ta sodnik prav čuden, Poppyja je ful doglo gledal, meril kako dolg gobček ima, ampak sem dobila občutek da kar išče neke napake.. V Portorožu je sodnica rekla da je zelo lep, ful ji je bil všeč, ta je pa najdel en kup napak.. Tongue
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem
Sporočil: 151

« Odgovor #3010 : nedelja, 29.08.2010 : 21:48:29 »

Lynn, tako kot je ze Polinezija napisala, 100 sodnikov 100 razlicnih mnenj. :S Tudi ko sem jaz z Elly hodila po razstavah smo dobivale razlicne ocene. Vsak sodnik ima poleg strokovnega zraven se osebno mnenje, kaj mu je na psih bolj vsec. Enim so vecji kavalirji, drugim mali, tretjim polni dlake,... Eni pa so se bolj bedasto pristranski.. :S Pa ne mores nic pri tem.

Petra, z veseljem se drugic pridruzimo pod vas sotor oz. v vaso druzbo.. Smiley Mogoce ze na specialki? Wink Se moram jutri prijavit.. Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3011 : nedelja, 29.08.2010 : 21:59:22 »

Ja, se strinjam, čeprav z Bonijem sva vedno dobila odlično oceno, pa nima tako dobrih staršev kot Poppy..

Mene pa zanima če kdo ve kdo bo sodil kavalirje na evropski razstavi v Celju?
Logiran
Quido
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #3012 : nedelja, 29.08.2010 : 22:02:28 »

kostni loki okrog oči? Huh verjetno ta del z obrvmi.
no ja, zgleda da nas je imel na piki..si je pri vsakem kar nekaj "izmislil" samo da ni bilo odlično... Roll Eyes
hoo, js pa ne upam it v Celje, bi bilo preveč konkurence, obljubim pa, da pridem gledat & slikat  Wink Wink

lynn: Cavalier King Charles Spaniel -  FORTE Michael (IRL)
samo nevem če tudi specialko Wink na euro dog show spletni strani pobrskaj Wink

Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3013 : nedelja, 29.08.2010 : 22:04:12 »

Ampak nekaj še ne razumem, jaz sem danes na razstavi dobila to prijavnico za Celje pa piše samo 1.10.2010, ampak a ni ta razstava več dni?

Logiran
Quido
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #3014 : nedelja, 29.08.2010 : 22:06:10 »

ja je ja.. od 30 septembra do 3. oktobra je.
Logiran
Strani: 1 ... 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.