Kot prvo naj povem da se javljam pod novim uporabniskim imenom, ker smo se koncno registrirali na moj pes in ker e-mail katerega sem uporabljala kot bz sploh ne dela vec sem enostavno registrirala vse na novo.
Na razstavah bomo zagotovo se velikokrat ker smo drugace vzreditelji rottweilerjev in jih kar precej razstavljamo, Delin pa bo zagotovo vedno z nami,
ker vidim da jo razstavno vzdusje ne moti zato bo z nami tudi ko je ne bomo razstavljali, ker gre tako in tako vedno znami kamor koli gremo.
Sem hotela ze pred dnevi odgovoriti, da jo bomo spet peljali na razstavo ko se malo zredi ker je res prava suhica
ampak danes imam drug odgovor, ker se nam je vceraj nasa dama prilepila na lim za misi
bomo obiskali razstavo sele ko ji zrastejo zopet dlake
Kaksen sok je bil ko jo vidim vso zlimano in ko ne ves kje bi zacel resevati, skratka nic ni pomagalo kakor samo skarje.
Seveda se je nalimala samo po usesah pa tako sem jih negovala vsak dan, ker so mi ravno usesa nekaj najlepsega na kavalirjih,
no sedaj smo spet na zacetku.
Sem jo planirala peljati na vzrejni pregled, ki bo v Aprilu in sedaj ne vem ce sloh lahko razmisljam o tem?!